Rajši sam kot z grdo žensko
A je to narobe, da sem rajši sam kot z grdo žensko? Se zavedam, da nisem največja terna na svetu kar se videza tiče, imam pa precej drugih kvalitet. Mama mi rada navrže, da sem preveč zbirčen za svoja leta. Ženske me kar obletavajo samo nobene ni prava. Nočem da mi je samo simpatična, mora tudi lepa, tako res splošno lepa, ne samo da je meni lepa. Vedno sem bil en povprečnež in nikoli mi noben ni bil zanič fouš, za razliko od prijateljev. Imeli so veliko žensk ali dobre avte in take zadeve, da smo jih drugi gledali in foušijo zganjali. Zdaj sem na vrsti jaz. Prijatli so obtičali v brezveznih zakonih, moj čas pa šele prijaja. Vsaj prav bi bilo tako, ker mi denarja mi ne manjka več, avtom imam dober, manjka mi ena huda ženska, ker žene prijateljev so vse bolj kmečke butare. Enkrat v živlenju bi rad, da prijatelji rečejo, lej ga, mater ima hudo žensko, prav rad bi bili na njegovem mestu. Pa ne samo zato, rad bi se zbujal z tako, da mi ne bo vsak dan žal za odločitev kaj sem to v posteljo prpeljal. Zdaj pa samo ne vem, naj jo grem v mesto iskat, ker na vasi takih nimamo ali pa so vse že oddane.
Saj če si bogat in imaš veliko drugih kvalitet kot pišeš, čeprav jih ne omenjaš, bi te morale ženske opaziti, tudi zelo lepe. Tako da sigurno nekje je kakšna velika pomanjkljivost pri tebi ali pa tvoja zaznava kvalitet dejansko ni takšna kot bi morala biti, da se to ne dogaja.
Sicer pa običajni ljudje vedo, da se ljubezen gradi na vrsti kvalitet, ne zunanjemu videzu. Takšni ljudje, ki razmišljajo kot ti so plehki.
56h4, 15.10.2023 ob 20:12
Saj če si bogat in imaš veliko drugih kvalitet kot pišeš, čeprav jih ne omenjaš, bi te morale ženske opaziti, tudi zelo lepe. Tako da sigurno nekje je kakšna velika pomanjkljivost pri tebi ali pa tvoja zaznava kvalitet dejansko ni takšna kot bi morala biti, da se to ne dogaja.
Sicer pa običajni ljudje vedo, da se ljubezen gradi na vrsti kvalitet, ne zunanjemu videzu. Takšni ljudje, ki razmišljajo kot ti so plehki.
Se gradi, ampak brez, da ti je nekdo vizuelno privlačen, nimaš gradbenega dovoljenja in zemlje, kamor bi lahko vlival/a temelje, razen, če misliš graditi v oblakih.
Če imaš res dosti denarja in hud avto, ženski lahko omogočiš potovanja, dogodivščine, shopping izlete, tudi kako lepotno operacijo, daj to malo v javnost, pohvali se na FB, Instagramu… hitro te bodo začele obletavati sponzoruše, mlade lepotičke.
Če pa želiš dobro partnerico, bo treba gledati se kaj drugega kot pa videz.
Dojeneke, 15.10.2023 ob 21:04
sem podonega menja.
jaz sem bogata in lepa.
oblegajo me sami retard bogatuni, teh pa ne želim zaradi statusa.
ja nismo vse materialistke.
Kako pa so ti retard bogatuni prišli do bogastva? Če so retard, očitno niso neki uspešni podjetniki. So torej denar podedovali ali “zaslužili” s kriptovalutami?
U še en ki bo še pri 50ih samski pri mamiki pa javkal da ni žensk za dobre dedce po monu 🙂
Pa ja v mesto pojdi lepe punce iskat ja. Stojijo v vrsti tam za enega očitno ne ravno lepega, z audijem na lizing (sem uganila a?), ki živi v sobici pri mamici. Se bodo z veseljem tja na kmete v to sobico preselile, zapustile vse svoje življenje in se družile z kmečkimi ženami tvojih pivskih kolegov in zelje ribale s tvojo mamiko. Jp, dober plan 🙂
Frenk z vasi, 15.10.2023 ob 19:54
A je to narobe, da sem rajši sam kot z grdo žensko? Se zavedam, da nisem največja terna na svetu kar se videza tiče, imam pa precej drugih kvalitet. Mama mi rada navrže, da sem preveč zbirčen za svoja leta. Ženske me kar obletavajo samo nobene ni prava. Nočem da mi je samo simpatična, mora tudi lepa, tako res splošno lepa, ne samo da je meni lepa. Vedno sem bil en povprečnež in nikoli mi noben ni bil zanič fouš, za razliko od prijateljev. Imeli so veliko žensk ali dobre avte in take zadeve, da smo jih drugi gledali in foušijo zganjali. Zdaj sem na vrsti jaz. Prijatli so obtičali v brezveznih zakonih, moj čas pa šele prijaja. Vsaj prav bi bilo tako, ker mi denarja mi ne manjka več, avtom imam dober, manjka mi ena huda ženska, ker žene prijateljev so vse bolj kmečke butare. Enkrat v živlenju bi rad, da prijatelji rečejo, lej ga, mater ima hudo žensko, prav rad bi bili na njegovem mestu. Pa ne samo zato, rad bi se zbujal z tako, da mi ne bo vsak dan žal za odločitev kaj sem to v posteljo prpeljal. Zdaj pa samo ne vem, naj jo grem v mesto iskat, ker na vasi takih nimamo ali pa so vse že oddane.
Nič ni narobe, če si raje sam kot z grdo žensko. Si pač grd, to je dejstvo, sicer ti mama ne bi omenjala da imaš previsoke kriterije…. ker si grd, si ne moreš dobiti ženske, kakršno bi rad imel. Enak problem imajo tudi grde ženske…. Iščejo princa na belem konju, ki ga seveda ni.
In potem ostanete sami – vi, grdi moški in po drugi strani tudi grde ženske…. Vsi samski in vsi nezadovoljni, čeprav govorite, da “ste raje sami”. Nič nenavadnega. Če boš kaj naredil iz sebe, si lahko zaradi uspešnosti (denarja) lahko dobiš lepotico, če si pa revež boš mogoče začel sanjati o kakšnih poševnookih ženskah ali o kakšnem podobnem sranju iz Balkana. Tiste so poceni.
tako je to, 15.10.2023 ob 21:39
Nič ni narobe, če si raje sam kot z grdo žensko. Si pač grd, to je dejstvo, sicer ti mama ne bi omenjala da imaš previsoke kriterije…. ker si grd, si ne moreš dobiti ženske, kakršno bi rad imel. Enak problem imajo tudi grde ženske…. Iščejo princa na belem konju, ki ga seveda ni.
In potem ostanete sami – vi, grdi moški in po drugi strani tudi grde ženske…. Vsi samski in vsi nezadovoljni, čeprav govorite, da “ste raje sami”. Nič nenavadnega. Če boš kaj naredil iz sebe, si lahko zaradi uspešnosti (denarja) lahko dobiš lepotico, če si pa revež boš mogoče začel sanjati o kakšnih poševnookih ženskah ali o kakšnem podobnem sranju iz Balkana. Tiste so poceni.
Exactly!
Lol. Lepa, na splošno lepa? Sliko si kupi, plakat.
Z osebo moraš živeti, ne da jo kažeš okoli ko opico. In ja, tebi mora biti privlačna, ne pa vsem okoli tebe.
Žal si popolnoma nezrel in nedorasel življenju, sploh realnemu.
S takim razmišljanjem boš se nekoč zbudil sam pri 50.
Zadnjega kekca, ki he imel takšne ideje, ti lahko predstavim kakšna uspešna razmerja je imel. Vsakih par let je zamenjal ali on njo ali ona njega, pa več se sam ko v dobri zvezi.
Ja če imaš denar najbolje da greš na slovensko obalo, tam je ogromno lepih dvajsetletnic, ki to bodo dale za f… in se tudi s tabo kazale v javnosti doklet jih boš finančno razvajal. Glede na to da si tako plehek, da se ti gre samo za to kaj bodo rekli znanci, da ti bodo zavidali je to najboljša rešitev. Ni poceni, ni moralna, ma mislim da si kaj boljšega niti ne zaslužiš glede ma tvoj način razmišljanja.
Forum je zaprt za komentiranje.