Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ravnalec las

ravnalec las

Že dlje časa si hočem nabavit en v redu ravnalec las. Sedaj sem na netu zasledila enega znamke VIDAL SASSOON in ne vem če je vredu. Če ima kdo izkušnje s to znamko, naj mi prosim svetuje. Hvala.

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=18B02D74-244C-9997-52F7-188C72C9D981&linkid=15

Frizer Stevo na forumu svetuje Babyllis ali Wahl. Jaz tudi ne vem katerega naj izberem ;o((

Še vedno so definitivno najboljši Gama likalniki.

Kje se pa dobi te gama likalnike?

Naročiš jih preko njihove strani. Stanejo pa od 80 do 100 eurov. Jaz sem svojega dobila bo “ugodni” ceni za 40 eurov s poštnino in sicer sem si ga kupila preko e-baya.

To je to. Ampak so pa res kvalitetni. Likalnik kar drsi po laseh, ki nato potanejo zelo mehki. Res vreden svojega denarja.
http://gama.studioma.si/

Hvala za informacijo. A Babyliss pa Wahl odsvetuješ?

Jaz sem prej imela Babyliss, po ravnanju so bili lasje v redu, drugi dan pa že spet skodrani. Sama imam precej skodrane lase. Moram reči, da je po ravnanju z Ga.mo res čisto drugačen občutek.

Hvalaaa….LP

Pozdravljeni,

se samo pridružujem mnenju da je Gama likaklnik tudi meni najboljša izbira. Pa imam zelo skodrane lase. Vreden svojega denarja definitivno.

Lp, Andreja

Ravni lasje so out!

Ravni lasje ne bodo nikoli out, sploh če maš naravno skodrane, ne.

Jaz imam Remingtonovega in sem zelo zadovoljna, imam ga že dve leti, bil je malce dražji od ostalih ampak je bil vreden tega.

Priporočam.

Tudi jaz Remington. Zelo zadovoljna.

kater ravnalec od GAMA priporočate? imate kakšen link?

In kje bi dobila ugodnejsi ga.ma likalnik za lase?? cena, ki jo vidim na spletu mi je prevec.
Kaj pa drugace menite o Phillipsu?

Lp, Mirjam

Coriolissovi profesionalni keramični ravnalci za lase so nepogrešljivi pri oblikovanju modnih pričesk. Odlikujejo se po hitrosti – segrejejo se v samo 6 sekundah! Naravna tourmaline keramika zagotovi gladke in sijoče lase in profesionalen izgled pričeske.Ti stilski profesionalni ravnalci las lahko, zaradi keramičnih elementov, dosežejo temperaturo do 210°C. Ne samo, da se ogrejejo v 6 sekundah, temveč tudi temperatura ostane nespremenjena skozi celotno uporabo.
Infrardeča in negativno-ionska tehnologija ter naravna kvaliteta keramike, bodo preprečile poškodbo las, z ohranjanjem naravne lasne vlažnosti in pomembnih naravnih olj.

Ker so majhni, lahki, in jih je lahko uporabljati, vam bo Corioliss Professional dal možnost, da oblikujete različne oblike stylingov z likanjem, kodranjem, ustvarjanjem rahlih valov… To so produkti, ki bodo dali lasem gladek, sijoč in lep zdrav videz, efekt pa bo trajal celo do 3 dni.WWW.KSENA.SI

Imam Remingtona in mi je uredu

Hei…kpujem ravnalec las, in me zanima, kje se da kupiti te ga.ma ravnalce, na ebayu jih iz nemčije ne dostavlajajo, drugje pa jih ne najdem :/ res nujno rabim pomoč pri tem?? enyone??

Izberite takega , ki ima možnost nastavljanja temperature,

pred ravnanjem las obvezno nanesite izdelke za zaščito pred toploto, da zavarujete las pred lomljenjem

Simone Godina – moderator
Cetificiran integrativni zdravstveni trener za problematično kožo, hormonsko ravnovesje in dolgoživost
Nutricionistkam funkcionalne diagnostike, farmacevtka,
Članica združenja zdravljenja brez zdravil

Naročila na brezplačno konzultacijo v živo na daljavo na:

http.//www.simone-godina.healthcoach.integrativenutrition.com/kontakt

v kratkem nameravam kupiti likalnik znamke GAMA vendar sem zasledila na internetu kjer ga prodajajo da imajo več različnih.. zdaj pa nevem katerega bi vzela 🙂
tako da če se kdo spozna bi prosila za priporočilo katerega vzeti 🙂
cene so itak takšne kot so ampak sem se odločila da si a bom vendarle kupila ker tale ko ga imam od remingtona mi grozno uničuje špice pa si ravnam 1x mesečno :/
imam pa naravno skodrane lase 🙂
sem pa ravnalce gledala na tem linku:
http://www.lepo-telo.si/ravnalci-za-lase/ga-ma.html
hvala za odgovore 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close