Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Razobesite to lepo ukrajinsko zastavo! Za MIR!

Razobesite to lepo ukrajinsko zastavo! Za MIR!

Protestniki naj pa gredo protestirat pred rusko veleposlaništvo, če jih že tako srbi, da morajo (k.n.)* protestirat…

https://www.delo.si/novice/svet/putin-sprozil-obsezen-napad-na-ukrajino-eksplozije-tudi-v-blizini-kijeva/

* Kar nekaj (vulgo: kr neki)

Kakšnih 10 do 15 let nazaj sem se družil z nekaj Ukrajinci. Sovražili so v tem vrstnem redu: 1. Ruse, 2. Jude, 3. Poljake. Samo en Poljakov ni sovražil in to samo zato, ker je imel Poljakinjo za babico. Otroke so učili sovraštva. Še na zabavi za rojstni dan so nabijali fašistično musko proti Rusom in Judom. Po tistem sem se nehal družiti z njimi. Zato mi je danes vseeno.

Lahko bi jo projicirali na zid veleposlaništva, recimo.

Ja kdo pa Ruse ne sovraži? Verjetno še sami sebe sovražijo, ker se vedno znova zapletajo v plenjenje, posilstva, umore….

Odgovor na objavo uporabnika
spomini, 24.02.2022 ob 16:01

Kakšnih 10 do 15 let nazaj sem se družil z nekaj Ukrajinci. Sovražili so v tem vrstnem redu: 1. Ruse, 2. Jude, 3. Poljake. Samo en Poljakov ni sovražil in to samo zato, ker je imel Poljakinjo za babico. Otroke so učili sovraštva. Še na zabavi za rojstni dan so nabijali fašistično musko proti Rusom in Judom. Po tistem sem se nehal družiti z njimi. Zato mi je danes vseeno.

Ruse ne sovražimo, sovražimo tiste ruse ki so nam naselili državo in hočejo da je tu rusija.

Židiv ne sovražimo, je  premier Žid. Poljak pa so ko srbi in hrvat.

Zastavo takoj dol, pa Janšo gor.  Tonina pa lepo po faci namazat in poslat z njegovim “litl tank” direkt v Kijev!

??? Classic British TV ??? on Twitter:

This topic is pending moderation.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close