Razhod
Že, ampak če človek drugače ne dojame in ne more iti dalje, je bolje, da potrati še kak mesec, se opeče in si pridobi pomembne izkušnje za naprej, kot da se vedno znova vpleta v enake zgodbe ali, da celo večnost sanja o njej. Energija in čas sta potrebna pa za vse tri navedene opcije. Seveda je predpostavka ob tem, da se človek kaj nauči iz svojih izkušenj. Potem bo naslednjič morda lahko že prej rekel to je to, grem dalje.
Moraš upoštevat tud nekaj dejstev o vpletenih, ki so navedene v prvotnem postu: po dveh mesecih je ona ljubezen njegovega življenja, v roku dveh mesecev sta se že večkrat skregala, v roku dveh mesecev sta se že skupaj vselila in izselila. Če mu tle še ne klikne, očitno rabi še nekaj več. Vse skupaj ne bi smelo trajat več kot še kak dodatni mesec, da bo šlo res vse po zlu 😉
[/quote]
Temu se reče strastna zveza 😅eni živijo tako “srečno” do konca življenja. Potrebujejo dramo, da bi sploh kaj čutili.. kakor komu paše
Temu se reče strastna zveza 😅eni živijo tako “srečno” do konca življenja. Potrebujejo dramo, da bi sploh kaj čutili.. kakor komu paše
[/quote]
Kaj pa vem, mogoče pa preveč izhajam iz sebe. Jaz sicer nisem tip človeka za drame, mi pa pomaga, da sama pridem do nekega spoznanja, namesto, da ostajajo želje in hrepenjenja in razmišljanja kaj bi bilo, če bi bilo….
Kaj pa vem, mogoče pa preveč izhajam iz sebe. Jaz sicer nisem tip človeka za drame, mi pa pomaga, da sama pridem do nekega spoznanja, namesto, da ostajajo želje in hrepenjenja in razmišljanja kaj bi bilo, če bi bilo….
[/quote]
Hvala enako 🙂 Čeprav so meni že očitali, da ljubim dramo tu na forumu, pa ni res. Predvsem cenim mir. Vsaj v partmerstu. Stabilnost. Da se mi vsaj s tem ni treba obremenjevati.
Glede fantaziranja je pa res kar praviš. Včasih je treba takniti dno, da prideš sam do nekih ugotovitev in ne fantaziraš v nedogled… ker ne pelje nikamor
Bi pričakovala od 40-letnika več zrelosti, ampak ok, če je sejs res tako dober 🙂
Določene ženske rade manipulirajo in so izkušene v tem. Moške vrtijo ko lutkice, ti se jim dobrikajo, pihajo na dušo, hvalijo, ne morejo brez njh….. Dušna hrana za ženski ego, hkrati pa se ozirajo po drugih in grejo, ko najdejo drugega čapka, ki bo to počel bolje in dlje.
Če kaj, ne poznam ženske, ki bi zares ljubila moškega copato in lutko, ki jo lahko vodi po svoje. Takega niti ne spoštuje, praktično ga le izkorišča za tisto, kar pač lahko.
Ženska, ki ljubi, bo moškega spoštovala, z njim ne bo manipulirala, ampak bo iskrena. Seveda ga lahko zapusti, če nekaj ni ok, ampak ji o tem ne bo problema spregovorit.
Je pa tudi možnost, da je ona vse to razjasnila in.povedala, ampak si avtor ne da dopovedat. In to dost velika možnost, glede na nezrelost avtorja. Ženski pa se tudi verjetno ne da 100x razlagat, ker je videla, da četudi 101x pove, tipu ne bo kliknilo
Pa vse to dejanski delajo tudi moški… napiši raje m/ž če že …
[/quote]
Nisem še srečala moškega, ki bi pariral ženski manipulatorki. Sem sama ženska, imam ogromno ženske družbe okoli in kaj vse sproducirajo določeni primerki.
Res pa je, da sem pri moških previdna v stilu, da imam izbrano družbo, s katerimi se družim/o, imam sicer nekaj znancev, sodelavcev bolj malo…tako da ja možnost seveda obstaja, da so tudi moški hudi, kar se tega tiče, le da z njimi nimam stikov oziroma nobenega takega ne poznam
Kot prvo, ne obstaja ljubezen življenja. Obstaja več možnih partnerjev, s katerimi deliš ljubezen. Po tvojem pisanju sodeč, si naletel na žensko, ki te do zdaj najbolj privlači fizično in to je daleč od tega da bi bila ljubezen tvojega življenja. Kot drugo, s klicarjenjem, opravičevanjem in podobno, boš zadevo samo še poslabšal. Izpadel boš še večji obupanec in boš žensko še bolj odrinil stran od sebe. Za konkretno rešitev me najdi na netu.
Ja. Skupaj sva zivela 14dni. Vrgla me je vn z njene bajte. Navkljub vsemu mi je se vedno draga in pri srcu. Sopek se mi zdi lep nacin, da se posloviva in razideva. V cetrtek je d-day. Dm pa 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odlocen da prekineva.
[/quote]
Aaa na prvi PMS si naletel;) Pa ni šlo dobro skozi. Zakaj si se tako hitro selil k njej? Pa saj je brez veze. Ne rini vanjo. Včasih je težko dojeti, da te nekdo noče in postaneš vsiljivec.
Šopek pa izpusti, eno je, da izpadeš patetično, drugo, da je škoda denarja zanj, ker bo pristal v košu za smeti in tretje, če je dovolj odločna, ti ga bo gladko zavrnila.
Teh 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} te bo zmrdalo 😉
Ampak, kot sem že omenila, mogoče včasih boljše reskirat še nekaj časa da skupaj dosežeta dno in si res 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da to ni to, kot da jo kje sanjaš in idealiziraš naslednjih 15 let.
[/quote]
🙂 Ko čez leta pogledaš kolikokrat si probal, pa si rekel “samo še to probam, pa povem drugače, pa slab dan je bil, pa luna v napačni hiši, pa…” ti se trudiš, druga stran pa se ne premakne, takrat ugotoviš, kakšna izguba časa in energije je to. In na koncu nisi nikoli 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} če je bilo res vse prav. Leta pa so zbežala mimo.
50:50 lahko jo idealizira v zvezi ali pa sam sanja o njej – če se je odločil, da bo to počel, bo naredil tako v vsakem primeru.
Spoznala sva se preko tinderja. Imava pa ful skupnih lastnosti, hobijev želja in tudi družinske situacije. Je 2 leti mlajša od mene (38) ime hčerko od prej, sam sem brez otrok. Oba sva finančno preskrbljena zelo dobro, imava vsak svoje stanovanje oz. hišo. Po vseh pravilih sva bila ustvarjena druga za drugega.
[/quote]
Aha. Zanimivo.
Kako pa ji je ime?
Kje sta zaposlena?
Koliko sobno stanovanje pa imaš?
V kateri cvetličarni ji boš pa šopek kupil?
Kaj si po horoskopu?
Kaj pa tvoja mati pravi na vse to?
A nas ti malo zaj.eb.vaš?
🙂 Ko čez leta pogledaš kolikokrat si probal, pa si rekel “samo še to probam, pa povem drugače, pa slab dan je bil, pa luna v napačni hiši, pa…” ti se trudiš, druga stran pa se ne premakne, takrat ugotoviš, kakšna izguba časa in energije je to. In na koncu nisi nikoli 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} če je bilo res vse prav. Leta pa so zbežala mimo.
50:50 lahko jo idealizira v zvezi ali pa sam sanja o njej – če se je odločil, da bo to počel, bo naredil tako v vsakem primeru.
[/quote]
Eh ja, sej najbrž mate prav.
Tko je izlil to svojo zaljubljenost 😍 + tole da tud ona njega kliče…sem pomislila, da ni variante da si dasta tale dva mir in že v tej fazi zaključta…pa sm ga hotla malo potolažit, da če ne bo zdej zmogu, si bo pa še mal časa pustu 🤷♀️ :))
Eh ja, sej najbrž mate prav.
Tko je izlil to svojo zaljubljenost 😍 + tole da tud ona njega kliče…sem pomislila, da ni variante da si dasta tale dva mir in že v tej fazi zaključta…pa sm ga hotla malo potolažit, da če ne bo zdej zmogu, si bo pa še mal časa pustu 🤷♀️ :))
[/quote]
Če sta se v začetnih dveh mesecih uspela že tako skregat, da ga je vrgla ven…tole ne more biti nič dobrega. Lahko pa še nekaj časa drži glavo v pesku.
Sem enakega mnenja kot večna Elizabeth Taylor:
»Če vas moški ne želi, pojdite naprej!«
»Nikoli ne nehaj iskati, dokler ne najdeš pravega.«
»Ne podcenjujte strasti.«
Tolk da povem. Danes sva se pogovorila in se odlocila da nadaljujeva. Lepi trenutki so prevladali. Dobila sva se dopoldne in se pogovorila. Ravno zakljucujeva naju preseneti njena mama z obiskom. No bolj mene kot njo. Nic spet sva skupaj. Upam da, sva zgladila razlike. Sel bom tudi na terapijo, da bom bolje razumel svoja custva. Hvala vsem za nasvete.
Aha. Zanimivo.
Kako pa ji je ime?
Kje sta zaposlena?
Koliko sobno stanovanje pa imaš?
V kateri cvetličarni ji boš pa šopek kupil?
Kaj si po horoskopu?
Kaj pa tvoja mati pravi na vse to?
A nas ti malo zaj.eb.vaš?
[/quote]
No ce te ze zanima:
1. M***
2. Jaz turizem ona racunovodstvo
3.jaz 2 in pol sobno, ona hiso
4. Cvetlicarna flora
5. Dvojcek
6. Vesela je
7. Ne
Nisem veliko spal to je bil moj grasping at straws moment. Se enkrat hvala za vse dobronamerne komentarje.
Mislim da si dovolj star da lahko razmišljaš z svojo glavo. Ne vem kaj je bila beseda ki ti je zamerila to ti najbolj sam veš. Jas upam da nisi pretiraval z žaljivkami, ki pa bi po dveh mesecih bilo prerano .
Ali te sprobava kako se boš odzval ali pa je našla en razlog da te pelje žejnega čez vodo.
Pusti jo nekaj dni in je ne kliči ostani miren in ne pogrevaj s prašanj kakšnimi koli.
Mislim če je resno mislila z teboj se bo vprašala zakaj je ne kličeš. In, če misli resno s teboj.
Verjetno bo želela se pogovoriti. če ne pa pozabi na njo.
Potem je verjetno našla razlog kako se te reši.
Ma kake rože zato da ti molči in se noče pogovoriti ti kar počakaj z rožami.
V bistvo si premalo opisal točno kaj si rekel, da bi ti dal konkreten odgovor. Ali predvidevam da ta tvoja ljubezen samo s tvoje strani medtem ko z njene strani ni tako. Zenske ponavadi rabijo do pol leta, da se zaljubijo medtem ko moški 2 mesca. Se pravi če prehitro izrečeš in ji to poveš ni dobro, če tudi to čutiš ker potem dobi mrzle noge in začne bezat ker jo postane strah ker še sama ne čuti enako. Drugo je zenska mora pokazat večje zanimanje ker če ji daš občutek da ti celi čas loviš njo potem zgubi respekt in zanimanje ter tega več ni mogoče popravit.
Glej če čuti kaj do tebe, bo ona tista, ki bo tebe pozvala ti napisala sporočilo. Jaz na tvojem mesto nebi več nič investiral v zvezo, daš na ignor počakaš mesec in vidiš, če se nič ne zgodi zbrišeš cifro in kontakt. Medtem naprej iščeš. Če boš kar koli pisal itd boš jo še bolj odgnal z svojim obnašanjem. Počakaj in če nebo ona tebe začela lovit veš da je to bilo samo z tvoje strani in z njene nič. Glede tega, da se noče pogovorit je znak, da točno ve odgovor in te manipolira, čustveno nezrela oseba, laze (vprašanje je če se o tem ne zeli pogovoriti, kaj še druga skriva).
Zenske ponavadi, če so lepe imajo izbiro se pravi da istočasno si piše z večimi tipi dokler se ne ozemli ko meni da ima tip visoki status in izgled. Jaz se nebi na slepo zaljubljal na tvojem mesto, ker zmeraj je treba gledat red flag, (je part girl, ima ogromno moških prijateljev, več kot 3 partnerji, daddy tezave) vse to pomeni da to ni zenska s katero boš srečen dolgoročno. Gotovo imaš tudi pri 40 letih določen status, ter finančno stabilnost tako da bodi previden, da ne naletiš na napačno, ki te bo izkoristla.
Razočaran, 25.09.2020 ob 01:45
Tolk da povem. Danes sva se pogovorila in se odlocila da nadaljujeva. Lepi trenutki so prevladali. Dobila sva se dopoldne in se pogovorila. Ravno zakljucujeva naju preseneti njena mama z obiskom. No bolj mene kot njo. Nic spet sva skupaj. Upam da, sva zgladila razlike. Sel bom tudi na terapijo, da bom bolje razumel svoja custva. Hvala vsem za nasvete.
Wow. Sedaj ko sem prebral tvoj repley sem razumel celo situacijo.
Kaj se ima z zensko pomagat pogovorit, na začetko si pravilno odreagiral, ko si jo vprašal pa ti ni odgovorila. Glej kaj se je zgodilo dejansko je, da je po vsej verjetnosti čustveno prevarala, ti si hotel odgovor. Ona pa te je zmanipolirala, te brcnila skozi prag (ker je vedela da te ima v rokah- da nimaš drugih izbir), prepričala da si ti naredil napako, ter prisilila v terapije ker ne obvladaš svojih čustev (si instiktivno ravnal). Ali dejansko te je ona čustveno prevarala, in ona naredila napako.
To se zove gaslighting.
Vem, da se počutiš obupano pri 40 nimaš še druzine itd., ali ne zelim ti da boš čez čas še v slabšen stanju mentalno in psihično. Ta pojav gaslighting je v današnjem času pogost, na youtubo imaš ogromno primerov in ko enkrat prepoznaš vzorec, kaj se dogaja potem nesmeš dopostiti da te nekdo psihično zlorablja. V bistvo gre za situacijo ko vprašaš ne dobiš odgovora in potem najde eno zadevo, ki si jo narobe naredil spremeni temo pogovora ter celo situacijo preusmeri nate da si ti naredil napako itd. medtem ko zelo dobro ve da odgovor na vprašanje bo jo postavil v situacijo da se bo počutila slabo (poskuša zmanipolirat tebe in krivdo prevalit nate).
Svetujem ti da zelo pozorno spremljaš kaj se dogaja, ker če te je tu pripeljala do tega kar je hotela bo te tudi pri drugih zadevah. Spremlaj kaj počne po telefoni, ali skriva telefon pred tabo, v prostem času kaj dela (sam kot tretja oseba sem tu opazil ze nakaj red flag). Osebno se nebi zapletal z to zensko ker boš nesrečen. Glede tega da sta po 2 mescih imela kar nekaj prepirov, to ni normalno (red flag), in verjami z časom bo se te zadeve ponavlale.
Razočaran, 21.09.2020 ob 11:54
Kot praviš::””sicer govoriva vsak dan””
Jaz ne vidim kje je problem
[/quote]
Problem je v tem, da me upanje na naju mori. Ne prenesem negotovosti. Z vsakim klicem oz. Pogovorom je bolecina vecja. Najraje bi kar prekinil sam in najbrz tudi bom jutri ko ji bom poslal sopek s posvetilom.
Mah, ce pa kaj ne maram, ne maram ljudi, ki se sprenevedajo in ne znajo jasno in direktno povedat, kaj hocejo ali cesa nocejo!
Si predstavljas zivljenje z nekom takim, ko prides domov iz sluzbe in se ta obnasa tako in to dneve in dneve in ne pove, kaj si v resnici misli?
Kaj ti bo taka zena?
Stari, to je dobro samo za seks in nic drugega! Se za na kavo ne rabis take osebe!
Jaz se na tvojem mestu ne bi nikdar vec javila na telefon, na sporocila bi pa odgovorila hladno in odrezano,ce sploh bi.
Kaksne roze, kaksna posvetila, goni to nezrelo in zmedeno manipulativno zensko v tri krasne!
Forum je zaprt za komentiranje.