Raziskujte, preverjajte, ne nasedajte manipulacijam, lažem
Na forumu se dogaja, da se nekatere teme iz Starševskega čveka prestavijo pod teorije zarot. Seveda je iz kakega pogleda to lahko opravičljivo in logično. Po drugi strani pa,kot vemo to nekomu daje lažen vtis na nekatere informacije in jih ne vzame kot resnične kompetentne.
Bila je vest o Japonski in kontaminiranih cepivih.
O tem je poročal tudi 24…,ki je nekaterim tako svet medij v slo državi.
Ampak teme,ki so povedale o tem glede Japonske niso vsebovale povezav do 24 ampak do drugih informacijskih medijev.
Tokrat samo v info, da je tudi 24 …. poročala o tem.
( https://www.24ur.com/novice/korona/korona-svet-13.html )
ALJAZEERA
Japonska televizija: Onesnaževalec v sodobnem cepivu je verjetno kovina, ki reagira na magnet
CrazY FroG ?, 31.08.2021 ob 14:35
Tebe je tole čist pozavgalo, tud to je lh nevarno?
Sploh ne. Morda tako deluje. Le konsistenten poskušam biti v nečem. Ne vedno, če pa smatram, da je potrebno in da je “vredno” potem poskušam kaj ukreniti glede tega.
Ker podobno kot nekaterim,ki jim gre v nos, da se kaj izve, gre meni kdaj v nos to, da ko je nekaj potrebno, da se izve, pa se mnogi trudijo, da se ne. In potem se odvija neka, če ji rečem igra mačk in miši,ki je sicer nevidna za tistega,ki ji ne sledi.
Darwin721, 31.08.2021 ob 14:40
Sploh ne. Morda tako deluje. Le konsistenten poskušam biti v nečem. Ne vedno, če pa smatram, da je potrebno in da je “vredno” potem poskušam kaj ukreniti glede tega.
Ker podobno kot nekaterim,ki jim gre v nos, da se kaj izve, gre meni kdaj v nos to, da ko je nekaj potrebno, da se izve, pa se mnogi trudijo, da se ne. In potem se odvija neka, če ji rečem igra mačk in miši,ki je sicer nevidna za tistega,ki ji ne sledi.
Če imaš prav nastavljeno samokontrolo potem super! Tud potrpljenje imaš! Mene mine eno in isto lapat nekomu, ki noče videt, pa nj ga trdo strezne… Nietzsche pravi “Sometimes people don’t want to hear the truth because they don’t want their illusions destroyed”. Ti pa si se tud videt odloču, da ne iščeš luči, ampak postajaš luč al kk.. težka naloga, lepo!
..https://youtu.be/XEgPPA4hnrU.. ?? pa ohran ponos, da ti bo lažje.
CrazY FroG ?, 31.08.2021 ob 14:53
Če imaš prav nastavljeno samokontrolo potem super! Tud potrpljenje imaš! Mene mine eno in isto lapat nekomu, ki noče videt, pa nj ga trdo strezne… Nietzsche pravi “Sometimes people don’t want to hear the truth because they don’t want their illusions destroyed”. Ti pa si se tud videt odloču, da ne iščeš luči, ampak postajaš luč al kk.. težka naloga, lepo!
Saj, kaj pa je lahko doseči brez truda in da je vredno? Bore malo.
Seveda bi lahko in tudi sem pomislil ne malokrat, da pač naj počnejo kar hočejo ali mislijo, da je ok.
Svobodna volja, jo priznavam vsakomur. Ampak, da ponavljam, je pa razlog v tem, da tudi,če je nekdo bil barabin, tepec,ko pride trenutek trpljenja pa človeka,ki trpi vidimo,kot človeka,ki trpi in ne kot barabina ali tepca. Najprej, kot človeka,ki trpi. Če smo čuteča ljubeča bitja pa ob tem trpimo tudi mi.
Darwin721, 31.08.2021 ob 14:59
Saj, kaj pa je lahko doseči brez truda in da je vredno? Bore malo.
Seveda bi lahko in tudi sem pomislil ne malokrat, da pač naj počnejo kar hočejo ali mislijo, da je ok.
Svobodna volja, jo priznavam vsakomur. Ampak, da ponavljam, je pa razlog v tem, da tudi,če je nekdo bil barabin, tepec,ko pride trenutek trpljenja pa človeka,ki trpi vidimo,kot človeka,ki trpi in ne kot barabina ali tepca. Najprej, kot človeka,ki trpi. Če smo čuteča ljubeča bitja pa ob tem trpimo tudi mi.
? Salut!
Forum je zaprt za komentiranje.