Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razmerje in ekstremni športi

Razmerje in ekstremni športi

emmmm – NE, zato ker mu je veliko lažje jamrat, kako so ženske zahtevne in ne-vem-kaj hočejo, ket da bi premaknil svojo leno rit. tako kot večina nesposobnih moških prdcev, ki demonstrirajo svoje visoko stanje duha tle naokrog. ponavadi večkrat zaporedoma. kev kev, ženske gledajo samo na denar, cmih, cmih.

Ojdipu (kaj Spider je!! – je sam objavil) ne moreš nič dopovedati … ta bi še sebe fental, če bi mamo s sabo varal ☺

heh, kaj si hotu s tem povedat?
da komurkoli tu lahko kaj dopoveš 🙂 hahaha, dobra fora, ja 😛

Vsi varajo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

jst ne 🙂 še nikol nisem 🙂

Samske ljubice pa res ne varajo. Morš prvo resno vezo met.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

definiraj kaj je zate resna zveza 🙂

igranje Ojdipa ☺

Pa saj se ponavadi poparckajo ljudje podobnih zivljenskih slogov. Se nisem videl alpinista, da bi njegova nebi hodila v hribe, nisem videl popotnika da di njegova raje doma gledala gostilno isce sefa, kot pa sla enkat, dvakat na leto z njim v indijo naprimer.

Vzela bi tistega z nahrbtnikom. Drugje se žal ne bi ujela.[/quote]

a kufer pa ne sme bit namesto nahrbtnika?[/quote]

Ona taxi pokliče. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne obstaja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ojej, a ti tudi? A si ne bi za hobi raje omislila rojevanje pa kuhanje in pospravljanje? Bi te tukaj precej bolj cenili.

Če imaš ti težave z razumevanjem, potem ti res ne morem pomagati. Kje sem napisal, da nam kombi žre 4l/100km? Nikjer. To si si gladko izmislila. Sem pa napisal, da moj avto žre nekaj čez 4l. Moj avto pa ni kombi.
Niti nisem nikjer napisal, da sem alpinist. Spet si si gladko izmislila ali pa imaš težave z razumevanjem napisanega.
Vidiš, jaz pa ne pijem pira.
Jaz štrik kupim in ga kar nekaj časa uporabljam. Ko kam grem, verjameš ali ne, ne kupim za vsako novega štrika. Čudne navade imaš, da vsakič nabavljaš novo opremo, ko kam greš. Jaz je ne.
Predlagam, da se za začetek naučiš brati.
Samo še vedno me zanima zakaj za vsako, ko kam greš nabaviš novo opremo? Pa zakaj se pri vseh tvojih letih nisi naučila brati?

Kako zanimivo razmišljanje. Ne soditi drugih po sebi. Če povprašam kaj si ženske mislijo o moških in njihvoih hobijih še to ne pomeni, da kaj iščem. Seveda pa, če človek po sebi sklepa pa verjamem, da pride do takega sklepa.
Med drugim sem tudi napisal, da me zanima kako moški gledajo na ženske hobije. A to pomeni tudi, da potem moškega iščem?
Še več, nisem niti pojasnil ali sem samski ali ne. Mogoče sem poročen, mogoče sem sveže ločen, mogoče… samo ljudje preprosto sklepajo po sebi in svoja razmišljanja obesijo še drugim.

Ja tle babe mislijo ko kakor kaj vprasas ze isces babo.

Hja, vsako temo spremenijo v isto.

Glede na opisano bi takšno razmerje funkcioniralo, če bi si našel žensko, ki je tudi sama polna zaposleno s službo in svojimi hobiji oziroma bi imela nekatere od hobijev skupne. Ob predpogoju, da ne razmišljata o družini, ampak vama ustreza življenje v dvoje.

Berem, da si Lepolaska alpinistka. Upam, da se tu oglasiš oz. da se oglasi še mogoče katera, ki je alpinistka.

Kako ste se ženske znašle v takem pretežno moškem športu? Ste imele težave s partnerjem, če ta ni bil alpinst? Mu je bilo prav, če ste hodile plezat z drugimi?
Ste našle mogoče soalpinistke in ste potem z ženksami plezale?
Ali imate pa vse kar partnerje alpiniste?
Razmišljam namreč, da bi tudi jaz šla v te zadeve. Samo se mi zdi, da ni ravno veliko žensk v tem.

Sam sem izgubil svojo ljubezen zaradi športa bi se lahko reklo. Tudi šport je velika odvisnost in kot vsaka odvisnost ima tudi ta kar nekaj stranskih učinkov, tako zaželenih kot nezaželenih. Od resnejših poškodb do izgube partnerja itd…vendar sem se odločil, da bom kljub temu sledil svojemu srcu, ki je pač take sorte, da ne sedi rad na kavču pred tvjem 🙂

D.

myass, ja
Lahko ohrani svoje hobije, ja.. če seveda skuha vsak dan še zanj, čeprav prej zase ni kuhala vsak dan, pa ne ker je lena, ampak ker kosilo je ob 12.00 v službi, pomije, opere, zlika seveda še zanj in če ji ostane še kaj časa, gre pa lahko po svojih hobijih..
dej, dej no

Mislim … če je hotu tolk stvari potem pa je vprašanje, če sploh ve kaj hoče. Da pa ženske svoje hobije ob vstopu v zvezo opuščajo, je to največkrat njihova čisto individualna odločitev

Boj se babe, ki ne kaže do ničesar intreresa press[/quote]
Od kolegice tip je bil na Mont Everestu in je ekstremist, moj bivši je bil med boljšimi v svetovnem merilu v enem moto športu. Obe sva se precej ujeli, nobena ni nikogar spreminjala, tudi ona dva naju ne. Kolegica je tudi alpinistka, jaz pa vozim motor že od kar pomnim, pa tudi se ukvarjam z določenimi športi, ki niso običajni za žensko, pa še kup hobijev… Tudi jaham, to mi je sploh top in mi je bil všeč en tip, eden boljših v preskakovanju ovir pri nas, sam mi je rekel, da mi ne bo pustil vozit motorja :)) Ja halo? 🙂 Sva kr zaključila 🙂 (No, sva zato, ker me je njegova baba lovila, ker nisem vedela, da jo ima in jo je pustil :))) Pa te stvari, če se kdo tako globoko s čim ukvarja, to je njim služba. Kaj naj potem rečem svojemu tipu, naj to neha, pa gre delat? Kaj bo pa delal, saj eden ne zna drugega kot dirkat z motorji, eden pa dresirat konje :)) Medtem ko če mi on reče, naj ne vozim motroja, ker je nevarno – ok, meni to ni vir zaslužka. Pa če bi bil zanj samo hobi, to je samo dodaten plus, je bolj zanimiv in ja, jaz se ponavadi pridružim partnerjem pri hobijih. Samo moj sedanji je pa dolgočasen v tri … in gleda zvečer sam TV.

Tipično po žensko. Psujete čez svoje moške, ko jih ni zraven, doma se pa delate kot da nič ni narobe.

nimam pojma kake partnerje to imate… js še nobenega nisem izgubila zaradi športa, ker so bili vsi aktivni, če je pa najedal, kako moram nehat športat ali kaj podobnega, sem ga pa itak odpikala ob prvih znakih. obstaja določen profil tipov, ki bodo ženski prepovedali vse, kjer je možnost, da bi sama kam šla, naslednja faza je pa teženje, da je zanemarjena.

btw, šport ni zasvojenost, ampak ga zasvojenec izrablja, namesto tega bi bil lahko zasvojen pa s tvjem ali makaroni. šport je nekaj, kar bi MORALO bit v življenju prisotno pri vseh. ne pa da imajo smrkavci sredi OŠ že 80 kil, ker jih tastari pitajo s čipsom in cocacolo, na izlet za vikend grejo pa v spar po še več hrane. nagravžno.

za tisto, ki jo skrbi, da v alpinizmu ni žensk – res jih ni. oz. so zelo redke. če te skrbi izključno moška družba, potem alpinizem ni zate, ker je tu čisto nekaj normalnega, da te kolega drži, medtem ko opravljaš biološke potrebe sredi stene… če maš s takimi stvarmi probleme, pojdi raje v športno plezanje. je varno in zadosti punc, da boš imela družbo.

O, super, da si se oglasila, Lepolaska.
Ja, ni mi fajn, če je samo moška družba. Pa ne v smislu, da imam kaj proti moškim, ampak saj veš kako je. Če ima moški doma partnerko, ne bo ona ravno vesela, če bo on plezal z mano.
Pa kaj res ni nič žensk v tej dejavnosti? Si ti edina v vašem AO?
S kom pa plezaš? S partnerjem ali kar s kolegom?
Mene bolj muči to kako bi partner gledal, če grem jaz plezat z nekom drugim.

haha, ne, ne vem kako je. :)nimam s tem problemov, se klatim že 15 let naokrog, v glavnem vedno samo s fanti… 🙂 na tečaju sva bile dve, s tem da je kolegica bla 33 let starejša od mene in nismo skupaj hodili okrog, pa še takoj je odnehala. alpinizem samo s kolegi, športno plezam pa tudi s partnerjem.

problem je v tem, ker če si alpinist, moraš skoz hodit okrog po turah, drugače nisi “član klana” 🙂 če tvoj tip ni za take reči zna bit kriza, ker te ne bo nč doma.

v glavnem ti svetujem športno plezanje, pa poleti malo v plezališča, pol pa vidiš, če ti ustreza greš lahko še vedno v alpinizem. za letos si itak že mal pozna, ker se tečaji ponavad začnejo jeseni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close