Razmisljam o samomoru
Anonimno 9866, 21.09.2025 ob 08:54
Rada bi se ubila. Sovrazim lastno druzino in sebe.
V tem svetu nocem eksistirati.
Moja primarna druzina je iz mene naredila psihicnega invalida.
V takih druzinah brez potomcev so mozni samomori ali druzinski umori. Jaz si z umorom ne bom mazala roke
Včasih pridemo v situacijo, ki se nam zdi brez izhoda. Pomembno je, da se iz nje izvlečemo. To pomeni, da se še bolj utrdimo. Verjemi mi. Vse dobro ti želim.
Vem.
Za moj rojstni dan me je sestra hotela spraviti prisilno na psihiatrijo! Resno, se ne hecam.
Oziroma nekaj dni po roj.dnevu.
Jo citiram:” Najboljse da jo spravimo v eno institucijo!”
Ko sem samo javno povedala resnico o njenem psihicnem nasilju do meneter da je obsedena z new ageom in z vero.
Letos julija me je tako psihirala in triggirala, da sem jo fizicno napadla pol se je se mama vmesala. Jaz sem neagresivna oseba! Da me nekdo leta in leta mori, da me bo vsak moski zapustil in da nisem zrela za otroka.
Sestra me je za roj.dan prijavila na policijo plus dala je se lazne prijave.
Ko sem na policiji povedala kaj mi je delala leta in leta, da sem jaz bila njena boksarska vreca za travme do moskih in sovrstvo do moskih. Ona je narcis vecji od mene, psihopatka in sadistka, ki se najbolj mirnega cloveka spravi v agresijo.
Anonimno 9866, 21.09.2025 ob 09:44
Sestra me je za roj.dan prijavila na policijo plus dala je se lazne prijave.
Ko sem na policiji povedala kaj mi je delala leta in leta, da sem jaz bila njena boksarska vreca za travme do moskih in sovrstvo do moskih. Ona je narcis vecji od mene, psihopatka in sadistka, ki se najbolj mirnega cloveka spravi v agresijo.
SAma imam svoj del krivde, ker nisem ze v 20.tih letih odsla od te toksicne druzine. Nisem vedela, da bo to slo tako dalec.
Ni sam moja razbita toxic family kriva. Lani sem bezala od njih v Varno hiso v Celje se ko ni bilo javnga prevoza in sem stopala…
Anonimnaabeceda, 21.09.2025 ob 09:23
Včasih pridemo v situacijo, ki se nam zdi brez izhoda. Pomembno je, da se iz nje izvlečemo. To pomeni, da se še bolj utrdimo. Verjemi mi. Vse dobro ti želim.
ENa kolegica iz faksa mi je rekla, jaz bi takoj sla stran od take druzine in prekinla stikez njimi.
Potem mi je rekla, da sem psihicno mocna da nisrm na kakih Apaurinih ali Helexih.
Ona je rekla jaz bi bila ali zaprta v ludnici.
Začni jest nore gobe. Nimaš druge izbire. Da se ti odpre.
Nihče nič ne bo naredil zate. NIČ. NIČ. NIČ IN NIČČ..
Naša oblast je islamska. Po islamu pa nevernika lahko samo kradeš, zaničuješ in ponižuješ. Ko ga ne moreš več izkoriščati ga pa ubiješ.
Slovenec je ničvreden suženj, dober za krast, potem pa adijo. Potem je pa vsak ilegalec več vreden, ker je njihov. Zato takoj vse dobijo in zato je cela EU na nogah.
Niti ne razmišljaj o tem, ko je življenje lahko lepo. Spokaj se stran od toksičnih in psihično nasilnih ljudi, poišči si strokovno pomoč, če sama ne zmoreš oz. ne najdeš izhoda, sigurno pa imaš kakšnega prijatelja, prijateljico, za začetek se pogovori z njimi.
Vsi smaradi, ki pljuvate, naj vas bo sram, ampak za tipkovnico ste hrabri.
Odrasel človek ne potrebuje nikogar razen sebe.
In zdravje.
Neprofitno stanovanje, in življenje se začne urejati.
To kar smo doživljali v lastni družini in to kar si mi mislimo oziroma to kako mi vidimo situacijo je velika razlika. Ti nekaj dijemas drugače kot bi to dojemal nekdo drug. Kdo dojema prav ni vprašanje s katerim bi se treba ukvarjati. Vsak vidi po svoje. Zato pa se je v odrasli dobi potrebno odseliti. In to je to. Nisi edina, ne prva, ne zadnja.
Torej ostani močna in namesto jamranja išči rešitve.
xyz293, 21.09.2025 ob 11:43
Niti ne razmišljaj o tem, ko je življenje lahko lepo. Spokaj se stran od toksičnih in psihično nasilnih ljudi, poišči si strokovno pomoč, če sama ne zmoreš oz. ne najdeš izhoda, sigurno pa imaš kakšnega prijatelja, prijateljico, za začetek se pogovori z njimi.
Vsi smaradi, ki pljuvate, naj vas bo sram, ampak za tipkovnico ste hrabri.
Sem ze sla. Zivim s partnerjem v Celju. Prej sem mislila zbezati v Varno hiso ali delati sezonska dela neksm na morje.
Forum je zaprt za komentiranje.