Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razlika med dvema snubcema

Razlika med dvema snubcema

s kom bi ostale ;
z prvim , ki skrbi zate , te sprašuje , če kaj ješ ,gre zate na sred noči kamorkoli , ti želi dati dom , je dsicipliniran , športa kot nor , ima pa krasno srce , AMPAK v seksu z njim še nikoli nisi doživela orgamzma , med vama ni kemije , je ni in ni …

ali
z drugim , z katerim imata noro kemijo , je bolj flegma , ni discipliniran kot prvi ….. vendar že njegov glas te pelje v višave in si želiš z njim bit z njim non stop …

kako se odločiti ( mimogrede , z drugim sicer še nisi imela spolnosti .. je pa blizu … z prvim pa si že dolgo želiš končat )

mislim, da ni dileme, šla boš z drugim in čez kakih 5 let objokovala odločitev, če bi ostala s prvim, bi pa celo življ. objokovala odločitev, da nisi šla z drugim.

celotnega odgovora ti ne morem dat. Glede na napisano lahko le rečem, da s prvim zagotovo ne bi ostala. Za drugega pa žal ne vem, ker samo na osnovi “kemije” realnosti žal predvideti ne moreš.

pa jaz bi na tvojem mestu iskala tretjega

Prvemu pokaži, kako naj stvarem streže, da boš zadovoljna z izzidom v spolnosti….

Prvemu pokaži, kako naj stvarem streže, da boš zadovoljna z izzidom v spolnosti….[/quote]

Ej, je, moški .. če ni kemije, tud tehnika ne pomaga …

Jaz sem imela isto možnost, ampak sem prvega skenslala, je pa res, da z drugim ne živim, ampak samo smetano poberem.

A variante, da bi razmišljala samo o fantu, s katerim si, ali je primeren partner, pa ni? Oziroma dokler nisi spoznala tega drugega, ti je bil prvi čisto okej, spolnost te ni toliko motila? Kaj bi naredila, če bi se ta drugi nenadoma nehal zanimati zate? Poklapano ostalo z njim ali naredila konec in živela dalje? In bodi odkrita sama s sabo!

Primerjave so zelo nehvaležna zadeva.

seks bolj vichtig kot do, da eden pazi nate?

Potem pa po forumu beremo o varanju, ločitvah in podobnih zadevah.

Hudo mi je, če ne veš kaka je razlika med resno zvezo in skoki v posteljo.

če si mlada, maš še čas to ugotoviti, kaj ti je bolj pomembno.

s prvim pač končaj, ne vidim razloga zakaj ne.

z drugim sprobaj seks in mogoče potem padeš iz višav v dolino, ali pa tudi ne 🙂

bo drugi dober pei sexu? Mogoče pa ni. Potempa, kaj??

Prvemu pokaži, kako naj stvarem streže, da boš zadovoljna z izzidom v spolnosti….[/quote]

Ej, je, moški .. če ni kemije, tud tehnika ne pomaga …[/quote]

Saj kemije je najbrž nekaj bilo tudi pri taprvem, dokler se ni tadrug pojavu. Sicer pa butasta tema, naj sama sebe vpraša katerega ima sploh rada ! Zgleda, da nobenega, sicer nebi odpirala take teme. Samo boji se biti sama in začeti znova.

z nobenim.. najdi tretjega:)

Ne prvi ne drugi….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Drži se prvega, drugi se ti bo slej kot prej skurbal. 🙂 Aja, kemija pa tudi mine.

Drži se prvega, drugi se ti bo slej kot prej skurbal. 🙂 Aja, kemija pa tudi mine.[/quote]

Totalna bedarija, prvemu se bo pa ona skurbala ker ne bo dobila kar potrebuje….Ona potrebuje nekoga tretjega, ki je mešanica obeh…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Kr njega vzem, če že ne bo dobr seksal, te bo vsaj nasmejal.

pri meni je kar oboje….

po moje je on slaba izbira, dela otroke , vprašanje če plačuje preživnino, tud če je ne vem kak oh in sploh, ne more biti kaj prida, saj non stop visi na netu in piše oslarije

po moje je on slaba izbira, dela otroke , vprašanje če plačuje preživnino, tud če je ne vem kak oh in sploh, ne more biti kaj prida, saj non stop visi na netu in piše oslarije[/quote]

Plačujem preživnino in to redno, pa še varčevanje za otroke….torej? Aja, na netu sem pa samo sem ter tja v delavnici…..glede oslarij…iste ptice skupaj letajo….

po moje je on slaba izbira, dela otroke , vprašanje če plačuje preživnino, tud če je ne vem kak oh in sploh, ne more biti kaj prida, saj non stop visi na netu in piše oslarije[/quote]

Plačujem preživnino in to redno, pa še varčevanje za otroke….torej? Aja, na netu sem pa samo sem ter tja v delavnici…..glede oslarij…iste ptice skupaj letajo….[/quote]

hahaha sem ti na žulj stopila? e, ti ubogi revček

Plačujem preživnino in to redno, pa še varčevanje za otroke….torej? Aja, na netu sem pa samo sem ter tja v delavnici…..glede oslarij…iste ptice skupaj letajo….[/quote]

hahaha sem ti na žulj stopila? e, ti ubogi revček[/quote]

aha, bom koja šel peš do bifeja jebemtiš….

hahaha sem ti na žulj stopila? e, ti ubogi revček[/quote]

aha, bom koja šel peš do bifeja jebemtiš….[/quote]

hop Floki, hop!

Kakšen Floki? Ta pasja imena so še iz časa 70-ih let, mene kličejo kar kuža….

Če ti še ne bije biološka ura izberi kandidata št.2, sicer št.1.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close