Razočarana sem nad boni
Jaz tega vaučerja ne bom izkoristil, ker je to en velik nateg. Omejitve glede tega, kje ga lahko uporabiš, se mi zdijo pretirane. Na silo ne bom hodil v nastanitve, ki me ne zanimajo, samo zato, da uporabim nekaj, kar sem dobil zastonj.
To ni nobena pomoč turizmu. Turizem je marsikaj, ne samo spalne nastanitve z zajtrkom. Očitno spet nek lobij drek mešal, da se bo še ta denar stekel tja. No, na račun moje davčne številke ne bodo pokasirali nič.
Letos bi z veseljem šel v Grčijo, a je naša vlada tako zelo sposobna, da smo najboljši na svetu po korona ukrepih, hkrati pa eni redkih iz EU, ki ne morejo v Grčijo. Cel Balkan lahko gre.
Torej bom šel na Hrvaško. Bon si pa lahko nekam vtaknejo.
Na dodam še to, da je eden od razlogov, zakaj me dopustovanje v Sloveniji ne zanima, tudi ta, da se hoče Slovenija na silo takoj odpret celi EU, da ja vsi pridejo k nam. Kot da smo neka blazno pomembna turistična država. Obenem pa mi praktično ne moremo iti nikamor.
Lahko si samo mislim koliko virusa bo prišlo v Slovenijo iz Italije in drugih držav. Dopustovanje doma bi imelo smisel, če bi bile vse države zaprte in bi v Sloveniji dopustovali pretežno Slovenci, tako pa bo vse skupaj spet prevelik rizik.
Forum je zaprt za komentiranje.