Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Razocaran nad danasnjimi puncami

Razocaran nad danasnjimi puncami

Gor pišem o svoji hčeri, ki je obkrožena s samimi moškimi jamrači, pojokavci, negativci, vse jih prizadane, so ko mimozice v jutranji rosi, ki jim vse škodi. Tip ji je napisal, da ga boli glava, ona odpiše okej, pojej tableto, on pa znori, kako ni pokazala razumevanja za njegove probleme, kako ga očitno ne mara in kako ji zelo malo pomeni. WTF???

Ja, popoln redki biser rabi še malo flancanja kako ga čaka idealna modelka za naslednjim vogalom, samo zaboga naj ničesar ne speminja, on je že popoln pri svojih 25, samo svet ne vidi, kako super je. Javi se ti, pa m daj vsaj handjob, če ti je tako popoln, pa mu pusti svoj mail, pa vseeeno če si ženska al moški. Ja, to pa ne bi ne?

Za zakljucek hocem samo povdarit, da se zvezam slabo pise in da bo marsikdo sam ostal, ceprav bi si zelel ustvarit druzino kot jaz.

Ja, hvala, da nam to poveš pri svoji neizmerni modrosti pri 25 letih, da marsikdo ne najde partnerja v življenju, zdaj ko vemo, da tebe nobena noče, pa smo se res šokirani zavedli, da smo pogubljeni kot človeštvo.

Odgovor na objavo uporabnika
entitled, 06.02.2022 ob 13:59

Mb 25 let, 06.02.2022 ob 13:47

Ene in iste finte skos. Vsaka hoce imet najlepsega z vsem materialnim klumpom. Ta druge pa so se ze jahale z 50 razlicnimi moskimi pa nevejo vec kaj bi rade. Za bruhat ?‍♂️

Veš lepa in na splošno sanjska ženska ni tvoja pravica. Mislim ni tvoja rojstna pravica da se punce obnašajo in izgledajo tako da boš ti srečen in pozabijo nase in so s tabo čeprav nočejo bit. Glede na to da pri svojih rosnih 25ih že tako sovražiš VSE ženske, čeprav ne pozaš VSEH žensk je boljše da ostaneš sam. Ali pa prešaltaj na fante ki ste tako super in čudoviti. Svoji k svojim. Težko boš kaj pametnega privabil če sam ne pašeš med take. SI pa na pravem forumu. TU imaš kar nekaj primerkov kakšen boš čez par let. Si na dobri poti da rataš primitivno sovražno zamorjeno pezde, ki 24/7 najeda s svojimi primitivnimi temami.

Uf, sem se nakrohotala. Hvala za smeh. Tvoj zapis je kot klofuta Jezusu. Jaz vseeno mislim, da ni tako hudo.

Išči po cerkvah in v okolici. Tam je tvoja ciljna skupina, če najdeš kakšno mlado. Drugje boš izpadel bolj bedak kot ne.

Viharni jezdec: 30 let prej.

ja to je, 07.02.2022 ob 20:48

Jaz zelo veliko punc srecujem in do danes ni dobena niti malo interesa za mene pokazala, ker so razvajane in samovsecne.

Ja to je, ker so razvajene, te nočejo. Mogoče si grd k svina in je to problem. Pa tudi če nisi grd k svina, pa najkasneje, ko gobec odpreš in začneš lapat o tem, kako so punce samovšečne in razvajene, itak vsaka pobegne, katera bo to jamranje in obsojanje poslušala, ker vsak hoče enega nergaškega špilferderberja poslušat pri 25ih?

No, pa ni res, da te nobena ženska ne mara. Po mojem bi s svojim sekanjem čez današnje mlade ženske bil zelo popularen pri ženskah 60+. Sicer ga namakat ne boš mogel, lahko pa mogoče dobiš kekse in kozarec mleka.

Zakaj bi pri starejših damah mladenič lahko namakal le kekse v mleko⁉️

Saj veš kaj pravijo, stara mašina za mladega vajenca❗

Saj veš kaj pravijo, stara mašina za mladega vajenca

no, saj maš prav, mogoče bi lahko namočil še kaj drugega, če bi našel kakšno 60 let staro devico, s katero bi jamral o vrednotah današnjega sveta – vse ostale tako stare pa so ali poročene ali pa vdove, ki se šparajo do smrti, če mož slučajno pride nazaj, vse ostalo je razvrat.

ja to je, 07.02.2022 ob 21:26

Saj veš kaj pravijo, stara mašina za mladega vajenca

no, saj maš prav, mogoče bi lahko namočil še kaj drugega, če bi našel kakšno 60 let staro devico, s katero bi jamral o vrednotah današnjega sveta – vse ostale tako stare pa so ali poročene ali pa vdove, ki se šparajo do smrti, če mož slučajno pride nazaj, vse ostalo je razvrat.

Bi moral poba kar pazit, da ga ne bi kakšna serijska ločenka dobila med noge, to bi namreč ireverzibilno vplivalo na razvoj njegove, že skoraj tercijalske, osebnosti.

Želim ti da čimprej najdeš punco, ki si jo želiš in zaslužiš, sam sem sicer mnenja da je edina ženska, ki se jo resnicno spostuje devica to je tista ki si izbere enega partnerja za zmeraj.
V današnjem svetu je problem, ker imaš alfa samce, ki ponucajo vse ženske in tiste, ki stradajo fu.a. Ženske pa same ku.be, ki dajo vse za dobro fasado.
Sedaj se 15.. 30 letnice  fu..jo povsod. Izbirajo pa tiste ki jih v 90% zapustijo in poiscejo drugo. Že pri okoli 28 letih pa tja do 35 let pa se začnejo stvari obračat.
Ženske vidijo, da je alfa vbistvu strošek za njih, po možnosti jih pa še pretepa. Čez par let boš nastopil ti in nepusti se izkoriščati, ker boš imel robe “sicer ponucane” kolikor hočeš.
Drugače se pazi zdaj, v teh letih si najbolj ranljiv, pač stradal si f..a, in si dovzeten da si nakoplješ težave saj ženske okoli 28 začnejo iskat tipe imenovane “copata tipe”. Če tu popustiš si si zakockal vse
najboljša leta brez “fu.a” potem si pa še misliš kakšen zaklad is dobil. Resnica je malo drugačna, tip ki je fu.a stradal pride do “klubske”  in jo prosil naj ga vzame. Tistega tipa bi jaz oklofutal kaj se gre.
Taka ženska bi morala njega prosit oz. osvajat naj jo vzame.  Revež bo dobil ostanke, pa še trudit bi se moral.No pri 35 letih pa ženskam zaćne biti zadna ura za otroke in bodo storile vse da dobijo nekoga kogarkoli.
Počakati bom moral še ene 3 leta da ženski bije zadnja ura takarat pa brez popuščanja tvoja beseda beseda ali pa vozi. V glavi vedno imej, da si dobil ponucano in da si vreden več kot ona. Enakopravnost si bo zaslužila čez 15 let,
ko boš videl, da se je spametovala in nič prej. Prej pa na papir use hiša je tvoja, avto je tvoj ona podpiše prej se sploh nepogovarjaj (itak bo ker nima več časa iskati ljubezni).
Ti pa greš potem lahko okoli in podreš še kakšno ker doma uredil zadeve tako da te nemore nič presenetiti. Če si pač uspešen jih pač položiš še 5 10 kolikor hočeš zaradi mene.
Žena ti doma nemore reči ničesar saj ji vedno laho rečeš, da jih je imela 10 ti pa 1. če pa bo kaj jezikala jo pa vrzi iz hiše.

neutroalko, 08.02.2022 ob 06:57

Želim ti da čimprej najdeš punco, ki si jo želiš in zaslužiš, sam sem sicer mnenja da je edina ženska, ki se jo resnicno spostuje devica to je tista ki si izbere enega partnerja za zmeraj.
V današnjem svetu je problem, ker imaš alfa samce, ki ponucajo vse ženske in tiste, ki stradajo fu.a. Ženske pa same ku.be, ki dajo vse za dobro fasado.
Sedaj se 15.. 30 letnice  fu..jo povsod. Izbirajo pa tiste ki jih v 90% zapustijo in poiscejo drugo. Že pri okoli 28 letih pa tja do 35 let pa se začnejo stvari obračat.
Ženske vidijo, da je alfa vbistvu strošek za njih, po možnosti jih pa še pretepa. Čez par let boš nastopil ti in nepusti se izkoriščati, ker boš imel robe “sicer ponucane” kolikor hočeš.
Drugače se pazi zdaj, v teh letih si najbolj ranljiv, pač stradal si f..a, in si dovzeten da si nakoplješ težave saj ženske okoli 28 začnejo iskat tipe imenovane “copata tipe”. Če tu popustiš si si zakockal vse
najboljša leta brez “fu.a” potem si pa še misliš kakšen zaklad is dobil. Resnica je malo drugačna, tip ki je fu.a stradal pride do “klubske”  in jo prosil naj ga vzame. Tistega tipa bi jaz oklofutal kaj se gre.
Taka ženska bi morala njega prosit oz. osvajat naj jo vzame.  Revež bo dobil ostanke, pa še trudit bi se moral.No pri 35 letih pa ženskam zaćne biti zadna ura za otroke in bodo storile vse da dobijo nekoga kogarkoli.
Počakati bom moral še ene 3 leta da ženski bije zadnja ura takarat pa brez popuščanja tvoja beseda beseda ali pa vozi. V glavi vedno imej, da si dobil ponucano in da si vreden več kot ona. Enakopravnost si bo zaslužila čez 15 let,
ko boš videl, da se je spametovala in nič prej. Prej pa na papir use hiša je tvoja, avto je tvoj ona podpiše prej se sploh nepogovarjaj (itak bo ker nima več časa iskati ljubezni).
Ti pa greš potem lahko okoli in podreš še kakšno ker doma uredil zadeve tako da te nemore nič presenetiti. Če si pač uspešen jih pač položiš še 5 10 kolikor hočeš zaradi mene.
Žena ti doma nemore reči ničesar saj ji vedno laho rečeš, da jih je imela 10 ti pa 1. če pa bo kaj jezikala jo pa vrzi iz hiše.

Ti si samski a ne?

Naj uganem, 08.02.2022 ob 09:42

Ti si samski a ne?

Seveda je. Verjetno en tistih ki ga niti 40+ nočejo in mu ni jasno nič. Že od 28ga leta čaka da ga kakšna začne osvajat ko ji zadnja ura začne biti. Pa nič 🙂

Misli si kar si hoces,  starsi in svet so me izoblikovali v vampirja custev. Nazaj vračam vse 5 bolj (dobre in slabe stvari).  Starsi so ze placali posebno oce,  s katerim sem prekinil vse stike, mojima otrokoma se tudi prilizal nebo pa če si še tako zeli. Kar pa se tice zene sam ji pa ze na zacetku povedal, da sem custveno omejen (osebni razlogi), kaksen bo odnos in kako se zaupanje gradi pri meni. Glede nato, da sem imel ze hiso brez kreditov in plačo lepo čez 2k in, da nisem neka prasica, ki nalašč išče težave ampak dam vsakemu neznancu možnost, da začne na praznem listu sva se nekako ujela.  Kolikor vem (od nje in preko poznanstev) , da sem tretji, če se bo to spoznalo za laž ve da bo šla od hiše takoj. Laži nesprejemam vse zaupanje negre na nič ampak v minus.  Zaenkrat najino razmerje napreduje (za razliko od vasih locitev). Ima že kar veliko dozo zaupanja in spostovanja pri meni in si ga je pridobila sama (8 let), vendar nebo verjetno nikoli prišla na nivo mojih prijateljev in prijatelic, pa tudi sama ve da nima tam kaj drezat. Otrokoma nudim vse in upam, da pri vzgoji hcerke nebom  zatajil ( klubska deklica), ker to si bom štel za oseben poraz. Sam sem zato, da se razmerje gradi počasi ne pa tako kakor so današnje ženske, da so noge pri enih že narazen še preden alfa reče živjo.

neutroalko, 08.02.2022 ob 12:32

Misli si kar si hoces,  starsi in svet so me izoblikovali v vampirja custev. Nazaj vračam vse 5 bolj (dobre in slabe stvari).  Starsi so ze placali posebno oce,  s katerim sem prekinil vse stike, mojima otrokoma se tudi prilizal nebo pa če si še tako zeli. Kar pa se tice zene sam ji pa ze na zacetku povedal, da sem custveno omejen (osebni razlogi), kaksen bo odnos in kako se zaupanje gradi pri meni. Glede nato, da sem imel ze hiso brez kreditov in plačo lepo čez 2k in, da nisem neka prasica, ki nalašč išče težave ampak dam vsakemu neznancu možnost, da začne na praznem listu sva se nekako ujela.  Kolikor vem (od nje in preko poznanstev) , da sem tretji, če se bo to spoznalo za laž ve da bo šla od hiše takoj. Laži nesprejemam vse zaupanje negre na nič ampak v minus.  Zaenkrat najino razmerje napreduje (za razliko od vasih locitev). Ima že kar veliko dozo zaupanja in spostovanja pri meni in si ga je pridobila sama (8 let), vendar nebo verjetno nikoli prišla na nivo mojih prijateljev in prijatelic, pa tudi sama ve da nima tam kaj drezat. Otrokoma nudim vse in upam, da pri vzgoji hcerke nebom  zatajil ( klubska deklica), ker to si bom štel za oseben poraz. Sam sem zato, da se razmerje gradi počasi ne pa tako kakor so današnje ženske, da so noge pri enih že narazen še preden alfa reče živjo.

Zakaj se ne preseliš v Sirijo ali Jemen, prevzameš muslimansko vero in si najdeš devico, ki te bo ubogala in delala tako, kot ti rečeš? Glede na to, da si 100 let za kačami, si ravno pravšnji za tja. Pa še lokalne papke lahko naučiš, kako se vzgaja ženo, ker niso vsi tako “možati” kot si ti.

Saj uni, ki je ubil ženo in prišel na policijo s 6 otroki je bil tudi tvoje sorte mačo. Prasica ga že ni ubogala in seveda je plačala, kaj pa. Ne bo “rabljena roba” imela kakšne besede, a smo tinto pili? A tip, ki je podrl 30 bab, je tudi “rabljena roba” al ne?

Enako jaz mislim. Pa vse so neke “alfa samice”, hkrati pa ne zdržijo 5 minut same (LOL).

Ja tisti ki je podrl 30 bab je tud rabljena roba ampak očitno je to ženske nemoti  oz. je za njih to + ker se tepejo za njih,  zame ni. Tisti z 6 otroki je tvoj alfa samec super pretepač do 40 leta sploh bog in batina. Na začetku ves meden potem pa kmalu na vrsto pridejo modrice in na koncu to kar se je zgodilo.  Kar sploh ni čudno pri toliki izbiri je nakoncu izbral prav tisto s katero se nista poštekala. Tisti, ki jih ima 30 je navajen, da dela z žensko kar želi, ker drugače bo prišla druga, teh je pa kar velika čakalna vrsta.

Ne ker mi ni do tega da, da bi me morala žena ubogati ker sem moški, pač pa je bolj zaradi mojega prepičanja kazen za nazaj (je pa to breme za oba) .  K kvalitetnemu skupnemu odnosu bi morala prispevati oba, ker pa je danes tako, da imaš   sesuto družbo je to čedalje bolj težko.  Reci piši je 100 moških in 100 žensk. Recimo da je od teh 10 moških lepih visokih. 3 od njih so še nadpovprečno inteligentnih 7 pa je klasičnih Alfa samcev. Imaš še 1 genija moški in ženska, ki verjetno nista skupne odnose. Pri ženskah pa je tako recimo a jih je 10 res istopa. 2 od teh pa so še pametne po vrhu.  Sedaj pa povej kako s bodo popračkali.  Če mene vprašaš  bosta 2 bolj inteligentna človeka imela max  5 žensk. 7 Alfa samcev bo ponucalo 70 punc.  Ostanje jih 25 in recimo da jim uspe najti partnerja v prvo.  In  imaš okoli 70 povprečnežev (tisti ki f.ka stradajo)  in  70 ku.b.  Tisti, ki pravi da je vse ok je verjetno ena izmed 70 žensk  ali pa alfa samec.  Nasprotno trdi preostalih 70 moških.

Skratka razvajene so danasnje punce in vidijo samo sebe.

Ti pa nisi razvajen in ne vidiš samo sebe, kako si ti zaslužiš top model devico, nudiš pa nič, kar drugi ne bi.

Ja tisti ki je podrl 30 bab je tud rabljena roba ampak očitno je to ženske nemoti

Sej alfa samcev tud “rabljena ženska roba” ne moti, z vsako skočijo. “Moti” samo žgoljave incele, ki so sami bili na suhem, potem pa od žensk pričakujejo, da bi one tudi morale bit, da se ne bi poleg njih še bolj manjvredne počutili, kot se že, v resnici pa gre za lisico in kislo grozdje.

ti pa nisi, 08.02.2022 ob 16:10

Ti pa nisi razvajen in ne vidiš samo sebe, kako si ti zaslužiš top model devico, nudiš pa nič, kar drugi ne bi.

Nisem razvajen in tudi nisem reko da hocem imet top punco. Jaz pac gledam tudi na notranjo lepoto oz ce ima kaj v sebi.

Lep pozdrav

Hočeš met punco tako, ki ti je nedosegljiva, zato tu jamraš. – torej, glede na tebe – je vsaka top. Ampak ti ne pripada, nobena. Če boš nudil kaj zanimivega, se bo mogoče katera našla, če boš samo jamral in obsojal, se pa garantirano ne bo.

Nimaš nobenga plusa, ama čist nobenga. Edino, kar trdiš, da maš, je to, da si resen, dober priden fantek,  bi rad neko dolgotrajno vezo. Ampak to lahko tudi alfa playboy trdi vsaki novi ženski. Torej nimaš nič, nobene prednosti, ker tega ti ne more nihče verjet kar tako.

Lahko si v resnici psiho, ki bi tudi varal, če bi imel priložnost, ampak pač nimaš priložnosti. ZAKAJ bi ženska sploh imela kaj s tabo? Ja, moraš ji dat razlog, nekaj imet, kar drugi nimajo. Ampak res imet, ne samo, da ti trdiš, da si poseben. To ni nič. Vsak zase meni, da je posebna snežinkica. In razen tega, da imaš neko visoko mnenje o sebi, nimaš nič očitnega, kar bi bilo za opaziti. Pa moraš met, če hočeš kaj.

Ti si po svoje moten in enako moteno imaš za partnerico. Jede ona tvoja govna, ne? Jaz te tako našutiram v jajca, da mi rečeš, da so pred menoj na tvoji lestvici zaupanja prijatelji in prijateljice, da ti jih odnese tja do grla. Pa koji faktor si ti, da se tebe krelju, prosjači za zaupanje? Nesi si bajto, 2k in kurca kamor češ. Pfej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close