Najdi forum

rally

Hojla,

jaz bi pa rada nekomu za darilo organizirala eno krajšo vožnjo z voznikom rallyja. Pozna kdo koga oz. ve, kam se obrniti?

Hvala in uživajte v soncu,
J.

Hm, tale bo pa težka. V Sloveniji je rally bolj v k..cu z dnarjem in dvomim, da bi šel kdo prostovoljno, za užitek koga drugega žgat gume. Bi pa bilo dobro kontaktirat, kakega kolega iz Idrije – tam so itak sami rally vozniki. Če pa ti vse skupaj pade v vodo, pa lahko to osebo za presenečenje pelješ na dirkališče Grobnik, kjer bo užival tudi samo ob opazovanju hitrih avtov, predvsem pa motorjev – pa še lep izletek je 🙂

abisal, thanks za tolažilno idejo 🙂

Ja, Grobnik je faaajn 🙂 Sam poglej si, kdaj se kaj še posebej zanimivega dogaja. (enkrat morem it sporbat) al pa ga častiš karte za dirko formule ena, sam to je mal dražje 🙂

Grobnik je poln adrenalina, že samo ko gledaš iz tribune. Jest sm imel možnost it bolj na progo, k sm fotokal in moram priznat, da sem bil popolnoma šokiran. Motoristi so taki carji, da znajo nadzarovat tiste močne motorčke. Jest imam zelo rad hitrost in vse kar spada zraven, ampak to, jest sm kr tresu, ko sem jih opazoval. S kakšnim občutkom in pogumom pridrvijo iz ciljne ravnine v ovinek in zadnji trenutek pritesnejo na zavoro, motor se posede, iz izpuha se pokadi in poči in že leži v ovinku,…

Noro… Must see it to bellive it.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close