Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razlika med moškim in žensko

Razlika med moškim in žensko

Ni ga, le on to pamet zaenkrat še samozavrača. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjamem, pa še marsikdo ne bi videl pointe v tem. Resnica je pač taka, da se ženske v podobnih situacijah izkažejo za bolj zahtevne od nas. Če se moram jaz trudit, se delat, kot da me zanima kaj se dogaja v njeni glavi, samo zato, da jo lahko položim, zakaj naj ne bi potem veljalo tudi obratno ? Itak pa, vsaj tu se lahko strinjava, tisto kar je nedostopno, je še toliko bolj zanimivo. Namesto, da bi ji podal pritrdilen odgovor, se pravi tisto kar ona pričakuje od tebe, jo daš na čakalno listo, in se delaš norca iz nje, toliko časa, dokler ne bo sanjala samo še o tebi lol. Nej se še ona mal matra, I’m lovin’ it :>

Moški smo bebčki Matkić, dobro veš, da imam prav. Če bi se še mi delali tok nedostopne, kot se delajo one, bi na koncu ženske same od sebe začele prihajat k nam. Še zaračunavat bi jim lahko začel lol.[/quote]

Ni moč niti ni pametno vsake zadeve in delovanja enačit… Tako kot je ”narava” dala ženski menstruacijo in zahtevnost tako je moškim dala libido in testosteron, in načrtno samoomejevat ali zavirat nekaj kar je naša osnovna narava je neumno in izguba časa… Jaz se spomnim nekoga ki je v osnovni pa srednji bil najbolj priden človek, učenjak nikdar pil, skoraj vedno odličen, danes mu ga pa trga… zato ker se je načrtno samoomejeval… vsako samoomejevanje izbruhne na koncu z nekim večjim in močnejšim zaključkom ki je dostikrat bolj uničojoč za človeka kot če bi pustil ”naravno” pot.[/quote]V osnovni in SŠ so nad njim vršili popolno kontrolo, mu prali mozak namesto, da bi ga učili samostojnosti. Ko se je tega pranja oslobodil se je izgubil, ker ni bil sposoben samokontrole lastnih misli, želja…. in manjkal mu je občutek večvrednosti, ki si ga je potolažil z vsemi tistimi razvadami….

Nekako se še nisem nikoli znašel v taki situaciji, da bi s trdim stal pred katero, ki bi se mi ponujala, tako čist po nekem naključju 😉 Vse skup je bilo posledica nečesa od prej in res se nisem nikoli odrekel. Da bi jo pa zavračal zato, da bi me ona še bolj prosila….. A vama nisem že nekajkrat napisal od kod vama ideje o takih razlogih za “zavračanje”? :))))

Kakih drugih razlogov pri ženskah nisi opazil, kot želje bit oboževana?
In pri moških zgolj osnovne nagone?
Še vedno ne? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ah Matkič, ko boš prišel v moja leta, 30+, boš videl, da libido niti slučajno ni tvoja osnovna narava. Vem, kaj govorim, ker sem pri svojih letih neprimerno manj potreben, kot pri 20. Pri ženskah je pa obratno. Najstnice imajo nizek libido, ženska doseže višek potrebnosti šele po 30 letu. To je tudi en ključnih razlogov, zakaj ima večina nekaj čez 20 – letnikov take težave s pristopi. Ker jim na faci piše, da bi kar naprej samo seksali. Potem to skušajo prikriti z zadrego ali slabim duhovičenjem, kar je še slabše. Posebaj pri njihovih vrstnicah, ki niso ravno obsedene s spolnostjo. Starejši smo pa bolj skulirani. In ja, Sadni ima prav. Na koncu, ko praktično nehaš hodit do bab in jim težit za seks, one same začnejo k tebi hodit. Ker jim ni jasno, zakaj ne rineš v njih in zakaj v tvojem življenju niso pomembne. In jih to iritira.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jst poznam kar nekaj 20 letnic, ki so še bolj potrebne od mene. Sicer nevem kako je to možno, je pa že lol. In ja, to so tiste punce, ki vsak drug mesec zamenjajo tipa. Več ali manj uživajo življenje, dokler so še mlade, kasneje itak vejo kaj jih čaka 😉

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In kaj jih kasneje čaka? Ketna v kuhinji in domet do dnevne sobe, a vendar stran od daljinca?:) Pa kje ti žviš?:)

Živim nekje, kjer je očitno potrebno živet točno tako, kot ti narekujejo drugi, da moraš živet. Če se ti ne misliš ustalit in si recimo do 35. leta ustvarit družino, potem si ena izmed redkih, ki tako razmišlja.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Odvisno od tvojega genetskega ustroja. To je povprečje vzeto. Očitno spadaš v povprečje. :))

[img]http://puamax.com/sg_userfiles/libido.gif[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A ni to žalostno, da ti tvoje življenje narekujejo drugi. Rešen si, ko se osvobodiš tega, kaj si mislijo o tebi. Potem tudi nisi več zanimiv in večkrat se zgodi, da postaneš bolj spoštovan v družbi kot če bi se prilagajal prav vsem, da bi ustregel ostalim, ki se hranijo z življenji drugih.

Na forumu se tudi čuti tvoj “testosteron”, ženske se plazijo po tleh za tabo. :)))

Na forumu se tudi čuti tvoj “testosteron”, ženske se plazijo po tleh za tabo. :)))[/quote]

Kaj bi ti dal za en duh testosterona, da bi te samo oplazil, a ne:).

Na forumu se tudi čuti tvoj “testosteron”, ženske se plazijo po tleh za tabo. :)))[/quote]

Kaj bi ti dal za en duh testosterona, da bi te samo oplazil, a ne:).[/quote]

Aha, si me zavohala? Tak rezek vonj, ki udari v nos? 😀 hehe

Kaj bi ti dal za en duh testosterona, da bi te samo oplazil, a ne:).[/quote]

Aha, si me zavohala? Tak rezek vonj, ki udari v nos? 😀 hehe[/quote]

Vidiš, potrjuješ ravno to, o čemer sem pisala. Nisem te zavohala, ti si pa želiš, da bi te:))).

Aha, si me zavohala? Tak rezek vonj, ki udari v nos? 😀 hehe[/quote]

Vidiš, potrjuješ ravno to, o čemer sem pisala. Nisem te zavohala, ti si pa želiš, da bi te:))).[/quote]

Pa to si vsak moški želi na forumu, da bi ga zavohala. Sem jaz kaj drugačen? :))))

Vidiš, potrjuješ ravno to, o čemer sem pisala. Nisem te zavohala, ti si pa želiš, da bi te:))).[/quote]

Pa to si vsak moški želi na forumu, da bi ga zavohala. Sem jaz kaj drugačen? :))))[/quote]
Seveda, če sodiš le po sebi, potem res verjameš, da je to res. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In kaj sem jaz rekel drugega? Kaj se spet delaš pametnega? Znaš brati grafe?

resnica.

Matjažko te je samo želel opomniti, da črta ponazarja neko povprečje in da tja spadaš. Želel ti je povedat, da nisi nič “posebnega”. Verjetno ne iz zlobe. :))

Pa to si vsak moški želi na forumu, da bi ga zavohala. Sem jaz kaj drugačen? :))))[/quote]

Tvoj vonj ni aromatičen, zato ne pade na moje receptorje:). Ja, drugačen si…poseben:)).

Sem mogoče trdil kaj drugega? Črti lepo kažeta pot povprečnega moškega in ženskega libida. Lepo je razvidno, kako pri moškem do 30-ega že pada, pri ženski po 30-em narašča.

Marko, tvoje dodatno pojasnjevanje in filozofiranje ni potrebno. Vidim, da si še vedno isti težak, kot si bil, zato te moram spet prositi, da me pustiš pri miru, ker s tabo ne mislim zahajat v nobene debate.

Zdaj sem pa jaz težak, če si na nek način sam prosil za dodatno pojasnjevanje in to dobil?! Pazi, kaj prosiš, če nisi pripravljen tega slišati. :))

Kdo je reko da ga nimajo… samo v povprečju je BISTVENO nižji kot moški vsaj tja do ene 30-35 leta…

Ja hočejo bit razvajane to pa je res…. sploh današnje 2X letnice… Kaj ti res misliš da moški hočemo najbolj lepe ženske zaradi tega ker so zabavne? To je PLUS ja ne pa osnovni namen… osnovni namen lepe ženske je da jo poseksamo in nas vzburja vizualno… ti pa se laži komu drugemo s tem…

Za to kar praviš (o tem da jih ne loviš) velja itak že zdaj pri mojih 2X letih… jaz nevem kdaj sem nazadnje prav LOVIL oz osvajal žensko… flirtal na tone osvajal pa uf….

Drugače pa dokler libido obstaja kot del človeka torej tebe je to tvoja osnovna narava… ne moreš ti kar rečt da pa je libido bolezen ki pride od nekod v puberteti… to je nekaj zelo osnovnega nagon in želja po spolnosti, ki je pri moških sploh v 20tih letih življenja najvišja in bistveno višja (kot kaže graf) od žensk v podobnih letih…

Problem za ženske je samo ta da ne čutijo potrebe tako močno ko jo njihova generacija moških izrazito občuti, potem ko pa začenjajo čutit to potrebo pa njihova generacija moških raje pogleda drugam 🙂

Krivi so pa moški …. kao

Čaka jih jamranje na MONu kje so dobri dedci pri 3X letih 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hej, On_

zdej pa vem, zakaj ti ni več (tako zelo) pomemben videz pri ženski, ampak značaj oz. ostalo. 🙂

Saj bi se “smejala”, če ne bi bil “moj” blizu tvojih let… 🙂

razlika:
moški imamo curake
ženske pa frače

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hej, On_

zdej pa vem, zakaj ti ni več (tako zelo) pomemben videz pri ženski, ampak značaj oz. ostalo. 🙂

Saj bi se “smejala”, če ne bi bil “moj” blizu tvojih let… :)[/quote]

A zato, ker imajo moški “v teh letih” libido tako nizek, kakor prikazuje graf? :)))

Ženske rade pozabljajo, da lahko na dvig krivulje prav tako vplivajo z dvigom svoje seksipilnosti in privlačnosti. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close