Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rajši gre na kurbe

Rajši gre na kurbe

Moj pravi, da bo od zdaj naprej rajši hodil k prostitutkam. Menda je že bil in je bilo fenomenalno v primerjavi z mano. Umiram od žalosti, počutim se popolnoma razveljavljeno. Imava dva mala otroka, pa tudi nikamor ne moremo iti, če bi šla stran. Ne vem, kaj naj naredim.

Sprijazni se, da je Dominika boljša. Ona ve, kje je njeno mesto. Ministrstvo je bilo samo za javnost.

Hitro bo prišel nazaj, ampak jaz bi ga na tvojem mestu ven vrgla. Nimaš kaj razmišljat. Kaj boš z dedom in očetom otrok, ki misli s kur..em?

Skozi več moških to dela. Pa ne zamerim samskim naj hodijo a poročeni pa adijo pamet. Naj se ločijo naprej.Je pa teh obiskov prostitutk postalo in v parih letih se je močno povečalo.En kup jih je v Lj pa vsem na polno zvonijo foni. Drage žene bogve koliko vaših descev se goni naokoli pa še veste ne.

Ampak nekega nedoraslega otročaja. Če si pripravljena vzgajati dva otroka in tolerirati papka, potem pač vztrajaj. Če pa imaš v življenju višje cilje, potem pa čim prej razmisli, kako na čim boljši način iz te veze. Kar imaš ni partnerstvo. In mentalno prisebna ženska ne bi pristajala na to niti minute več, kot je nujno. Si pa najdi močno podporo v okolju. Tako boš zmogla, ko bo situacija zrela. Do takrat pa prosim, ne seksaj z njim brez kondoma.

Imaš ti ženska vsaj malo samospoštovanja? Takoj ga brcni v rit in to s čevljem na ostro konico

pameten dečko. Kurbe so najcenejše ženske, in najmanj problemov ti delajo po seksu. ?

Sedaj si dobila dokaz, da so moški krettteni. Jaz sem to vedela že prej.

Kurbe ti ga vsaj povlečejo. Meni ga moja nikoli ni.

A si tvoji tudi plačal, da ti ga povleče? Ti si to kupil, ne dobil.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay667, 14.01.2024 ob 16:52

Kurbe ti ga vsaj povlečejo. Meni ga moja nikoli ni.

si ga moraš kdaj umit aveš, ne more fafat tako usranega

Ženske !!! Kakšne može imate to? Brez spoštovanja, br z ljubezni, živite v takih vezah.

Poglejte si recimo miselnost Japonk, njim je cudno ce porocen  moski ne hodi k prostitutkam….bo treba miselnost spremenit zenske, namrec prostitutke opravljajo delo ki ga ve zavracate….nic drugega

Mojemu smrdi po siru in mi gre na bruhanje, ko mi ga bliža ustom. Ne morem. Naj mu ga prostitutka pofafa, ker je plačana za to.

Hahaha, “Nena”, sem se nasmejala. Gratis bruhanja pa ne bomo tolerirali, a ne? Naj bruha prostitutka, ki je vsaj plačana, hahaha… Ja, eni res mislijo, da je za ženo vse ok, potem pa cvilijo, kako stradajo sex.

Avtorica, Boooog pomagaj. Naredi konec, začni se spoštovati, ne išči izgovorov, ker jih ni. Bolj te en lolek ne more ponižat, kot je tvoj tebe. Stvar je zelo boleča, verjamem, a če boš s takšnim živela, bo bolelo do smrti. Si to želiš? Mislim, da ne. Dovolj jasno ti je dal vedeti, da do tebe ne čuti nič, da si zanj nula. Ne vem, kaj je tu treba še razmišljat, spraševat, ugibat…saj si polnoletna…upam. Včasih je treba nam v dobro na hitro potegniti črto, ni druge. Naredi korak naprej zase in tvoja otroka. Tvoj curak je preteklost, naj zaživi s prostitutkami, dokler ne postane zavaljen pleško, brez 5-minutne kondicije.

Razočarana588, 14.01.2024 ob 15:25

Moj pravi, da bo od zdaj naprej rajši hodil k prostitutkam. Menda je že bil in je bilo fenomenalno v primerjavi z mano. Umiram od žalosti, počutim se popolnoma razveljavljeno. Imava dva mala otroka, pa tudi nikamor ne moremo iti, če bi šla stran. Ne vem, kaj naj naredim.

Pol ga nagoni na preiskave vseh SPB!

Nekatere nalezljive tudi če otrok liže žlico po tem, ko je ati jedel

Pa naj hodi vsak dan trikrat, če hoče in ima denar. Ti poskrbi zase in za otroke. Sigurno lahko kam greš, če ne se bo pa odprla kakšna možnost, samo potrudi se. Potrudi se, da boš poskrbela, da bo otrokom plačeval dostojno preživnino. Če ima za prostitutke, naj ima še za svoje otroke.

Glede njegove obiskovanja prostitutk pa … Tiste ženske naredijo, kar morajo samo in izključno zaradi denarja. Nimam pojma kako preživijo vse to pretvarjanje, prijaznost, ki jo morajo igrati, osebni prostor, v katerega morajo spustiti moškega, ki se jim večinoma gnusi, kako miselno preživijo spolni akt … Ta tvoj pa živi v namišljenem svetu in si verjetno predstavlja, da je tem ženskam všeč, kako resnično uživajo s spolnosti z njim … Bo prej kot slej priletel na trdna realna tla.

Kot moški ti povem to.

Če bi bila ti dobra v postelji, oziroma bi sama dala pobudo za sex in pri sexu sodelovala, nebi hodil na kurbe.

Tako pa si sigurno ena zategjena baba, ki te vedno “boli glava” in iščeš izgovore. Zato pa gre drugam.

Ja kam ga bo pa brcnila, če ničesar nima. A sploh berete. To je pač še ena ekonomska veze kot večina njih. 70 procentov parov se loči, ostalih 30 procentov pa vztraja. Eni zaradi ekonomike, drugi ker se dejasko prenašajo. To je pa vse.

Če v Sloveniji živi 60% ljudi na povprečni plači oz. pod njo potem nimaš kaj drugega pričakovati. Tako to je.

Dokler bo hodil samo h kurbam, saj si očitno to lahko privošči, boš še imela ekonomsko stabilnost. Ko bo začel hoditi k ljubici, potem pa poišči dobro službo, če jo lahko, ker boš kmalu izvisela.

Ja, itak, vedno so neke ovire…katere si sami naredimo v glavi in nam očitno še ni tako hudo, da bi ukrepali. Izgovorov še pa še. Marsikaj se da, če se HOČE. Dokler pa v glavi velja pravilo: nič se ne da pomagat, tako je…bo tako tudi ostalo. Logično.

In tip ne hodi na kurbe, ker je žena slaba v postelji, ampak, ker je takšen karakter. Faker rojen, faker mrtev, pa je lahko poleg njega ne vem kakšna “strokovnjakinja za sex”. V resno zvezo z otroki tak nima kaj hodit, ker ni sposoben drugega, kot mislit kdaj bo vtaknil one nekam. Za vse ostalo je pa žena. Potem prinese domov še kakšne bolezni in jih prenese na nič krive otroke. Mrš! Ti, kot moški pa fantaziraj, kar hočeš.

Moski ne hodimo k kurbam samo zato, da se spraznemo. Marsikateri problem je kurba sposobna rešiti. Kurbi lahko poveš kar svoji ženi drugače nikoli nebi. Sicer je pa to najstarejša obrt. Ne vem kaj je s tem narobe.

Nisem kurba, ampak partnerjem sem vedno nudila oralni seks. Zato ne posplosujte. Nekatere ljubimo okus sperme.

, 15.01.2024 ob 13:32

Nisem kurba, ampak partnerjem sem vedno nudila oralni seks. Zato ne posplosujte. Nekatere ljubimo okus sperme.

??? samo ????

Anonimno 2919, 15.01.2024 ob 10:35

Kot moški ti povem to.

Če bi bila ti dobra v postelji, oziroma bi sama dala pobudo za sex in pri sexu sodelovala, nebi hodil na kurbe.

Tako pa si sigurno ena zategjena baba, ki te vedno “boli glava” in iščeš izgovore. Zato pa gre drugam.

Nalagaj ti to tvoje breme biti dobra v postelji komur hočeš, meni kot ženski ni treba. Pogosto ste ravno moški zelo slabi v postelji, zato pa ženska nima želje po spolnosti z vami. Za pravega moškega je ženska vedno “odprta”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close