Razočaran nad portali za zmenek
Ko ženska našteje kaj vse pričakuje od “princa na belem konju” in kaj mora imeti potem moraš vedeti, da niti sama tega ne zmore nuditi, niti 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Pričakuje pa od moškega najmanj 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, to pa ja. To imej vedno v mislih. Gre za neke zahteve, želje…v idealiziranih pričakovanjih in na tej podlagi nastanejo dolgi seznami…in pa seveda obvezno pripisovanje lastne visoke vrednosti. Realnost je pa v večini primerov popolnoma drugačna. Poznam kar nekaj samskih žensk in ko se z nekaterimi pogovarjam in slišim kaj vse pričakujejo, kaj vse si zamišljajo se lahko samo smejim.
In kje ti milsliš, da bo ženska sama z otrokom živela, če ne pri starših? Resno? Govorim o samohranilkah, ki jih ti iščeš?
MInimalec je 700, povprečna plača okoli 1100, najemnina za stanovanje v LJubljani s stroški pa 800 evrov.
Še en tepecc, k ne dojame realnosti…
Ti bi pa kaj? Eno dedinjo ali privatnico ali zločinko, mogoče prostitutko? Te pa imajo 5000 plus na mesec, da si lahko privoščijo svoje stanovanje ali najem. Kdor ma keš, zanj ni problema.
Ljudje ste tolk neumniiii….. Ne smem gledati TV-ja in brat sporočil, k dobim živčni zlom…. k folk ne bi dojel vzroka posledice… Pa ni to Švedska…
[/quote]
Ne dajaj vse v isti kos.
Sem samohranilka. Place nimam niti 800€ z dodatki na nedeljske, delovno dobo cez 20 let, praznicne. Ampak nisem pri starsih. Vzela sem par let nazaj kredit in si kupila hiso v majsem kraju. Ja mi gre tezko. Ampak sem na svojem!
Sem bila po nekaj letih spet samska, mi je postalo počasi dolgčas in sem se za zabavo, res brez “usodnih” namenov.):). prijavila , še sama ne vem več ,kako sem ga našla, na portal.
Postavila sem si profil, točen ,nezlagan, ampak narejen malo tako, da je bil zanimiv.
Prvi mesec sem postala rekorderka v klikih:):). Takrat mi sploh ne bi bilo treba kuhat, toliko vabil na kosila in večerje.
In so mi pisali zanimivi, očitni, že v startu grozni, neduhoviti, ..vse sorte so se mi javile.
Potem pa selekcija. go- no go.
Nekajkrat sem šla s kom ven, s kom samo enkrat:) , s kom večkrat. Tudi kaj več s kom. Ampak OBVEZNO IN NAMERNO brez kakršnihkoli prisilnih srečanj, vezanosti ipd z moje strani. Mislila sem , ko /če pride pravi ok, če ne, ne.
Zabavala sem se, spoznala tudi kakega fajn človeka, brez obojestranskih teženj, zanimive ljudi.
In,potem je prisel on. Duhovit, razgledan, podobnih interesov in razmišljanj,kot jaz.
Naprej se je zgodilo samo od sebe. Pred mnogimi leti.
Also, ne iskat tistega ali tiste, naj pride sam ali sama. Selekcija pa naj bo neizprosna. Ni vsak za vsakogar.
Poznam ene par samskih, okrog 40. Zahteve segajo do neba in še samo rastejo.
Zakaj? Zelo enostavno:
1. Na portalih dobijo 400 sporočil dnevno in mislijo da so blazno zaželjene
2. Na družbenih omrežjih jim sledijo kronični fukfehterji in slinavci in mislijo da so blazno zaželjene
3. Feminizem jih uči da se morajo cenit. Za njih je samo najboljše dovolj dobro.
In tako pridemo do tega, da velika večina moških odpade. To potrjujejo tudi statistike iz teh portalov.
Moja bivša je tudi na Onaon. Sem jo slučajno našel, ko sem tudi sam probal svojo srečo. Ona ima označeno “visoka šola”, v opisu pa navaja kariero. No resnica je takšna, da ima srednjo ekonomsko šolo, ki jo je komajda skupaj spacala..njena “kariera” pa je seveda temu primerna. Nič narobe, samo predstavlja se pa pač drugače….in verjetno ni edina 🙂
Tudi čisto vse aktivnosti, kar jih je redno počne – reala pa je, da brska po Fejsu in se primerja z drugimi butarami, njej podobnimi
Da v covid času slučajno spoznaš nekoga preko neta, a ti res misliš da bo ta oseba prepotovala 5 občin zaradi neznanca in tvegala kazen? Resno?
[/quote]
Kaj pa taka oseba sploh počne na zmenkarskem portalu, če ni pripravljena nič tvegat v življenju? Kaj misli, da ji bo popolni partner iz ekrana skočil v objem?
tle avtor, se pravi MOŠKEGA spola jokca kako ne najde ženske kako je oh in sploh obupan, pa še na portalih išče, potem greš pa ti ženske krivit da iščejo po internetu. Halo kolko je pa vas moških obupancev gor a? Pa ne samo na portalih za zmenke, težite tudi po fb, instagramu, ne glede na to če je ženska zasedena ali pa samska, nobene morale nimate. ko se vas zavrne, jih zmerjate pa s p****mi
Kaj pa taka oseba sploh počne na zmenkarskem portalu, če ni pripravljena nič tvegat v življenju? Kaj misli, da ji bo popolni partner iz ekrana skočil v objem?
[/quote]
Ja to očitno ti in avtor mislita. Sam nisem nikoli padel tako nizko da bi po portalih iskal. Najdi si kaki hobi, pejdi me ljudi in hudiča ne bo verjel, koliko zanimivih ljudi lahko spoznaš. Če boš sedel samo v pivnici , bo to malo težje
Forum je zaprt za komentiranje.