Rally problemi
Vozdra…
Me zanima če kdo ve kaj hudiča nas doma jebe pri prevajanju, oziroma igranju rallyja Colin McRea rally 3….tamali ga je dobil za RD.
Se je inštaliral, se je zagnal, se pusti šlatat, nastavit volan, avto, stezo, količino testosterona v mišicah in vse ostale potrebne in nepotrebne piz…je.
Ampak glej ga hudiča….ko prideš do steze, se za pol milisekunde pokaže slika, pol pa vse skupaj crkne, te vrne na namizje, kot da nikoli nisi nič kliknu ali nastavu.
Jaz kričim denar nazaj, mulci kričijo popravi. In kot maček Silvester se moram pred sinovi izkazat, zato vas tu zbrane žicam za pomoč.
Še to…
Imam PC star ene leto in pol cca…XP profesional v Slovenščini, NVIDIA geforce 440 MX al neki takega, govorim na pamet. Kolikor mi tintara nese, če primerjam zahteve izpisane na CD ovitku, so vse v okviru tistega kar nudi moj PC.
Iste XPje imam tudi v službi, le da so English in da je PC star le kakega pol leta..tam pa igrica dela brez problemov.
Če bo odgovor v stilu posodabljanja nekih driverjev ali kodekov ipd..mi PROSIM povejte še kje se to sname, ker se spoznam kot zajec na boben.
Hvala za pomoč.
S.
Forum je zaprt za komentiranje.