razočarana
Pozdravljeni pametni moški foruma,
sem intelektualka, urejena, prijetnega izgleda, a kljub družinskim in službenim obveznostim osamljena. Se sprašujete kako mi to uspeva? Še sama ne najdem odgovora.
Za krajšanje kratkega prostega časa iščem simpatičnega, izvirnega, neobremenjena intelektualca od 35-40 let, visokega nad 190 cm iz okolice Maribora.
Loti
Glede na “sem intelektualka, urejena, prijetnega izgleda, a kljub družinskim in službenim obveznostim osamljena” skoraj ne morem verjeti.Zaupaj nam tvoje težave in lahko da jih bomo skupaj rešili brez “simpatičnega, izvirnega, neobremenjena intelektualca od 35-40 let, visokega nad 190 cm iz okolice Maribora” – PA ŠE MOŽ BO ZADOVOLJEN
Če si res tako osamljena, kot pišeš, kako za hudiča lahko postavljaš pogoje glede let, izobrazbe, celo telesne višine… kot da so ti podatki pogoj za eno iskreno prijateljstvo. Tudi če bo človek za glavo manjši od tebe, boš z njim lahko sproščena in boš lahko uživala življenje. Mislim, da določenih stvari še nisi razčistila sama pred seboj in ne priporočam ti, da pod nujno hitiš v neko zvezo… Osamljenost je mogoče pregnati še na 1000 in en način, ne pa le s tem, da si na vrat navlečeš dedca, ki pač slučajno ostane na situ ostrih pogojev. Malo razmisli, v tvoje dobro…
Forum je zaprt za komentiranje.