Ravensburger – spieleland
Mi smo bili tam lansko leto začetek junija. Imeli smo smolo, ker je celo noč deževalo zato je bilo zjutraj vse vlažno. Hčerki sta bili stari 7 in 4 leta in ni bilo težav, ker so vsa igrala bolj za mlajše otroke, najbolj jima je ostala v spominu vožnja z ladjico, kjer smo šli v gusarsko jamo, pa razgledna ploščad… Za vstopnino smo dali za 3 odrasle in 2 otroka nekaj čez 100 EUR (vstopnice smo kupili tam in ne preko neta).
Isto leto smo šli še v Legoland, kjer je bilo tudi zelo ok za najstarejšo, z mlajšo pa nisva šli na vsa igrala, ker jo je bilo strah.
Mi smo šli letos, konec maja. Otroka sta bila stara 3 in 5 let.
Bilo je super, ni pa nam uspelo vsega dat skoz (npr. na razgledno ploščad, pa lesena igrala -abenteuer kamp …), čeprav smo šli med tednom in ni bi bilo gužve (tudi počitnic takrat niso imeli). Jima je bilo par stvari tako všeč, da smo morali parkrat ponovit :))
Če boste kampirali, mogoče poiščete kaj ob Bodenskem jezeru, saj od tam je potem blizu do Ravensburga. Kampov je cel kup, vsi lepo urejeni, jezero je toplo, edino avgusta zna biti gneča.
In če boste res na Bodenskem, pojdite s trajektom na otok Mainau, otroci plačajo samo trajekt, tako da je za družine res ugodno. Na otočku je arboretum, veliko lepih igral, hiša metuljev – zelo zanimiva!
hmm ne vem. jaz bi poskusila vse v enem dnevu pogledat (še prej pa zemljevid naštudirajte).
takrat ko smo mi šli je bilo odprto od 10 pa do 18 ure (zdaj se mi zdi da je do 19), s tem da je ob 17 začelo deževat, tako da smo se takrat kar hitro napotili proti izhodu. Ampak takrat ni bilo gužve, max 5 minut smo čakali v vrsti.
Forum je zaprt za komentiranje.