Rajši sam kot z grdo žensko
Frenk z vasi, 15.10.2023 ob 19:54
A je to narobe, da sem rajši sam kot z grdo žensko? Se zavedam, da nisem največja terna na svetu kar se videza tiče, imam pa precej drugih kvalitet. Mama mi rada navrže, da sem preveč zbirčen za svoja leta. Ženske me kar obletavajo samo nobene ni prava. Nočem da mi je samo simpatična, mora tudi lepa, tako res splošno lepa, ne samo da je meni lepa. Vedno sem bil en povprečnež in nikoli mi noben ni bil zanič fouš, za razliko od prijateljev. Imeli so veliko žensk ali dobre avte in take zadeve, da smo jih drugi gledali in foušijo zganjali. Zdaj sem na vrsti jaz. Prijatli so obtičali v brezveznih zakonih, moj čas pa šele prijaja. Vsaj prav bi bilo tako, ker mi denarja mi ne manjka več, avtom imam dober, manjka mi ena huda ženska, ker žene prijateljev so vse bolj kmečke butare. Enkrat v živlenju bi rad, da prijatelji rečejo, lej ga, mater ima hudo žensko, prav rad bi bili na njegovem mestu. Pa ne samo zato, rad bi se zbujal z tako, da mi ne bo vsak dan žal za odločitev kaj sem to v posteljo prpeljal. Zdaj pa samo ne vem, naj jo grem v mesto iskat, ker na vasi takih nimamo ali pa so vse že oddane.
Ampak tebe lepe nocejo. Kljub vsem tvojim atributom. Slovnica sicer ni eden le teh.
Torej, lepe te nocejo, grde noces ti. Pa hodi na fitnes, da ti bodo roke zadosti dolgo zdrzale.
Ja ja, poišči si eno plehko lepotičko, ki ti bo pobrala ves denar, ti privoščim. Veš kaj se bodo kolegi pogovarjali čez par let? Glej onega ko mu je baba vse pobrala, zdaj je pa sam in brez vsega. Tvoji “kolegi” imajo družine in to pomeni največ v življenju. Nekoč ti bo to jasno, ampak bo takrat žal verjetno že prepozno.
Joj, ko sem bila prvi letnik faksa, sem se zaljubila fejst v enega sošolca, se mi je zdel tak tih, miren, pa mamo je imel ful rad in sem mu zato pripisovala vdanost pravim družinskim vrednotam… Mater, sem bila butasta. Vsi doma so me postrani gledali, rekli pa nič… Več kot leto sva bila par, do trenutka, ko mi je rekel, da nisem ravno neka lepotica, ampak se znam k sreči dobro urediti in potem nekako gre, sem za pogledati… No, mi je bilo vse jasno, nak, s tabo pa ne bom ostala. Za aufviedersehen mi je rekel, kdo te bo pa hotel, jaz sem bil najboljša stvar v tvojem življenju! Še hitreje sem jo podurhala.
Včasih ga še vidim. V bližnjem mestu prodaja čevlje pri Deichmannu. Faksa ni končal. Živi z ostarelo mamico. In še vedno misli, kak frajer je. Beda od deda.
56h4, 15.10.2023 ob 20:12
Saj če si bogat in imaš veliko drugih kvalitet kot pišeš, čeprav jih ne omenjaš, bi te morale ženske opaziti, tudi zelo lepe. Tako da sigurno nekje je kakšna velika pomanjkljivost pri tebi ali pa tvoja zaznava kvalitet dejansko ni takšna kot bi morala biti, da se to ne dogaja.
Sicer pa običajni ljudje vedo, da se ljubezen gradi na vrsti kvalitet, ne zunanjemu videzu. Takšni ljudje, ki razmišljajo kot ti so plehki.
Top odgovor !
Tanja211, 17.10.2023 ob 10:36
Bom odgovorila kruto in nesramno tako kot si ti napisal. NAJPREJ pregovor…KDOR IZBIRA ZBIREK NAJDE……grdih žensk ni nobena ni grda samo pogledati jo moramo z drugačnimi očmi. Obstaja naravna LEPOTA in umetna izmaličena, popravljalna lepota. Katera je primerna za tebe???????
Hahaha… torej ženska z 100kg je naravno lepa in ni izmalicena? Lepo te prosim.
Ja obstaja grdi ljudje. Sama raje rečem smotani. Žal jim mati narava ni dala, lahko jim da pa hvala bogu plastična kirurgija, če to želijo. Če je je tudi ok. Samo ne bluzi kako so/smo vsi lepi na tem svetu
Pisi mi na
Forum je zaprt za komentiranje.