Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem razlika v ceni

razlika v ceni

Zakaj se passat 2001 pa do 2003 tako razlikuje v ceni,
Audi a4 letnik 2001 je čez 5000eur
passat letnik 2002 pa je tam okoli 3700eur. karavani.
hvala.

ker je passat VOLKSWAGEN in a4 AUDI 😉

Zato ker sta dve različni znamki. Ne poenostavljat in mislit, da je VW isto kot Audi. Verjemi, da kakšne ključne zadeve še zmeraj ločujejo in dajo boljše zadeve najprej v Audija potem pa v VW, Škodo in Seata. Porsche pa itak vse prvi dobi.

kakšna se vam zdi oblika vw passata karavana letnik od 2001 do 2003.
mislim da ta karavan mora imeti, platišča, ki so bolj športno narejena, če ima čist neka navadna kolesa pa karavan ne izgleda ravno ne vem kaj.
kako se vam zdi to.

potem smo pa gledali še za ta avto, audi a6, pa, če tko mal pogledaš, sta pa passat pa audi a6 kar na istem nivoju kot passat ko je tam 3 600eur letnik od 2001 do 2003.
audi a6 pa 1999 do 2000 je tam 3200eur.
Kaj je zdaj bolje kupovati audi a6 z 1.9 motor in 81kw, ali tega passata 1.9 96 ali 74kw.
čeprav sem že spodaj v tistih temah malo prebral o tem, samo me zanima še malo o tem.
najbolj za ta audi. a6
In koliko se pa npr razlikuje v starosti audi a6 ki je letnik 1999 ali 2000 in pa passat ki je letnik 2001 ali 2002, dve leti gor ali dol, ali je to veliko.
Spodaj sem tudi nekje zasledil, da so take stare ladje predrage za 3300 eur, pa tko.
Kaj pa če je avto od 2001 do 2003 letnik
ali pa od 1999 do 2001, saj to ni tako veliko al kako. ali pa od 1999 do 2001
hvala za te informacije.

Malo sem pa tudi brskal po avto net, in vidim, da se audi a6 ta letnik od 1998 do 2001, 1.9 81kw zelo malo, prodaja, videl sem tam okoli 3 limuzine, in kakšne dva karavana, prodaja se pa na veliko 2.5 motorje, ki pravijo, da imajo probleme.
Mislim, če je teh 1.9 toliko malo tam, mora biti to že dober avto, al kako.

Če si Mariborčan, pol “leto gor dol” ni vseeno, ker s tastarim več v mesto ne boš smel :))))

1.9-TDI-66kw so najbolši motorji,kar se tiče več kw je samo poraba goriva višja,zavarovanje višje..

vzem passata ker jih je največ in boš največ delov našel 😀

Ja kakšnen se vam pa zdi passat karavan ta letnik.
Ker enkrat sem nekam prašal, mislim, da v volkswagen slovenija, če je ta karavan večji oz, daljši od limuzine, pa je drugače karavan krajši od limuzine, tako, da je limuzina večja.
In kaj je vam boljše kupovati karavan ali limuzino, ker karavanov je ogromno limuzin pa niti ni.
hvala.

Pa še to, govorim za passate od letnika 2001 do 2003, ti nimajo motorje 66kw, imajo jih 74kw ti passati, to mislim, da je najnižja oblika kw za passat ta letnik, ali imam prav ali ne.
Zanima me za ta motor 74kw, 1.9 kako je s tem.
Ker se mi zdijo ti 74kw kar vredu, nizki stroški zavarovanja, in majhna poraba, tako kot npr audi a4 ta letnik, super.

a maš tri leta?
nas sprašuješ ali karavana ali limuzino? ti ga boš vozil. rabiš velke predmete dat notr? kdaj tut kolo? potem karavan ker je bolj praktičen. če rabiš sam avto za furat, pol lahk tut limuzino. preprosto.
razlika pri porabi ni velika v primerjavi z limuzino in karavanom. mogoč karavan malce več porabi, vsaj časih so, sedaj pa niti več ne vem.

Ja najnižji je 74kw so malo ščipali motorje,drug model oblika čeprav se model spreminja skozi…pomoje je ok.
Vse je odvisno od predhodnika (lastnika)kako je vozilo servisiral..

New Report

Close