Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style razočarana nad frizerji

razočarana nad frizerji

Trikrat zaporedoma sem si pri frizerjih (2 x pri enem in istem-sem mislila,da se ji prvič pač ni posrečilo,1 x drugje)
dala delati pramene in istočasno barvati,ostriči..Vsakič razočarna.Pramene si moral iskati z lupo,striženje-nezadovoljna.Sedaj,ker sem sita frizerjev in plačil,za nezadovolstvo,bi si pustila malo daljše lase,vendar ne vem kako premostiti,ta termin,ko lasje niso ne kratki ne dolgi.Lase imam rahlo naravno nakodrane in na kratko pristrižene.Ker se mi že pozna malo narastka bi se tudi sama pobarvala.Barva las je trenutno svetlo kostanjeva (pramenov ni).Kakšno barvo mi priporočate.Stara sem 48 let.

Draga Silvana.
Razumem vaše razočaranje nad frizerji.
Vseeno verjamem, da niste še najdla pravega. Ko boste zadovioljna z frizuro – barvo, se boste zopet dobro počutila.
Sicer pa vam zelo odsvetujem, da se sama barvate. Barva iz trgovine je nekvalitetna in nikoli ne morete predvideti, kako bo prijela na vaše lase.
Vseeno zamenjajte frizerja in poskusite znova.
Probajte pri najbolj znanih v vašem kraju – mestu, kjer boste več plačala, toda imate več možnosti, da boste uzadovoljna.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close