Razkrita skrivnost sinovih umazanih nogavic
Enkrat na teden delam od doma in takrat imam priliko, da pokukam v sinovo sobo, da se slučajno niso miši zaredile, pa še mir je, saj je dopoldan v šoli. V zadnjih mesecih iz pod postelje pobiram nogavice, ki so vse prav čudno trde. Nisem si znala pojasniti od česa. Ko sem ga povprašala mi je rekel, da pojma nima o čem to govorim in tako zaključil debato. Zdaj pa sem ugotovila kaj to je, ker se je to pojavilo tudi na prevleki od odeje. Vse mi je jasno. Fant postaja spolno zrel ampak ravno v umazane nogavice ali posteljnino pa se mu tudi ni treba brisati po masturbaciji. Ne bi ga rada spravljala v zadrego, je bolj zadržane sorte, ne vem pa kako nam mu namignem, da to ni ok. Če mu na posteljo postavim vlažilne robčke, bo to preveč očitno? Kaj lahko pa se zgodi, da mu sploh ne bo potegnilo. Nasveti in ideje dobrodošli!
Ohoho, 27.01.2022 ob 22:49
No, sam u štumfe pa res ne, da ne bo razvil kakšen fetiš…
Najboljs da mu poveš, da takih stumfov ne boš več prala in mu daj uno rolo papirnih servisov v sobo
Seveda Povej da je to normalno… da to kar pa dela s stumfi in da se valjajo povsod, pa ne boš tolerirala
Jaz sem mojemu kar direktno povedala, da naj uporablja robčke. Zaflekal je vse kar je možno, preden sem ugotovila za kaj se gre.
Si je pa enkrt poškodoval kožico, oz se mu je odtrgala vez, ki kaže še na nedložnost, tako da je kar fajn zakrvavelo, je bil cel v šoku. Seveda je me je takoj poklical domov od soseda, je bil celi šou, meni ni bilo takoj jasno kaj se je zgodilo, potem je oče uredil situacijo, smo se smejali iz tega.
Pač moj sin nima sramu glede tega pred mano, se večkrat kaj pohecamo, da se razume, da je to normalno, je pa dejstvo, da naj bo res normalno na “kulturen način”. Tako mu tudi vi na “kulturen način” povejte, da naj uporablja kaj drugega, kot nogavice.
Moja mama je bila vedno diskretna glede tega… ???? fak.
Ni dvakrat za rect da je tudi kdaj za kako sveze vlazno nogavico prijela.
Enkrat sem se pizdil ko je hotla pobrat da naj pusti… Faaak…
Spomnim se da mi je ene 2x rekla tisto malo grobo tlele mas robcke.
Pac kot pravim. Ni nikoli nic rekla. Hvala ji. Nemores to tko. Zatezit pa to… Pa neugodne situacije…
Cuti. Nek drka sin.
Najstnikova mati, 27.01.2022 ob 20:58
Enkrat na teden delam od doma in takrat imam priliko, da pokukam v sinovo sobo, da se slučajno niso miši zaredile, pa še mir je, saj je dopoldan v šoli. V zadnjih mesecih iz pod postelje pobiram nogavice, ki so vse prav čudno trde. Nisem si znala pojasniti od česa. Ko sem ga povprašala mi je rekel, da pojma nima o čem to govorim in tako zaključil debato. Zdaj pa sem ugotovila kaj to je, ker se je to pojavilo tudi na prevleki od odeje. Vse mi je jasno. Fant postaja spolno zrel ampak ravno v umazane nogavice ali posteljnino pa se mu tudi ni treba brisati po masturbaciji. Ne bi ga rada spravljala v zadrego, je bolj zadržane sorte, ne vem pa kako nam mu namignem, da to ni ok. Če mu na posteljo postavim vlažilne robčke, bo to preveč očitno? Kaj lahko pa se zgodi, da mu sploh ne bo potegnilo. Nasveti in ideje dobrodošli!
Da bi mu pa rekla in dosegla, da sam pospravi za sabo je pa pretežko?
Somebody1107, 28.01.2022 ob 11:10
Ko da ti nisi tega pocel.
Jst mam enga nizozemca na PSN-ju… Sem ga ze omenil…
Isto mi je rekel da je pocel. Pa je star 35. Isto u ?? nogavico…
Identicno vse.
Ja ok je osebna stvar… Pac kaj me briga. Lahko kaj spremenim? Eto vam za sprdnju.
Jaz nisem skrunil nogavic, sem imel papirate robčke za to. Pa nogavic tudi nisem puščal pod posteljo… Me je mama hitro naučila, da je bolje če sproti pospravljam za seboj in tako počnem že celo življenje.
Ne pod posteljo… Tam pac odlozis… Kam si pa robcke metal? Ti jih je kdo nastimal? Jih je bilo vec? Nos spucan robckov pa celi kos… Da bi se slisalo “ciscenje” nosu pa tud ne ane… Je kdaj zmanjkalo robckov?? Kaj pa pol? Al si bil vedno zalozen? So dali tam…
Pac no briga me kam si si ga brisal.
Ne rabis odgovarjat.
Forum je zaprt za komentiranje.