Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razlika …

Razlika …

Ne vem kakšna je razlika med deodorantom v stiku in deodorantom roll on.
Roll on je menda tisti s “kuglico” na koncu, kakšen pa je deo v stiku?
Jaz imam sicer najraje deo v spray-ju. Pa vi?
Aja, še to, ste govorili, da deo-ti vsebujejo nekaj škodljivega … pa me zanima ali to velja tudi za te deodorante v stiku in roll on.
Hvala hvala hvala

Jst imam tud najraje v sprayu, ker se mi zdi, da roll on s kuglico imam sam “pajc” pod “pajsko”, haha. Stik je pa tak čist suh, ne vlažen, tko kot s kroglico. Saj pravim, preferiram spray in to tistega na potisni plin čeprav kao ni ok zarad ozona itd, samo tist, ki je na pumpico, mi tudi pusti občutek lepljivosti.
100 ljudi, 1oo čudi, hvalabogu da je za vsakega nekaj.

Roll-on so s kroglico. Mi niso všeč, ker sploh takrat, ko je že bolj prazen, moraš gledat, da je obrnjen s kroglico navzdol, ko se mažeš, sicer voziš gor in dol s suho kroglico…

Najboljše res osvežijo tisti v spreju, ampak to je samo trenutni učinek. Uporabljam Secret key in se mi zdi, da ima kremni (stick) dosti bolj dolgotrajno delovanje kot sprej.

Škodljive naj bi bile pa sestavine, ki zavirajo potenje (torej vsi “dry” deodoranti). Gre pa, kolikor sem razumela, za neko sklepanje kar tako, ki ni z ničemer potrjeno.

Jaz imam pa najraje deodorant v kristalu, ker je brez vonja, obstojen ves dan in dolgo traja.

A mi lahko nekaj poveš? Jaz sem si tudi kupila deodorant v kristalu. Mi pa nekaj ni čisto jasno. Ali ga moraš vedno obrisati po uporabi? Na mojem piše, da se mora hraniti suh, pred uporabo ga moraš pa itak zmočit.

Kristalni deodorant pustiš posušit na zraku in ga šele potem zapreš.

Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close