Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razkrinkal smo jo!!

Razkrinkal smo jo!!

Se strinjate da je replika taksna oseba ki opomni uciteljico da je bila vceraj domaca naloga?

Se strinjate da je replika taksna oseba ki prazen tetrapak mleka vrne nazaj v hladilnik?

Se strinjate da je replika taksna oseba ki javno izkazuje sovrastvo do janse na skrivaj in po tihem pa z njim simpatizira ter ga voli?

Za taprvo bi znalo bit, ostalo pa ne.

Pa pustite registritane pri miru, ne spravljajte se nanje, ker jih kmalu več ne bo.

Debil jajohojsasti, pa kaj potem?

Replika je takšna oseba, ki ima zelo zelo prazno in zelo zelo ubogo osebno življenje, zato živi virutalno življenje na MON. In ima še najmanj pri druge vzdevke ampak se jih da zlahka ugotoviti.

V glavnem, nevredno, da se ji  posveča temo, bolj potrebuje topel objem.

Čekdisout?…

Jaaaa vem mejckn sm se hecu…

Lej ga popaya… ???heheeee kak je skocu u bran tovarisici…

Nebil dobio ??

Se strinjate da je Popay taksna oseba ki javno izkazuje sovrastvo do janse na skrivaj in po tihem pa z njim simpatizira ter ga voli?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7717, 11.11.2021 ob 12:19

Se strinjate da je Popay taksna oseba ki javno izkazuje sovrastvo do janse na skrivaj in po tihem pa z njim simpatizira ter ga voli?

to ne vem, vem pa da na forumu ne bo miru dokler ne bo popedenal zartrose.

hecu… se je, ja…

mijav mijav, 11.11.2021 ob 12:28

to ne vem, vem pa da na forumu ne bo miru dokler ne bo popedenal zartrose.

Se vedno skace za njim?

Una se vedno, 11.11.2021 ob 13:14

Se vedno skace za njim?

Ja. Nastavlja se mu skoz. On pa nič. Žalostno. Je preveč okupiran z raznimi Janezi, s(d)si, kreleti, itd.

??

Bem mu… Izgleda svi ovde imamo neku simpatiju a ta simpatija nas nece.

Blaablaa, 11.11.2021 ob 13:59

??

Bem mu… Izgleda svi ovde imamo neku simpatiju a ta simpatija nas nece.

??

Benti forum in virtualo, ko se ne moreš zaščititi. Od vseh kloniranih Popay jev gor se distanciram.

Replika je ok., če bi jajo imel jajca, da podebatira z njo ga bi sesula ko ponta pito, tako lagano sportski. Jarceva se bi lahko samo skrila pred njo, pacient bi pa doma ženo premlatil od jeze samo zato, ker je ženska..

Ludi, ti pecaj tisto od zadnjič  ki je golega moškega videla samo na slikah, ona je devica, ko od majke rođena, Brate…

Ja, 11.11.2021 ob 13:18

Ja. Nastavlja se mu skoz. On pa nič. Žalostno. Je preveč okupiran z raznimi Janezi, s(d)si, kreleti, itd.

A spet ne morete brez mene? Torej za kom skačem in kdo naj bi me popedenal?? Komu se nastavljam??

Lejte babe, če hrepenite po kerem monovcu pejte v akcijo, ne preslikavajte svojih hotenj name.

Jaz tu nisem zaradi moškim, sem že povedala. Aja saj ressss-saj nič ne slišite samo svojo gonite! Večni problem marsikoga.

??

Zartrose izven profila, 11.11.2021 ob 16:29

A spet ne morete brez mene? Torej za kom skačem in kdo naj bi me popedenal?? Komu se nastavljam??

Lejte babe, če hrepenite po kerem monovcu pejte v akcijo, ne preslikavajte svojih hotenj name.

Jaz tu nisem zaradi moškim, sem že povedala. Aja saj ressss-saj nič ne slišite samo svojo gonite! Večni problem marsikoga.

??

Odidi že na psihiatrijo.

Ne maram, 11.11.2021 ob 16:36

Odidi že na psihiatrijo.

Nimam namena te obiskat, kaj spet bluziš..

?

Vsem prisotnim komentatorjem zelim vesel dan samskih.

Zartrose izven profila, 11.11.2021 ob 17:36

Nimam namena te obiskat, kaj spet bluziš..

?

Slovnica. Kje je tvoja popolnost. Napisal sem odidi ne pridi. Duhovitost tudi ni tvoja vrlina.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close