Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razmerje in ekstremni športi

Razmerje in ekstremni športi

se pravi si lahko omisliš tudi npr: kitaristko, ki igra v bandu in je vsak vikend zasedena, ker mora na ”špil”, čez teden pa ima tako najmanj 3 krat vaje, vmes pa, ko nima vaj pa gre na pilates/jogo/zumbo.

mislim, da bi naj šla tolerantnost do hobijev v partnerstvu z roko v roki… se pravi v smislu fair play-a

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Vzela bi tistega z nahrbtnikom. Drugje se žal ne bi ujela.[/quote]

V nahrbtniku se ponavadi skriva čelada, vetrovka, mogoče dereze :)[/quote]

:))

Glej, jaz sem šla v razmerje iz ljubezni. In tudi v naprej bo tako (če se mi bo še kdaj pripetilo kakšno). Ampak, če pustiva srce pri miru (in o njem razmišljava kot o organu, ki pumpa kri), bi pa izbrala nekoga, ki mi je podoben.

Boom, za njegov nahrbtnik ali kufer mi je vseeno. Moral bi biti pa fejst, pa postaven, pa sexi … :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

se pravi si lahko omisliš tudi npr: kitaristko, ki igra v bandu in je vsak vikend zasedena, ker mora na ”špil”, čez teden pa ima tako najmanj 3 krat vaje, vmes pa, ko nima vaj pa gre na pilates/jogo/zumbo.

mislim, da bi naj šla tolerantnost do hobijev v partnerstvu z roko v roki… se pravi v smislu fair play-a[/quote]

Če ne porabi za vse to več časa kot sem jaz napisal zgoraj zase, je potem vse ok. Samo jaz sem jasno napisal, da ne vsak vikend, ampak cca. 3 sobote ali nedelje na mesec – 3 dni. Ti bi pa kar vse vikende, kar je od 8 do 10 dni.

no ja, no malo samohvale ne škodi. :-))

Ja, res fajn.
Jest bi si pa najdla prjatla, ki ga to ne veseli. a ne?[/quote]

Aha, pa smo tam. Ti ne bi šla z moškim, on pa si ne sme dobiti družbe. Torej ne sme trenirati popoldan, ne sme trenirati z žensko, kaj pa sploh sme?
Priti domov in čakati, da ženička dovoli, da gre on na sprehod. AMpak seveda ne z žensko.[/quote]

Kje sem pa rekla, da ne sme? On si dobi prjatlco, jest pa prjatla….kje tukej kdo kej ne sme?

Tukaj jih imaš cel kup takih menda. Ne vem pa v kaj bi stlačili svoje … no kar pač že je.

Jest že gibam, hvala lepa.
Kolesa ne maram. Nikol ga nisem, nikol ga ne bom.
Sklenslala bom pa vsakega, ki me bo imel samo za pet minut na dan…po službi gre na trening, je ura
osem, po treningu jasno na pijačko s prjatli, je ura 10…pol pride na večerjico (“kaj si kej dobrga skuhala?”),
pol se gre tuširat…..in pol nej bom čist blažena, ko ima opolnoči deset minut zame….čem rečt za seks,
ker pol itak pade dol in zasmrči…ne hvala.[/quote]

Ja, po službi trening, pijem ne. S prijatelji ne treniram, treniram sam. Verjetno se ne spoznaš ravno na te zunanje športe, a ne, da tako razmišljaš?
Če pa se imaš za deklo moškemu in mu kuhaš, je pa to tvoj problem. Pametna ženska bi rekla, da enkrat naj on, drugič ona kuha in to je to. Tako, da tak jamr ni ravno pameten.[/quote]

To ni jamr.
Dan ima 24 ur, od tega ga tretjino prespimo, tretjino smo v službi. Od tebe je odvisno, koliko časa
od preostale tretjine boš posvetil ženski, koliko pa hobiju. Kuhanje je je lahko zabavna reč…v dvoje…

Tukaj jih imaš cel kup takih menda. Ne vem pa v kaj bi stlačili svoje … no kar pač že je.[/quote]

Svoje… kaj???

Mene prav nič ne bi motilo, če bi jaz šel s prijateljico plezat, s partnerico hodit v gore. Partnerica pa bi šla na jogo s prijateljem. Ne vidim problema. Če bi šla pa ona recima se potapljat, bi pa se ji pridružil. Naredil bi tečaj in bi šel z njo. Na jogo pa naj kar frenda vzame. Vedno pa bi bil vesel, če bi šla ona z mano plezat.

Tukaj jih imaš cel kup takih menda. Ne vem pa v kaj bi stlačili svoje … no kar pač že je.[/quote]

Svoje… kaj???[/quote]

premoženje, recimo. Razen če za to niso dovoljsamo hlače . 🙂

A zdaj si pa odpravar. še včeraj si bil-a gledališčarka.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne, moja tema je samo odziv na tisto o kulturi. V stilu ona pričakuje, da bo on hodil z njo v opero. Torej sme tudi on pričakovati, da bo ona šla z njim plezat.

mislim, da bi naj šla tolerantnost do hobijev v partnerstvu z roko v roki… se pravi v smislu fair play-a[/quote]

Če ne porabi za vse to več časa kot sem jaz napisal zgoraj zase, je potem vse ok. Samo jaz sem jasno napisal, da ne vsak vikend, ampak cca. 3 sobote ali nedelje na mesec – 3 dni. Ti bi pa kar vse vikende, kar je od 8 do 10 dni.[/quote]

ja recimo, da je to njen hobi, pa še fajn zasluži zraven….a bi bilo to po tvoje ok, ali ne?

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Lydia, jasno sem napisal koliko jaz porabim zase, ti bi pa imela skoraj 3x toliko časa zase. To pa res ni isto. Ne, to kar ti pišeš, to mi ne bi bilo ok. Tudi jaz ne bi tega počel ženski.

Svoje… kaj???[/quote]

Premičnine.

Margot tebe bo en osedlal enkrat. Pol boš pa mela nahrbtnike 🙂

seveda ni isto to kar sem jaz napisala s tistim, kar si ti pisal. recimo, da sem namensko pretiravala 😉 ker sem hotela da vidiš bistvo, do katerega si prišel zdaj:

mogoče za nekatero žensko tudi to ne bi bilo ok, kar so tvoje želje….mogoče bi pa ona porabila zase 3x manj časa kot ti zase in svoje hobije…, a če bi se imela rada, bi verjetno sklenila nek kompromis….ali?

Svoje… kaj???[/quote]

premoženje, recimo. Razen če za to niso dovoljsamo hlače . :-)[/quote]

Pa saj veš da jaz nisem pleh piiii.. :)) In ja, vse kontakte sem skrbno zabeležila. Tudi tvojega :)))

Svoje… kaj???[/quote]

Premičnine.

Margot tebe bo en osedlal enkrat. Pol boš pa mela nahrbtnike :)[/quote]

Sploh se ne bi pritoževala. Bolje to, kot pa da moram oditi s culo na rami.

odpravar, nehaj jokcat kako te ženske hočejo spreminjat in si najdi eno, ki rada pleza, pa ne bo nobenega problema.

pr svojem vprašanju si že v osnovi zgrešil. alpinizem NI HOBI. hobi je igranje šaha, ali pa da greš v nedeljo za 2 uri igrat fuzbal s kolegi. alpinizem je način življenja in je jasno, da bo temu podrejeno (skoraj) vse. imaš samo 3 možnosti, pri katerih boš lahko zadovoljen: 1-ostaneš sam, 2-si najdeš plezalko, 3-si najdeš žensko s čustvenimi težavami, ki bo živela za to, da se bo “žrtvovala” zate (in boš skoz poslušal teženje).

še odgovor: za razmerje bi bla brez problema, ker bi delila hobi.
za družino (beri: mulce) z alpinistom nikoli.

Hobi so zame prostačasne aktivnosti, ki jih počneš, ker so ti všeč.
Torej alpinizem je hobi.

point je samo v tem, da se verjetno več kot 99% žensk s tem ne strinja in tudi takega tipa ne bi prenašale ob sebi, pa se lahko mečeš po tleh kolikor se hočeš 🙂

Seveda pa bodo pričakovale, da gre tip z njimi v opero in bodo čisto zgrožene, ker gre raje teči kot pa poslušat dolgčas v operi, ki je povrh tega še menda zelo drag.

Pa pojdi še malo dalje v razmišljanju. Če si v načinu življenja posebnež in ekstremist, zakaj bi rad obenem imel resno zvezo, kot nek povprečnež?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Seveda pa bodo pričakovale, da gre tip z njimi v opero in bodo čisto zgrožene, ker gre raje teči kot pa poslušat dolgčas v operi, ki je povrh tega še menda zelo drag.[/quote]

Ena sama dereza stane tolk, kot deset predstav…

Skela, a samo 5€ stane opera? Ena dereza je 50€, par je 100€.
Spider, nisem ekstremist. Sem pa posebnež to pa ja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close