Razlogi, zakaj moški varajo
Jaz bi rekla, da zato, ker so nezreli.
Tule pa je še kar nekaj priročnih izgovorov. Najboljši je tisti, da so takšni po naravi. In proti naravi pač ne moremo delati, a ne 😀 Jao.
http://www.zurnal24.si/eroticno/zakaj-moski-varajo-192217/galerija
Nisem moški, pa bom vseeno odgovorila. Zakaj bi varala jaz? Zaradi sexa. 100% samo zaradi tega. Pa ga je doma dovolj. Samo misel na nekaj novega, drugačnega… Sem predlagala možu odprto vezo,pa je bil striktno proti. Nežnosti, pozornosti imam pa za izvoz. Samo sex, z nekom ki ga ne poznam mi je pa še vedno všeč. Ideja sama, da se razume.
Zakaj sem varala jaz…ker v zvezi nisem bila več srečna, ker me je veza navdajala z obupom in jezo…ker je blo varanje neke vrste maščevanje za vso ignoranco in pomankanje odnosa…ker je bilo varanje zabijanje prostega časa, ki sem ga zaradi stalne odsotnosti bivšega partnerja imela preveč…
upam si trditi, da ženske varajo, ker jih veza ne zadovoljuje 2oo% in se pri varanju igrajo z mislijo ali bi kazalo zapustiti partnerja (ki ga ne pustijo zaradi otrok, ker ne želijo biti same, zaradi supnega premoženja, ker so z njim že tako dolgo, … blbablablaitd)
Moški pa varajo, ker jim je in ker lahko – pri tem je 80% moških čisto zadovoljnih s svojo vezo in je ne bi končali – pač postranski seks je samo malo za popestritev
o mali mavrični, ki živi v sanjah in misli, da smo vse ženske kurbe…… oboji varajo tako ženske, kot moški….jaz sem ženska in moram povedat, da me je v vseh letih osvajalo več ta poročenih kot samskih tipov… kaj pa rečeš na to?[/quote]
Jaz se s tem strinjam … moški v vezi je bolj pogumen, ker ne “gre za res” … če doživi zavrnitev ga to ne prizadene tako kot samskega…ker navsezadnje je on pa vezan in se je “samo malo pohecal – ni mislil nič resnega” … če pa bi katera padla na pecanje pa bi izkoristil po hitrem postopku…
Ne razumem kako se ženska lahko spusti v vezo z vezanim moškim, ki ima partnerko in morda otroke. A se nimate nič rade, da greste v to? A se vam njihove partnerke ne smilijo? Kako sploh lahko poljubljate in objemate nekoga, za katerega veste, da ima resno zvezo z drugo? To mi je prav za bruhat, enako moški ki vara. Prej je objemal drugo, potem pa mene. Nikakor ne. Če izvem da me je varal, je konec. Sama pa nikoli ne bi niti sanjala o vezanem moškem. Zame je to izdaja.
Forum je zaprt za komentiranje.