Razocaran nad samohranilko
V sluzbi sem spoznal eno punco, na pogled lusno, loceno z otrokom, tako kot jaz. Malo sva se zblizala in nameraval sem jo povabiti na skupen dopust letos. Ona pa govori, kako je z bivsim mozem potovala, kje vse so bili, kaj vse so si privoscili, kaj vse ji je kupoval in ne vem kaj vse se.
Pa kaj zenske mislite, da to drugega tipa zanima? Locena si! Mamica si! Ce bi jaz to lahko nudil, res mislis, da bi si izbral tebe ali mejbi eno mlado brez otrok?
prav jezen sem no
Razocaran nad samohranilko, 18.06.2021 ob 16:50
V sluzbi sem spoznal eno punco, na pogled lusno, loceno z otrokom, tako kot jaz. Malo sva se zblizala in nameraval sem jo povabiti na skupen dopust letos. Ona pa govori, kako je z bivsim mozem potovala, kje vse so bili, kaj vse so si privoscili, kaj vse ji je kupoval in ne vem kaj vse se.
Pa kaj zenske mislite, da to drugega tipa zanima? Locena si! Mamica si! Ce bi jaz to lahko nudil, res mislis, da bi si izbral tebe ali mejbi eno mlado brez otrok?
prav jezen sem no
Se strinjam s tabo.V življenju se bo morala še marsikaj naučiti.Saj te zanima tudi njena preteklost, ne pa hvalisanje.Prav pametna ni.Se ne zaveda, da s takim govorjenjem ne privlači, ampak odbija?Vprašaj se pa tudi, zakaj je ločena…
Hmmm…
Malo sem zmedena – ti iščeš partnerko, situationship ali imaš roko tako poškodovano, da se ne moreš sam.
Ne meči vseh žensk v en koš, oziroma ne uporabljaj izrazov “zbližala sva se” v kombinaciji z “Pa kaj zenske mislite, da to drugega tipa zanima? Locena si! Mamica si! Ce bi jaz to lahko nudil, res mislis, da bi si izbral tebe ali mejbi eno mlado brez otrok?” . Redno sta se naskakovala in si se želel naskakovati na morju. Če bi se želel pogovarjati ali družiti ali imeti resno zvezo, pa ne bi bil presenečen, da je takšna.
Za dober odnos je potrebna kemija. Če ne padeta drug na drugega ob prvem pogledu, se morata pogledat večkrat. Z druženjem in razgovori, se da dokaj dobro ugotoviti ali je možnost ustvarjanja dobre, na skupnih interesih temelječe zveze ali ne.
Zveze iz obupa ali z enosmerno zaljubljenostjo, temelječe na napakah ali dobrih stvareh stare, nimajo veliko možnosti.
V takih situacijah se najprej pridobi prijateljstvo, preko tega zaupanje in pozneje morda kaj močnejšega, trajnejšega. Rint iz ene propadle zveze v drugo z podobno zgodovino iz edinega razloga, ker je luštna in ima tako kot jaz prikolico, ne strel v prazno.
Bolje je ustvariti prijateljstvo z določenimi bonitetami, kot pa neko na silo spackano zvezo pri kateri druga stran še vedno sanja, kako čudovito, se je po materialni plati imela z bivšim, če tudi jo je včasih malo nabutal.
Dajte odrast.
hudimacek, 18.06.2021 ob 22:37
Za dober odnos je potrebna kemija. Če ne padeta drug na drugega ob prvem pogledu, se morata pogledat večkrat. Z druženjem in razgovori, se da dokaj dobro ugotoviti ali je možnost ustvarjanja dobre, na skupnih interesih temelječe zveze ali ne.
Zveze iz obupa ali z enosmerno zaljubljenostjo, temelječe na napakah ali dobrih stvareh stare, nimajo veliko možnosti.
V takih situacijah se najprej pridobi prijateljstvo, preko tega zaupanje in pozneje morda kaj močnejšega, trajnejšega. Rint iz ene propadle zveze v drugo z podobno zgodovino iz edinega razloga, ker je luštna in ima tako kot jaz prikolico, ne strel v prazno.
Bolje je ustvariti prijateljstvo z določenimi bonitetami, kot pa neko na silo spackano zvezo pri kateri druga stran še vedno sanja, kako čudovito, se je po materialni plati imela z bivšim, če tudi jo je včasih malo nabutal.
Dajte odrast.
Res je.
A brez smisla se trudiš razlagati; če bi se hoteli potruditi odrasti – bi že.
Nisi ti nič boljši. V bistvu priznavaš, da če bi imel denar, ne bi bil s tako, kot je ona. Ona bi morala padati v nezavest od sreče, da si jo izvolil izbrati kljub njeni tretjerazrednosti. Verjetno podzavestno čuti tvoj prezir, zato ti poskuša dopovedati, da je tudi ona nekdo, da je tudi ona potovala po svetu in da je vredna tega, da jo moški razvaja. Kaj bi naredil za svojo sanjsko žensko? Bi jo peljal na romantično večerjo v dražjo restavracijo? No, kaj čakaš, pelji torej njo, pa čeprav je samohranilka.
Torej, avtor, si želel povedat, da je ta ženska tretjerazredna ženska?
In ti si tudi tretjerazreden, ker si sam priznal, da te nobena samska ne povoha.
Če ima ta ženska kaj v glavi, bo bežala daleč stran od tebe.
Sem samska in ja, samske se gnojev tvoje sorte na daleč ogibamo. Pa ne zato, ker nimate keša. Jaz zase ga imam. Ne rabim, da me kdo financira. Izogibamo se takih, ker ste človeški gnoji. Gnil karakter je tvoj problem, ne denar. Zaradi gnilega karakterja te nobena samska noče.
Pa roko na srce: večina samskih raje vidi moškega brez otrok. Moški z otroci je kriza. Mora biti res ok, da se splača kaj z njim imet.
adijo pamet no, 18.06.2021 ob 23:09
Torej, avtor, si želel povedat, da je ta ženska tretjerazredna ženska?
In ti si tudi tretjerazreden, ker si sam priznal, da te nobena samska ne povoha.
Če ima ta ženska kaj v glavi, bo bežala daleč stran od tebe.
Sem samska in ja, samske se gnojev tvoje sorte na daleč ogibamo. Pa ne zato, ker nimate keša. Jaz zase ga imam. Ne rabim, da me kdo financira. Izogibamo se takih, ker ste človeški gnoji. Gnil karakter je tvoj problem, ne denar. Zaradi gnilega karakterja te nobena samska noče.
Pa roko na srce: večina samskih raje vidi moškega brez otrok. Moški z otroci je kriza. Mora biti res ok, da se splača kaj z njim imet.
podpis pod tole
Forum je zaprt za komentiranje.