rak na želodcu
Opravičujem se, če bom izpadla vsiljiva, vendar bi rada
pomagala.
Če si morda gledala oddajo Preverjeno – prispevek o zdraviteljici gospe Irmi Bembič, ti lahko toplo in od srca
priporočim, da se oglasita z očetom pri njej. Že priporočen
način prehrane, ki so jo dali zdravniki, je v grobem zelo
podoben kot pri gospe Irmi. le da ona uporablja še dodatne
metode za popolno ozdravitev tudi rakavega obolenja.
Ozdravljenci govorijo sami zase. Verjemi, teh ni malo.
Veš, pred 15 leti mi je umrla mami za rakom na črevesju. Danes,
po tem kar vem o gospe Irmi in njenih dosežkih, sem prepričana,
da bi bila še z nami, če bi takrat znali in vedeli to, kar vemo danes. Sama poznam kar nekaj ljudi, ki so se uspešno zdravili
in pozdravili pri njej – to pa so dokazali zdravniki z laboratorijskimi testi, ki so jih naredili oni sami.
Želim tvojemu očetu kar najhitrejše okrevanje, tebi pa veliko
poguma in zaupanja v ozdravitev. Prosim, oglasi se še! Srečno!
Pozdravljeni!!
Tudi sama imam velike probleme z želodcem,raka sicer še nimam so me pa zdravniki opozorili, da bi lahko prišlo pri mojih težavah tudi do tega. Jaz imam sedaj želodčno dieto, vse stvari morajo biti prekuhane, nič mastnega, nič sladkega ali kislega niti mlečnih izdelkov, kruh star najmanj 1 dan skratka bolj skopa hrana vendar se da preživeti. Gospo Uršo bi vprašala, kje se da dobiti to Irmo Bembič, ker bi jo rada obiskala, oddaje Preverjeno pa žal nisem gledala.Gospe Renati pa svetujem, da svoje vprašanje zastavi še v forumu, kjer pomagajo obolelim z rakom.
Lep in sončen dan še naprej.
Bogdana 2
Tudi moj oče je imel raka na želodcu in žal tudi umrl, ker je bil prepozno odkrit.
Hrana naj bo tekoča (razne zelenjavne mineštre, razne rižote, testenine) in čim manj mesa in maščob. Če že ne more brez mesa, naj bo le-to čim bolj pusto. Sokovi naj bodo 100%, zelo dober je sok rdeče pese, če ga bo seveda prenašal.
Pred vsem pa rabi oče veliko ljubezni.
Veliko sreče vam želim in čimprejšnje okrevanje !
Tina
Ko se rak enkrat odkrit POPOLNE OZDRAVITVE NI.Posebej,če že metastazira.Lahko se ustavi rast in razvoj rakavih celic,tako da ne napreduje več.Ne nasedajte raznim zdravilcem(velika večina),ker ti s kroničnimi bolniki samo polnijo denarnice!!!
Obrnite se na onkološko dietičarko(na OI v Lj),ki vam bo svetovala glede prehrane onkološkega bolnika.In to BREZPLAČNO!!!
Vem da bi ljudje dali neskončno vsoto,če bi ozdraveli,verjamejo vsemu in vsakomur,ki jim daje upanje,da lahko dobijo popolno zdravje nazaj.Nimam nič proti alternativni medicini,sovražim pa vse zdravilce,ki obljubljajo nemogoče,posebej,če to delajo za velik denar.Od bolnih in trpečih ljudi ga pa dobijo na precej lahek način in ji tudi lahko vrtijo okoli prsta kolikor hočejo.
Se opravičujem ker sem bila tako ostra proti tem ljudem,nikogar nisem hotela užaliti.
P.S.N e verjemite tudi vsega kar vidite na TV.
Čimboljše okrevanje želim vašemu očetu!
Spoštovana renata ()!
Ukvarjam se z makrobiotiko, ki poudarja odločilni pomen prehrane za človekovo zdravje in počutje.
Priporočam vam, da si pomagate s knjigo »Ishranom protiv raka« (Mičio Kuši u saradnji sa Alexom Đekom, Rad, Bograd 1987). Knjiga se dobi v večjih splošno-izobraževalnih knjižnicah. Obstaja tudi novejša, hrvaška izdaja z istim naslovom, ki jo je izdala Makronova iz Zagreba. Dobi se v bolje založenih knjigarnah.
V knjigi so opisane vse najpogostejše in tudi najhujše oblike rakavih obolenj, kako jih zdravi šolska medicina, kakšne so posledice… Obenem so razloženi vzroki rakavih obolenj in načini za samodiagnosticiranje ter kako se rakava obolenja zdravijo celovito, to je predvsem s spremembo prehrane, življenjskih navad… Sama knjiga je kar priročnik, zato vam jo toplo priporočam!
V poglavju »Rak želuca« boste našli večino odgovorov, ki jih iščete. Če resnično želite pomagati očetu učinkovito in trajno, se izobrazite o pomenu prehrane kot najpomembnejšem zdravilu.
Če obvladate angleščino in bi se radi poučili tudi o najnovejšem na tem področju, vam priporočam še ogled spletne strani http://www.macrobiotics.org/recovery.html.
Pozdravljam vas!
Gospa Meta !
Žal mi je ko vidim, da ljudje še vedno razmišljajo, da je rak neoozdravljiv. Vašo trditev ” ko je enkrat odkrit popolne ozdravitve ni” izpodbijam v celoti. Kako lahko tako razmišljate. Vidim, da ste ena od tistih, ko sliši besedo rak, človeka že pokopljete. Osebno poznam veliko ljudi, ki so raka preboleli – popolna ozdravitev, s pomočjo medicine in ne alternativne medicine(tudi jaz ne verjamem vanjo) in še dan danes živijo. Soseda je pebolela najhujšo obliko kožnega raka (ko je raka dobila je bila stara 15 let, sedaj jih ima 42.) In še bi lahko naštevala, vendra verjetno nima smisla !
Nočem biti nesramna, vendar, ko slišim kako ljudje ”staromodno”razmišljajo in drugim ljudjem jemljejo upanje, ter voljo do življenje in pogum, bi najraje,…
Gospa mislim, da zelo negativno razmišljate, še posebno negativno vplivate na ljudi, ki so za rakom res bolni.
Lep pozdrav !
POZDRAVLJENI!
RADA BI SE VAM VSEM SKUPAJ ZAHVALILA ZA NASVETE. MORAM POVEDATI TO, DA UPANJE IMAM, ČEPRAV GA ZDRAVNIKI NIMAJO. OPERACIJO ODSVETUJEJO, TAKO DA SO GA PUSTILI DOMOV, DA LAHKO UREDI VSE POTREBNO…….
KAKOR SEM ŽE REKLA PROBALA BOM VSE , TUDI ALTERNATIVO.
PRI HRANI ZELO PAZIM KAJ KUHAM, TAKO DA TISTO KAR ON JE, JEMO VSA DRUŽINA. STALNO MU STOJIM OB STRANI, PROBAM BITI NEVSILJIVA, UPOŠTEVATI VSE NJEGOVE ŽELJE, SKRATKA SKUŠAM MU POMAGATI KAKOR NAJBOLJE VEM IN ZNAM.
OMENILA BI ŠE TO, DOKLER NIMAŠ TAKŠNE BOLEZNI SE TI ZDI VSE KAR SLIŠIŠ ALI VIDIŠ NEKAJ DALEČ, KO PA PRIZADENE TVOJE NAJBLIŽJE…..
NE BOM VEČ DOLGOVEZLA, ŠE ENKRAT HVALA VSEM ZA MNENJA IN NASVETE, UPANJE IMAM . SE VAM ŠE OGLASIM KAKO JE KAJ.
LEP POZDRAV — RENATA
Forum je zaprt za komentiranje.