Razlika med Thompsonom in kakšnimi Sabaton?
Levakom se hlačke zataknejo v pralno sušilnem stroju ob omembi Thompsona, ampak takšnih glasbenikov je vse polno. Cel metal je desničarstvo oziroma kaizerizem pod krinko.
Zakaj je Thompson drugačen? Kako to, da Thompson tukaj ne sme dvigniti svojega meča? Saj je to, kot bi rekli levičarji, le glasba. ‘Ja gangsta rep je ironičen ker je Ameriska druzba rasistična, to je le glasba’. Ja pol pa naj Thompson špila tu da vidimo o čem sploh gre, ane. Saj nismo froci.
Uffff, ne vem, če so ravno prava primerjava. Sabaton je skandinavska skupina, ki v svojih pesmih opisujejo velike zgodovinske bitke, tako opevajo zmage Rdače Armade, kot Wermachta, Križarjev, Dan D, Padec Berlina, Galipoli, Sparto, Varšavko vstajo, Padec samurajev, Poraz Srbov v I. sv. vojni….itd. Njihova besedila ne odražajo njihove politične opredelitve ali sovraštva do določenega dela populacije, kar za Thompsona ne drži ravno, čeprav mi je nekaj njegovih pesmi, kot tudi njegov nastop všeč.
Res je.Njihove Coprnice Noči so vrhunske!
Po kakšnem ključu so npr.Iron Maiden desničarji, če že praviš, da je cela metal scena desničarska?
Njihova besedila so proti vojni, poneumljanju ljudi s strani politike…
Besedila kot Blodi Brothers, The Wicker man, Holly Smoke, Sea of Madness… nikakor niso desničarska.
Se mi pa gravža, da nekdo primerja dve tako različni glasbeni zvrsti. Metal je kompleksna glasba, za en komad je potrebno ogromno znanja in spretnosti.
The horse he sweats with fear we break to run
The mighty roar of the Russian guns
And as we race towards human wall
The screams of pain as my comrades fall
We hurdle bodies that lay on the ground
And as the Russians fire another round
We get so near yet so far away
We won’t live to fight another day
Oh oh oh
Oh oh oh
We get so close near enough to fight
When a Russian gets me in his sights
He pulls the trigger and I feel the blow
A burst of rounds takes my horse below
And as I lay there gazing at the sky
My body’s numb and my throat is dry
And as I lay forgotten and alone
Without a tear I draw my parting groan
Oh oh oh
Oh oh oh
Ne da se mi boldat vsako liriko o Rusih. Torej fantazija Ameriške desnice o boju proti Rusom in komunizmu, ali skrivaj grozota vojne za Nemce med. 2. svetovno.
Kul vedet da so pravi metalci kaizeristi in desničarji in ne ti smrdljivi levičarji kot pri nas, sem kar padel v metal malo. V pravi metal, ne v Sabaton.
Bikerji so recimo samo kvazi desničarji in Sionisti, Dio je cel čas hodil po Izraelu, Kiss so Židi, Jack Black je Žid, pretenderje vidiš že na daleč. Manowar so pa true redpilled desni band kjer je fantasy element samo krinka. Alice Cooper je krscan. Veliko metala je kul.
Thompsona ne mislim poslušat, samo hipokritično se mi zdi of levičarjev, da nekatera glasba je ‘samo glasba’ če je očitno politična kot rap… Thompson pa ni kao ‘samo glasba’ ker levici ni všeč.
Oh oh oh
Oh oh oh
Oh oh oh
Oh oh oh
Ne da se mi boldat vsako liriko o Rusih. Torej fantazija Ameriške desnice o boju proti Rusom in komunizmu, ali skrivaj grozota vojne za Nemce med. 2. svetovno.
Kul vedet da so pravi metalci kaizeristi in desničarji in ne ti smrdljivi levičarji kot pri nas, sem kar padel v metal malo. V pravi metal, ne v Sabaton.
Bikerji so recimo samo kvazi desničarji in Sionisti, Dio je cel čas hodil po Izraelu, Kiss so Židi, Jack Black je Žid, pretenderje vidiš že na daleč. Manowar so pa true redpilled desni band kjer je fantasy element samo krinka. Alice Cooper je krscan. Veliko metala je kul.
Thompsona ne mislim poslušat, samo hipokritično se mi zdi of levičarjev, da nekatera glasba je ‘samo glasba’ če je očitno politična kot rap… Thompson pa ni kao ‘samo glasba’ ker levici ni všeč.
[/quote]
*ameriški bikerji, Bikers for Trump, so Sionisti in fags, drugi bikerji ki dajo gor Kaizer cross na motor so pomojem kul.
Oh oh oh
Oh oh oh
Oh oh oh
Oh oh oh
[/quote]
Oprosti, ampak vsi člani Iron Maiden so Angleži in ne Američani. Nikoli se niso prodali v Ameriko.
Njihova tematika je zgodovinska ali pa literarna. Vsi, ki smo bi na njihovem koncertu aktualne turneje dobro vemo, kaj je bila rdeča nit. Upor proti okupatorju, boj za svobodo, nesmiselnost in pokvarjenost politike, notranji boj, ki vodi k popolni osvoboditvi. Nobenega kajzerizma ni bilo.
Meni najlepši komad je Revelations.
Še komad ki si ga pripopal od Sabaton je o straži, ki je branila katedralo pred plenilci, ne vidim nič kaizerističnega pri tem. Mogoče še najbolj ‘kaizeristični’ album bi bil Carolus rex, pa še tam ne ravno glorificira švedskega imperija. Za nekatere so Sabatoni itak naciji, saj pojejo ‘enter the gates, Auschwitz awaits’ (pesem Final solution), pač ne dojamejo širšega konteksta in ne poslušajo pesmi do konca.
https://www.youtube.com/watch?v=RPMqj83Jh9A
Isto ko Trooper imho.
Kot se šovinistični občutki v ‘razvitem svetu’ sifonirajo v glasbo, fuzbal in v PUBG, naj ima barbarski slovanski svet svoje Thompsone, so what.
Thompson je sicer fukič, ampak naj igra fukičem, v Slo. itak nima nobenega občinstva. Slo. katoliki niso povezani z hrvaškimi katoliki in nimajo istih sentimentov. Takšne osebe postanejo relevantne samo ko se nad njih spravi levica, kot je Kanglerja zombi levica 2012 narisala iz nesposobneža v nekega Putina
Kaj bo Thomsponov koncert naredil v Slo… Ljudi spreobrnil v katolike? Ko bi le, da bi ljudje spodili marksiste iz Ljubljane. Ampak to se z glasbo ne zgodi, kot po zmagi v fuzbalu ljudje niso motivirani pregnat politike in markiste. Motivacija in volja za to se zgodi, če je raja odrinjena in se jih cenzurira.
Tako da, yay. More cenzura pls. Več enostranske ‘kulture’ iz strani marksistov, yay
Poraz Srbov v I. sv. vojni? Kolikor jaz vem so Srbi zmagovalci Prve svetovne vojne medtem ko so Hrvati, Slovenci in Bošnjaki poraženci.
[/quote]
Sorry, nisem pojasnil, ena pesem opisuje poraz Srbov v bitki za obrambo Beograda, ko je srbski GŠ že vnaprej izbisal iz evidence cel srbski bataljon, ker so vedeli, da ne bodo preživeli. Nisem nič mislil podcenjevat doprinos srbske vojske k zmagi Antante.
Sorry, nisem pojasnil, ena pesem opisuje poraz Srbov v bitki za obrambo Beograda, ko je srbski GŠ že vnaprej izbisal iz evidence cel srbski bataljon, ker so vedeli, da ne bodo preživeli. Nisem nič mislil podcenjevat doprinos srbske vojske k zmagi Antante.
[/quote]
Daj poslovenjeni retard utihni. Kolikor jaz vem so Srbi zmagovalci Prve svetovne vojne medtem ko so Slovenci, Hrvati in Bošnjaki poraženci.
Daj poslovenjeni retard utihni. Kolikor jaz vem so Srbi zmagovalci Prve svetovne vojne medtem ko so Slovenci, Hrvati in Bošnjaki poraženci.
[/quote]
Ne znaš brat slovensko. Lepo sem ti napisal in dodatno pojasnil, da se pesem nanaša na srbski poraz v bitki za obrambo Beograda in ne na celo I. sv. vojno. Vsi vemo, da so bili Srbi zmagovalci. Sploh ne vem, zakaj delaš probleme tam, kjer jih ni?? Povej kje sem napisal, da so Srbi zgubili I. sv. vojno.???
Za razliko od tebe poznam Cersko bitko, Kolubarsko bitko, Solunsko fronto……ti verjetno nekaj nabivaš brez zveze v resnici pa nimaš pojma o zgodovini.
Over and Out.
[/quote]
Aja, BTW še tole, moj nick je znamka traktorjev, ki so jih izdelovali v SFRJ, ti o tem verjetno nimaš pojma.
Hvalabogu v mojih genih ni ciganske (srbske) krvi.
Tomo Vinković, 19.08.2019 ob 11:46
[/quote]
Aja, BTW še tole, moj nick je znamka traktorjev, ki so jih izdelovali v SFRJ, ti o tem verjetno nimaš pojma.
Hvalabogu v mojih genih ni ciganske (srbske) krvi.
Poslovenjeno govedo retardirano kaj je s hrvaškimi traktorijadami iz Vukovarja, Posavine, Vojvodine in drugih delov Balkana?
Tomo Vinković, 13.08.2019 ob 07:28
Uffff, ne vem, če so ravno prava primerjava. Sabaton je skandinavska skupina, ki v svojih pesmih opisujejo velike zgodovinske bitke, tako opevajo zmage Rdače Armade, kot Wermachta, Križarjev, Dan D, Padec Berlina, Galipoli, Sparto, Varšavko vstajo, Padec samurajev, Poraz Srbov v I. sv. vojni….itd. Njihova besedila ne odražajo njihove politične opredelitve ali sovraštva do določenega dela populacije, kar za Thompsona ne drži ravno, čeprav mi je nekaj njegovih pesmi, kot tudi njegov nastop všeč.
Poslovenjeno govedo retardirano in zakompleksirano, nobenega srbskega poraza ni bilo v Prvi svetovni vojni. Daj si to poskušaj zapomniti. Vem da bo težko ker imaš majhne možgane in zelo nizek IQ ampak vseeno. Bo šlo?
Forum je zaprt za komentiranje.