Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Razočarane gospodinje 4. sezona, zadnji del?

Razočarane gospodinje 4. sezona, zadnji del?

Je katera gledala ta zadnja dva dela, ki st aprišla danes ven? Kaj je zdaj to, je konec, ne bo več gospodinj?
Je katera čisto razumela konec? Zakaj je bila Suzan na koncu skupaj z tistim Adamom? Nič mi ni jasno! :)))))

Sicer nisem gledala tega kar sprašuješ, me pa zanima, kaj se je dogajalo naprej od orkana (ta del sem nazadnje videla na RTL).
Se ti ljubi na hitro napisat?

Ej toliko se je zgodilo, toliko zapletov, razpletov, da bi ti lahko pisala eno uro! 🙂
Pa bolje je, če si pogledaš, ker je potem še ful zanimivo.

Dober razplet je z tisto nezakonsko punčko, ki jo mata “Linet” in njen mož. Pa dober razplet je pri Katherin in njeni Dilan. Ma preveč je vsega! :)))

tisto ni bil Adam!! 🙂 ampak en nov tip, drugače Gale Harold – igral je npr. v Moških zadevah, hud tipček 😉

meni je bil tudi blazno zanimiv del!! škoda le, ker bo po tej sezoni skoraj polovica igralcev zamenjana (predvsem otroci.. zaradi časovnega preskoka)

Kje pa to spremljate, da ste na tekočem?

Kje pa to spremljate, da ste na tekočem?

z neta dol povlečemo s torrenti in veselo gledamo že par uric po tistem, ko pride ven v zda 😉

Kateri je tisti ki je v zadnjem delu 4 sezone kaj se je zgodilo z Mikeom??*?

New Report

Close