Razmerje in ekstremni športi
Skela ima prav, takšna veza na dolg rok ne more obstati. Lahko je kratka avanturca ali kaj podobnega. Čeprav ti bo mogoče zaljubljena ženska rekla, da ni problema, da ima tudi ona svoje hobije. ker ko pa gre za resno vezo, bo partnerka pričakovala več in te bo non stop najedala, kje si zopet, ona je non stop sama, bla bla bla. Škoda energije. Če si ekstremist, si najdi takšno partnerko, ki jo bo to zanimalo in se bo vsaj 50 % udeleževala zraven.
Jaz osebno sploh ne bi maral ženske, ki nima nobenih hobijev in vsaj delno morajo biti ti hobiji šport. Ne predstavljam si imeti žensko, ki ima za hobije gledanje Kmetije, BigBrotherja, raznih limonad. Ok, če kdaj to pogleda ni panike. Ampak, da je to ves obseg njenih hobijev pa ne hvala.
Močno zaželeno je, da imava vsaj delno skupne hobije. Me pa niti malo ne moti, če hodi ona recimo na nogomet ali pa na jogo ali pa kaj vem jadrat ali karkoli.
Ja, saj vem, da ne boš verjela skela, ampak to ne gre, da samo poleti športaš, pozimi, ko je pa kratek dan pa sem vsemu temu odpoveš. Ne, se ne.
Mislim … če je hotu tolk stvari potem pa je vprašanje, če sploh ve kaj hoče. Da pa ženske svoje hobije ob vstopu v zvezo opuščajo, je to največkrat njihova čisto individualna odločitev
Boj se babe, ki ne kaže do ničesar intreresa press[/quote]
Sej ni blo blema…je hotu na srečo stvari, ki so ble meni tud všeč in mi ni bila muka. Je pa vprašanje,
kako bi blo pri ekstremnih zadevah.
Kar se pa ženskih hobijev tiče, ni čist zmeri tko, da se sama odloči…
Maš tipe, ki so posesivni in jim ajnfah ni prav, da ženska odhaja od doma in se druži z drugimi, maš
ljubosumneže, ki je najraj niti v trgovino ne bi pustil same…
Maš pa tud ženske, ki ji tip nadomesti hobije….in se (pretirano) ukvarjajo z njim in zahtevajo isto nazaj…
Maš vse sorte…
Jest sem svoje hobije obdržala, svoj svet obogatila z njegovimi….in pod črto sem v plusu 🙂
Odlično, če bi on želel smučat. Kaj je boljšega kot to?
No na takega še nisem naletela, da bi imel toliko denarja, da bi kupil barko. Tako, da teh izkušenj nimam. Zdaj, če da svoj denar, potem ni panike.
V hribe? To je pa sploh zakon. Sploh, če to pomeni v gore. Kje najdeš moškega, ki in smuča in hodi v gore. To je odlično.
Nogomet in košarka, to me pa ne bi potegnilo. On naj to počne, jaz grem pa plavat pa teči. Saj ni treba, da sva ves čas skupaj. Meni paše malo mira.
Igrati inštrument nimam želje, ampak, če bi imela pa seveda ne bi spraševala, če smem (upoštevali bi seveda to, da nikomur ne paše, da mu ob 11ih zvečer igraš na trobento).
Tvoj dedec je bil idealne, če odštejem glede inštrumenta (čeprav mene to ne zanima, ampak vseeno se mi ne zdi prav, da ti je težil).
Če zase govorim, nisem za takšne stvari (planinarjenje ipd).
Če pa najdeš žensko, ki je tudi aplinistka in ljubiteljica extremnih športov, potem ne vidim problema (seveda to pomeni samo vi2 nič otrok). V partnerstvo pa najbrž samo zaradi hobijev tudi ona ne bi šla, ampak bi morala biti neka kemija in čustva.
Mislim … če je hotu tolk stvari potem pa je vprašanje, če sploh ve kaj hoče. Da pa ženske svoje hobije ob vstopu v zvezo opuščajo, je to največkrat njihova čisto individualna odločitev
Boj se babe, ki ne kaže do ničesar intreresa press[/quote]
ja no, pol pa ni panike. Gor se je bralo kot ujetega ptiča tožba.
Sej ni blo blema…je hotu na srečo stvari, ki so ble meni tud všeč in mi ni bila muka. Je pa vprašanje,
Maš tipe, ki so posesivni in jim ajnfah ni prav, da ženska odhaja od doma in se druži z drugimi, maš
Maš pa tud ženske, ki ji tip nadomesti hobije….in se (pretirano) ukvarjajo z njim in zahtevajo isto nazaj…
Maš vse sorte…
Jest sem svoje hobije obdržala, svoj svet obogatila z njegovimi….in pod črto sem v plusu :-)[/quote]
Maš vse sorte…
Jest sem svoje hobije obdržala, svoj svet obogatila z njegovimi….in pod črto sem v plusu :-)[/quote][/quote]
Odlično, če bi on želel smučat. Kaj je boljšega kot to?
No na takega še nisem naletela, da bi imel toliko denarja, da bi kupil barko. Tako, da teh izkušenj nimam. Zdaj, če da svoj denar, potem ni panike.
V hribe? To je pa sploh zakon. Sploh, če to pomeni v gore. Kje najdeš moškega, ki in smuča in hodi v gore. To je odlično.
Nogomet in košarka, to me pa ne bi potegnilo. On naj to počne, jaz grem pa plavat pa teči. Saj ni treba, da sva ves čas skupaj. Meni paše malo mira.
Igrati inštrument nimam želje, ampak, če bi imela pa seveda ne bi spraševala, če smem (upoštevali bi seveda to, da nikomur ne paše, da mu ob 11ih zvečer igraš na trobento).
Tvoj dedec je bil idealne, če odštejem glede inštrumenta (čeprav mene to ne zanima, ampak vseeno se mi ne zdi prav, da ti je težil).[/quote]
Jest nisem mela pripomb 🙂
Igrala sem pa takrat, ko je šel na fuzbal :-))
Volk sit in ušesa cela…
Torej drugače povedano. Moški naj opusti vse športe, ki so vezani na svetlobo, torej zunanje, drugače ga boš skenslala :).
Kaj pa v to smer nisi nikoli razmišljala, da bi ti začela gibati, da bi šla skupaj s takim moškim na kolo? Veš, to je več kot super. Največja želja mi je z žensko kolesarit, teči, hoditi v gore.
[/quote]
ja no, pol pa ni panike. Gor se je bralo kot ujetega ptiča tožba.[/quote]
No ja, bila je pač sreča, da je meni vse to bilo všeč, mirno dobiš ženske, ki jih ne spraviš na barko,
ali pa res ne marajo hribov…
Recimo za alpinizem bi me že težje navdušil, ker sem prevelik štor za plezat, tud če mi je všeč…
Sem pa tud znana po tem, da sem sicer zlo prilagodljiva in popustljiva ženska ;-)))
A ni vsak sam zase svoj gospodar…..zakaj pa ti mora nekdo dovoliti, da lahko greš teč, ali kolesarit?
Glej…v bistvu se moraš ti to s svojo potencialno bodočo žensko pogovorit. vsak ima svoje mnenje in prav je tako, vendar tebe mora zanimati njeno mnenje.
Torej drugače povedano. Moški naj opusti vse športe, ki so vezani na svetlobo, torej zunanje, drugače ga boš skenslala :).
Kaj pa v to smer nisi nikoli razmišljala, da bi ti začela gibati, da bi šla skupaj s takim moškim na kolo? Veš, to je več kot super. Največja želja mi je z žensko kolesarit, teči, hoditi v gore.[/quote]
Jest že gibam, hvala lepa.
Kolesa ne maram. Nikol ga nisem, nikol ga ne bom.
Sklenslala bom pa vsakega, ki me bo imel samo za pet minut na dan…po službi gre na trening, je ura
osem, po treningu jasno na pijačko s prjatli, je ura 10…pol pride na večerjico (“kaj si kej dobrga skuhala?”),
pol se gre tuširat…..in pol nej bom čist blažena, ko ima opolnoči deset minut zame….čem rečt za seks,
ker pol itak pade dol in zasmrči…ne hvala.
Kaj pa v to smer nisi nikoli razmišljala, da bi ti začela gibati, da bi šla skupaj s takim moškim na kolo? Veš, to je več kot super. Največja želja mi je z žensko kolesarit, teči, hoditi v gore.[/quote]
Jest že gibam, hvala lepa.
Kolesa ne maram. Nikol ga nisem, nikol ga ne bom.
Sklenslala bom pa vsakega, ki me bo imel samo za pet minut na dan…po službi gre na trening, je ura
osem, po treningu jasno na pijačko s prjatli, je ura 10…pol pride na večerjico (“kaj si kej dobrga skuhala?”),
pol se gre tuširat…..in pol nej bom čist blažena, ko ima opolnoči deset minut zame….čem rečt za seks,
ker pol itak pade dol in zasmrči…ne hvala.[/quote]
Ja, po službi trening, pijem ne. S prijatelji ne treniram, treniram sam. Verjetno se ne spoznaš ravno na te zunanje športe, a ne, da tako razmišljaš?
Če pa se imaš za deklo moškemu in mu kuhaš, je pa to tvoj problem. Pametna ženska bi rekla, da enkrat naj on, drugič ona kuha in to je to. Tako, da tak jamr ni ravno pameten.
Ja, res fajn.
Jest bi si pa najdla prjatla, ki ga to ne veseli. a ne?[/quote]
Aha, pa smo tam. Ti ne bi šla z moškim, on pa si ne sme dobiti družbe. Torej ne sme trenirati popoldan, ne sme trenirati z žensko, kaj pa sploh sme?
Priti domov in čakati, da ženička dovoli, da gre on na sprehod. AMpak seveda ne z žensko.
Forum je zaprt za komentiranje.