Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice razdalje in cestne povezave

razdalje in cestne povezave

živ!

zanima me, če kdo pozna kakšen page, kjer bi bil zajet cel svet in bi tam našla razdalje med mesti in cestne povezave med njimi (razne avtobusne družbe ipd).

hvala,
martina

world.maporama.com/idl/maporama/

Razdalje med kraji najdeš v oknu Itineraries, zemljevide mest v oknu Maps
Izbereš dve mesti in državi. Dobiš zemljevid poti, izračuna kilometre, čas potovanja, ter te vodi po številkah cest. Kadar odhajam v tujino si vedno sprintam njihove strani.
LP

Zahtevna si Martina, zelo zahtevna 😉
Če se zadovoljiš “samo” z Evropo, Kanado in ZDA potem je moj favorit ViaMichelin: http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/Driving_directions (po mojem mnenju veliko natančnejši od vseh ameriških “similar” strani)

Sem vrgel uč tudi na, doslej meni neznano, stran maporame in hitro ugotovil, da niti slučajno ne pokriva celega sveta 🙁

Si pa zelo težko predstavljam, da bi se kdo lotil takega projekta recimo za Angolo, Gvajano, Bangladeš, Papuo Novo Gvinejo…… :))))))
Še za kak turistični Peru je to bolj utopija.

hvala obema, čeprav nisem dobila kar sem iskala tam. ja, sem kar zahtevna. :)))
iščem namreč karkoli za argentino (imam pač samo tri tedne časa in bi si rada čimveč pogledala glede na to da je ta država med desetimi največjimi).

hvala vseeno!!

Z Argentino je lažje, kot z Angolo 😉

tole sem našel med mojimi bookmarki:

http://www.argentinaturistica.com/2transpbsas.htm
http://www.tiendaleon.com.ar/home/home.asp

pa veliko sladkanja z dulce de leche ti želim

MarkoP,
mi pomagaš rešiti problem. Iščem in ne najdem. Ti si bil v Argentini….
Letiva iz BA v Iguazzu.Od tam pa bi šla v Salto, pogledat stare inkovske indijance, ki jih takooooooooo pogrešava iz Peruja. Ampak sem našla samo to, da obstaja povezava direktna , ki traja 27 ur?!?!?
Mogoče veš, kako bi bilo s presedanjem v Resistencii, oziroma, ali se tja sploh splača, ali je kaj tam sploh si za ogledat? Pa moj fant sprašuje, kakšne so kaj cene “tadebelih zrezkov”.. :)))))))

Hm, na tvoje vprašanje ne znam odgovorit.

tvoj fant in taveliki zrezki. Mogoče ve, da je argentinska restavracija tudi v Lj? V Vižmarjah.

Gre lahko na avans tavelikih zrezkov….

Če mene vprašaš, če bi bili ljubljanski taveliki tudi v argentini taki, bi raje stradal…

lp

bv

Smo šli z busom iz BA do Iguazu, V Salti nisem bil – torej jaz žal ne vem (Google bi pa skoraj moral)

Sem prav tebi že napisal glede zrezka:

Datum: 24-09-06 22:27

pisalo se je leto dvatisoččetrto

hmm – dnevni budget je zelo neoprijemljiv pojem, ti bom raje napisal nekaj cen (v ARS)
ura interneta – 1
coke/fanta (v restavraciji) – 3
“ta prav” zrezek 😉 (kosilo/večerja) – 9
prenočišče v središču BA (z ogrevanjem in WC) – 35 (za dva)
metro v BA – 0,7
bus cama (BA-Iguazu) – 100
shuttle (kombi/bus) z letališč do mesta (BA) – 13

ni tako poceni kot v Bolivija, a še vedno dosti ceneje kot kje v EU (in SLO)

pa še pod črto 😉
ne maram velikih mest (izjemi sta Hanoi in Isfahan), a BA me je prav očaral (resnično upam na povratek)

Argentinska restavracija je tudi v Ljubljani nasproti Emporiuma ARGENTINO in mislim, da niti približno niso podobni tistim pravim stejkom (oziroma UPAM, da niso – ne po ceni ne po kvaliteti!.)

hvala za odgovore!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close