Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rajši presuh ali predebel?

Rajši presuh ali predebel?

Kakega partnerja bi imele raje – da je presuh ali predebel? Pa ne govorimo o 30 kilah viška, ampak recimo 10.

Raje močnejšega – do 20 kg “preveč” ni nič preveč.

Absolutno presuh…10kg viška je že preveč…vampeki:) in take stvari mi pač ne sedejo

Bolj bi me motil presuh!

Če lahko izbiram samo med tema opcijami, izberem presuhega.

Rajsi kaksna kila prevec kot premalo.

Raje preveč debel

ne maram ne zavaljenih niti rahlo debelušnih descov.

Seveda mam raje 30 kil preveč kot presuh. Suhi moški mi sploh niso všeč, mora imeti nekaj mesa, tudi mišič in lepe noge. Z 10 kilami več kot navajaš ima lahko lepe noge, stegna in ritko za njamiiii, spresuh pa pač ne, mi zgleda kot ena pajčevina, še posebej če je dolg. Nikomi mi niso bili všeč presuhi moški, hočem da ima močan izgled, rame in prsni koš močne kot pravi moški, da ga je nekaj, da lahko tudi kakšno večjo kilažo dvigne. Zato pa sem tako nora na mojega, ker bi mu najraje ritko odgriznila, ker je takooooooooo čvrsta in lepa. mmmmmm

ona govori o izbiri med suho preklo in debeluhom. a tvoj je debeluh?

odvisno kje je debel in kje je suh..

ona govori o izbiri med suho preklo in debeluhom. a tvoj je debeluh?[/quote]

Ne ni debel. Ampak ona piše o 10 kg viška. To je skoraj nič, če športa in pridobi mišice. Na teži se to pozna, pa ni mast ampak mišica. Drugo je če bi spraševala o debelih moških ali o presuhih.

če ima mišice, potem te kile niso viška za moje pojme.

itak, da dedec mora biti “razbacan”, ampak mišičasto. ampak če se pa moram odločat med kostmi in salom, pa raje izberem kosti.
nekatere debelušne ženske so sexy in privlačne, debeli moški pa nikakor

ona govori o izbiri med suho preklo in debeluhom. a tvoj je debeluh?[/quote]

Govori o 10 kil premalo ali 10 kil prevec.
Tisti z 10 kil premalo ima koscena kolena kot kak mladoleten decek… Recimo Adi Smolar je meni en tak presuh dedec.

Najboljse je debela denarnica 🙂

Najboljse je debela denarnica :)[/quote]
a to itak,kdo pa se gleda na presuha ali predebela kolena,ce je tosel pravi je vse pravo

Js pa ne bi prenesla, če bi mel moj dedc manj kil kot js. haha Tako da raje malo debelejši.

ja pol bi morala ti njega cez prag nosit

Če ne bi bil po mojih merah, ga pač ne bi imela.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Presušeni dolgini mi ne sedejo. Dec mora bit dec v pravem pomenu. Raj pet kil več kot dve premal.

Raje buckota kot suho slivo. Sploh pa je 5 do 10 kg preveč za moškega odlično 😉

… pa če sem iskrena (pa če se vse MONe kar na trepalnice postavijo) mislim isto – v istih okvirih presežka in manjka – tudi za ženske. Raje malo preveč kot premalo. Res. Bolj simpatično, lepše, bolj po feng shuiju :)))

*ebeš ozko, ostro, domišljavo in tečno :))))))

Absolutno raje predebelega kot presuhega!
10 kg premalo je bljek – izločen takoj.
10 kg viška….mmm… – pri tej kilaži se komaj začne izbor… ;-))

Še posebno, če je “idealna” teža (0 preveč in 0 premalo) izračunana tako:
višina – 100 ali celo višina – 110. N.pr. za višino 180 cm naj bi bila idealna teža 80 kg ali celo 70 kg. No way! Dedc od 180 cm mora imeti med 90 in 100 kg, drugače ga jaz sploh ne pogledam. 😉

Sicer pa… itak je moj najlepši. 🙂

Tile presuhi imajo ponavadi taka meča kot otroci, kar me totalno odbije. Trebušček (ne treebuh) je čisto ok.

absolutno rajši 10 kil preveč, za mojega bi se reklo, če bi bil po reglcih, da ima tam nekje kil preveč, pa sploh ne zgleda debel, močne noge, ritka prava, sicer je malo trebuščka, kar pa mene sploh ne moti..suhi pa tudi meni nikoli niso bili všeč, sploh pa suhcene noge, katastrofa, ne more met tip bolj suhih nog od mene…

Če govorimo o 10 kg viška ali manjka, zagotovo tisti z 10 kg plus. Če govorimo o 30 kg, pa noben.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close