Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev razgovor za službo

razgovor za službo

Če vprašajo na razgovoru, kakšno plačo pričakujete, kaj odgovorite, da je najbolj prav?
Lepo prosim in hvala.

Sorazmerno mojemu delu, sorazmerno ceni mojega znanja, sposobnosti in izkusenj.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Mene zadnje čase vprašajo kar po konkretni številki, ni dovolj samo to kar je navedla registrirana…pa zmeri baje kr približno prov povem…sam pozitivnega odgovora še od nikoder ni blo:(

Morda jim lahko na vprašanje odgovoriš z vprašanjem “koliko so pripravljeni ponuditi?”

Sej to rečem, sam hočjo številko….

ne imej visokih zahtev..npr. od 500 € naprej, ker 500 € je itak najmanj za kar se “spodobi” delati. če pomisliš, je sigurno to bo imeti kot le socialno podporo.

lp

Za 500 se tud slučajno ne splača hodit vsak dan v službo. Za enak denar greš nekajkrat na mesec mal pospravit in zlikat, samo znajti se je treba.

Kaj ti pa ostane od plače če je tako mizerna. Eni imamo samo kredita 500 eur….

To je tako smotano. Hočejo številko. Če rečeš malo, lahko da te bodo res plačali malo, če rečeš več imaš strah, da bodo vzeli nekoga, ki reče manj. Zahtevajo pa številke.
Enkrat so me za eno delo v enem privat majhnem podjetju za v računovodstvu vprašali pa sem rekla 600 in se jim je zdelo preveč. Spet drugič v malo večjem podjetju za administracijo, se jim je pa to zdelo ful malo in so rekli da 700 je pri njih najmanj, če bi mi bilo v redu.
Odvisno je tudi od situacije.

kaj pa naj rečejo tisti, ki delajo za 370 €, pa tisti, ki gredo preko zavoda delati na 3 mesečno usposabljanje in dobijo 320 € + potne stroške, socialne podpore pa ne? no, kaj paravite na to? če pa odkloniš to delo, pa te fuknejo iz zavoda..včasih je treba tudi stisniti.

tisti, ki imate redno službo in ok dohodek, se vam fučka in nas postrani gledate, kot da smo mi krivi, da smo brez slčužbe…eni ste pač imeli bizarno srečo, drugi pa smo najebali..tak je pač v današnjem zajebanem svetu.

in tisti, ki imajo že dovolj denarja, so toliko večji materialist, še bi hoteli in še in še…malega že niti ne vedo ceniti, zlasti ljudi ne.

lp

Imam redno službo, vendar s 7. stopnjo delam kot da imam samo poklicno šolo…in itak iščem naprej…in ne bom rekla 500 evrov, ker 500 mam tukej…ker pa iščem delo, ki mi ponuja več izzivov in delovnih zadolžitev rečem tm 800 – 1000 (seveda z malico in prevozom vred). Za manj je pa vseeno, če ostanem tukej kot sem.

, kar je nad 600 evrov je že kr solidna plača trepa se ej sprijaznit s tem, da so kje koli plače slabe.

Za delodajalce: NJim se nekaterim po domače jebe, dajo v oglas min.bruto plačo 660 evrov, kar znese neto blizu 500 evrov in to v gradbeništvo za isto delo si lahko nekje drugje plačan 2x bolj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close