Razočaran nad njo
Vedno samo ona. Nikoli jaz. Vsakič ,ko se pogovarjava ji veselo razlagam ,kaj o delu o poslu, o mojemu otroku vedno z njene strani samo aja ok AHA ja aja ok ja ja ok no ok AHA. Slišim , in čutim kako je biti malo ne posluša ,in ji je vseeno za mene oz moje zadeve in mojega otroka. Ko ona razlaga o svojih otrocih ,in svoji službi in vse ostalem ,kaj in zakaj kako jo vedno poslušam. Se pogovarjam sledim svetujem itd. Ona pa meni nikoli. Samo kok je ona to in ono , in ni da ni. Če jo prekinem ali ji rečem, da ne sploh ne posluša. Vedno odgovor sej skoz eni in isto to si mi že 10x povedal. Naveličan sem je.
v osnovi, se med m in ž ustvari najboljša polarnost, če ti njo poslušaš, postavljaš podvprašanja… in svoje stvari več ali manj držiš zase,… sploh pa, ko vidiš da ne posluša nehas razlagat… če je to pretirano, in imaš tudi drugače občutek, da te to moti, zgubi interes, imej manj časa za njo, ne bodi tako hitro dosegljiv,.. nauči se ji reč večkrat ne, sploh ko ti kaj ne paše…. pa razmisli, ali je nekdo, ki je tako zagledan vase pravi partner za karkoli resnega…
Mam tako dobro kolegico.
Ko ona govori se pogovor razvije in lahko 5ur skupi cvekava.
Ce pa jz zacnem prva npr ce me moz kej zjezi in bi ji rada povedala. Takrat ona rece.
Kaj bomo pa kuhal danes.
Zdej ji niti besede vec ne povem o sebi. Jz o njej vse vem ona o meni popolnoma nic vec.
Pa mi dol visi ce me ni poslusala.vsaj vem s kom Imam opravka.
meni gre pa moj tip mi že pošteno na žiuce. kadarkoli sva skupaj namesto, da bi se imela lepo mi zagreni z njegovimi pogovori večinoma o službi. Ne razumem zakaj je težko pred pragom vrat ko se vrneš domou pustiti službo, zakaj ko se domou vrneš se je težko imeti lepo z tistim, ki skupaj živiš? gremo ven na drink spet bi nekaj okoli službe se pogovarjal. kot ni po njegovo je že otročje užaljen.
zadnje čase sem dosti tiho pa se raje v sobo umaknem in imam mir, ko grem pa ven v trgovino pa tud ne rečem več, ”hej grem v trgovino”, ampak enostavno v tišini zapustim stanovanje in grem. Še kar smo ksupaj mi vse zagreni, vikende pa tako skoraj nikamor na lepše ne greva.
Bolj, kot ne ugotavljam da sva skupaj samo še zaradi njegovi koristi, ki jo ima od mene, ostalo je vse skupaj hladno vzdušje. Nimam več volje in počasu se ga bo treba znebiti, bolje biti sam kot v takem odnosu.
Razočaran qqqqqq, 07.01.2021 ob 18:53
Vedno samo ona. Nikoli jaz. Vsakič ,ko se pogovarjava ji veselo razlagam ,kaj o delu o poslu, o mojemu otroku vedno z njene strani samo aja ok AHA ja aja ok ja ja ok no ok AHA. Slišim , in čutim kako je biti malo ne posluša ,in ji je vseeno za mene oz moje zadeve in mojega otroka. Ko ona razlaga o svojih otrocih ,in svoji službi in vse ostalem ,kaj in zakaj kako jo vedno poslušam. Se pogovarjam sledim svetujem itd. Ona pa meni nikoli. Samo kok je ona to in ono , in ni da ni. Če jo prekinem ali ji rečem, da ne sploh ne posluša. Vedno odgovor sej skoz eni in isto to si mi že 10x povedal. Naveličan sem je.
Bi rekla, da se ona sploh v resnici ne zaveda, da je tako. Zato ji to lepo obzirno in diplomatsko povej…Ljudje smo pač bolj usmerjeni vase in v vse tisto, kar se nam dogaja.Tako je tudi naučena od doma ….stari vzorci pač…Ena stvar je, kako mi gledamo nase in se občutimo, druga…kako nas vidijo drugi.In tu so razlike.Povej ji…to je moj recept.
Forum je zaprt za komentiranje.