Razlika med dvema snubcema
s kom bi ostale ;
z prvim , ki skrbi zate , te sprašuje , če kaj ješ ,gre zate na sred noči kamorkoli , ti želi dati dom , je dsicipliniran , športa kot nor , ima pa krasno srce , AMPAK v seksu z njim še nikoli nisi doživela orgamzma , med vama ni kemije , je ni in ni …
ali
z drugim , z katerim imata noro kemijo , je bolj flegma , ni discipliniran kot prvi ….. vendar že njegov glas te pelje v višave in si želiš z njim bit z njim non stop …
kako se odločiti ( mimogrede , z drugim sicer še nisi imela spolnosti .. je pa blizu … z prvim pa si že dolgo želiš končat )
A variante, da bi razmišljala samo o fantu, s katerim si, ali je primeren partner, pa ni? Oziroma dokler nisi spoznala tega drugega, ti je bil prvi čisto okej, spolnost te ni toliko motila? Kaj bi naredila, če bi se ta drugi nenadoma nehal zanimati zate? Poklapano ostalo z njim ali naredila konec in živela dalje? In bodi odkrita sama s sabo!
Primerjave so zelo nehvaležna zadeva.
Prvemu pokaži, kako naj stvarem streže, da boš zadovoljna z izzidom v spolnosti….[/quote]
Ej, je, moški .. če ni kemije, tud tehnika ne pomaga …[/quote]
Saj kemije je najbrž nekaj bilo tudi pri taprvem, dokler se ni tadrug pojavu. Sicer pa butasta tema, naj sama sebe vpraša katerega ima sploh rada ! Zgleda, da nobenega, sicer nebi odpirala take teme. Samo boji se biti sama in začeti znova.
Drži se prvega, drugi se ti bo slej kot prej skurbal. 🙂 Aja, kemija pa tudi mine.[/quote]
Totalna bedarija, prvemu se bo pa ona skurbala ker ne bo dobila kar potrebuje….Ona potrebuje nekoga tretjega, ki je mešanica obeh…
po moje je on slaba izbira, dela otroke , vprašanje če plačuje preživnino, tud če je ne vem kak oh in sploh, ne more biti kaj prida, saj non stop visi na netu in piše oslarije[/quote]
Plačujem preživnino in to redno, pa še varčevanje za otroke….torej? Aja, na netu sem pa samo sem ter tja v delavnici…..glede oslarij…iste ptice skupaj letajo….
po moje je on slaba izbira, dela otroke , vprašanje če plačuje preživnino, tud če je ne vem kak oh in sploh, ne more biti kaj prida, saj non stop visi na netu in piše oslarije[/quote]
Plačujem preživnino in to redno, pa še varčevanje za otroke….torej? Aja, na netu sem pa samo sem ter tja v delavnici…..glede oslarij…iste ptice skupaj letajo….[/quote]
hahaha sem ti na žulj stopila? e, ti ubogi revček
Plačujem preživnino in to redno, pa še varčevanje za otroke….torej? Aja, na netu sem pa samo sem ter tja v delavnici…..glede oslarij…iste ptice skupaj letajo….[/quote]
hahaha sem ti na žulj stopila? e, ti ubogi revček[/quote]
aha, bom koja šel peš do bifeja jebemtiš….
Forum je zaprt za komentiranje.