Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis razpis za lektorje na tujih univerzah

razpis za lektorje na tujih univerzah

Mislim na lektorje slovenščine na tujih univerzah – kot učitelje, ki poučujejo sln. kot tuj/drugi jezik.
Ve kdo, kdaj pride ven razpis?

Prejšnji teden sem videla v Delu, ne vem natančno, kateri dan je bil. Na Poljskem itd., sem samo preletela na hitro …

Na spletu ne najdem linka, ki bi me vodil do dodatnih informacij. Kako lahko pridem do tega razpisa? Tudim mene zanima, kako to izgleda in kje se lektorji iščejo. Ima morda kdo kakšne izkušnje, morda kdo ve, kakšni so pogoji za prijavo? A je dovolj univerzitetna izobrazba slovenistike ali so še kakšni dodatni pogoji?

Najlepša hvala.

tudi jaz ga ne najdem.
Sicer sta pa pogoja uni-izobrazba in da obvladaš jezik države, v katero se odpravljaš.

Upam, da nama kdo posreduje kakšen link!

A drugih pogojev ni? Sem brskala po spletni starni Centra za slovenščino kot drugi tuji jezik in tam je opisanih kar nekaj pogojev …

http://www.centerslo.net/l2.asp?L1_ID=2&L2_ID=22&LANG=slo

Kaj meniš o tem? A je v praksi drugače?

Ja, porkaduš, a ne moreš v roke vzeti fizičnega časopisa Delo, mislim, da je bil sobotni, a mora danes biti vse virtualno?

Razpise, objavljene v Delu, najdeš na .

Iščem, iščem, pa ne najdem … 🙁 Kje točno na tej strani?

Hvala!

V iskalniku vneseš področje izobraževanja, VII. stopnjo in osrednjeslovensko regijo. Rezultat so trije razpis za lektorje slovenščine na tujih univerzah.

New Report

Close