Najdi forum

Razdeliti na dva dela ?

Imam igro ki je velika 1.2 GB in me zanima s katerim programom, bi jo lahko razdelil na dva dela, tako da bi jo lahko zapekel na cd ?

lp

Isto sem jaz spraševal in še eden, pa ni bilo nič uporabnega. Tud na drugih forumih ne.

klemenx pa nič ne reče…

Avtor: RokR.
Datum: 21-09-04 14:15

Hvala, bom probal !

—————————

To je bil zadnji RokRjev odgovor na nasvet kako naj razdeli datoteko na 2 dela. Mi pa težko potem vohamo, ali je bil odgovor na njegovo vprašanje uporaben ali ne.

Žiga pa je kot sem zastopil želel 1.2 gb iso file zapeči na 1 cd kar žal ni možno.

Ja men je zdej uspelo. Uporabil sem kar WinRar.

Recimo, če je to samo ena datoteka, potem lahko uporabiš kakšno orodje, ki zna razstavljat in sestavljat datoteke (npr. Total Commander, menu Filr->Split Files).
Če pa imaš en kup malih datotek, pa jih probaj najprej stisnit z zpiom ali rar-om. Oba programa v obliki ukazne vrstice omogočata da se podatki stiskajo v datoteke določene dolžine (npr. 50Mb), potem pa nabereš najprej za en CD, potem pa za drugega, …
Ali pa npr z WinRar (v oknih) rečeš Add, potem pa v zavihku General izbereš (spodaj levo) Split to volumes , bytes ustrezni medij (npr 700m – CD 700M).
To je to, samo rabiš tam, ko odpiraš potem tudi rar.

LP, AMA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close