Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style razpokane ustnice

razpokane ustnice

HELP! Moje ustnice so razpokane, kaj naj nanesem nanje? Nic mi ne pomaga…

Poskusi z medom.Naneseš na ustnice,po 5 minutah enostavno poližeš.Najboljše zvečer pred spanjem.
Potem pa nanesi kakšno mazilo,ki ga kupiš v lekarni,pa spat!
Čez dan pa kadar se spomneš maži ustnice s kvalitetnim mazilom,lahko tudi lip gloss,labello….

Toby, hvala za nasvet z medom, sam sem ze ene parkrat namazala pa mi ni pomagalo. Bom probala s kakim kvalitetnim mazilom.

Jaz sem imela pred časom same probleme z ustnicami, nobeno mazilo mi ni pasalo, dokler si nisem kupila navadnega vazelina v lekarni in sedaj samo še to uporabljam. Ampak tako, da ga imam res nenehno gor, nikoli nimam čisto suhih ustnic. Pazi, da si nanašaš te zadeve s čistimi rokami.
Drugače imajo pa v lekarni tudi nek vazelin, samo se ne spomnim imena, ki je prav za ekstremne razmere in naj bi bil zelo dober. Imajo tudi kremo za roke od te firme, bela embalaža z norveško zastavo, se mi zdi.

Iri, verjetno mislis Neutrogeno, ane? Hvala za nasvet. LP.

Tudi zagrebački melem (v lekarnah) bi utegnil pomagati (edina stvar, ki si jo jaz zvečer namažem, da zjutraj še čutim, da je “še gor”). LP

men ful pomaga krema od elizabeth arden-eight hour. nanesem si jo zvecer in nasledni dan je kul. res. pa pomaga tudi za druge stvari,ful je uporabna krema. je pa mal problem ker je ful draga-8.000 sit,samo jst jo mam ze eno leto in se dolgo jo bom mela,ker jo je treba nanesti cisto malo. tko da ce ti nobena stvar ne pomaga ti ta zihr bo!
lep pozdrav…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close