Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem rajt kape

rajt kape

Mene zanima ce kdo ve ce je mozno kupiti posamezno “rajt kapo” za avto…eno so mi spizdli barabe, upam da bom lahko dokupila novo.

Pa ce kdo ve, koliko je cena posameznel.

lp

Moji hčerki so si sposodil vse štiri, mislim. da se ne dakupiti SAMO eno – OKRASNI POKROVI

Ka zaj jamraš, raje povej, da si preveč ovinke polagala. Kupi si lite felge, pa ti jih ne bo nobeden vkrado, če ti bo, ti bojo šla vsa štiri komplet kolesa. 😉

[img]http://www.shrani.si/f/3G/be/2xtKtMzc/rialcampo.jpg[/img]

Nič nisi napisala za kateri tip avtomobila, sicer pa, če si imela na vozilu originalne kolesne pokrove (radkappe) potem se lahko kupi posamezni komad in ni nujno vseh štirih. Če pa si imela ponaredek, potem pa prodajajo samo v kompletu po 4
lp

Originalne se da dobit po kosu ampak so čist bolane tarife…okrog 20 € za 15″…sicer pa spet odvisno od firme in modela…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

ja, original so drage , vse ostalo(99%) pa je vredno točno toliko kot stane…torej bolj malo

ja, original so drage , vse ostalo(99%) pa je vredno točno toliko kot stane…torej bolj malo

POZDRAVLJENI
prodajam okrasne pokrove,in se dobijo kot posamezni ali kot komplet

lahko me kontaktirate na 031 331 396
lp

New Report

Close