Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raje vidim, da je sin gej kot alkoholik.

Raje vidim, da je sin gej kot alkoholik.

Ampak moj je pa oboje. ?

Jaz si pa želim, da ni alkoholik ali narkoman.

Ali ljubi njo ali njega, pa mi je vseeno. Pomembno je le, da ima nekoga, s katerim mu je lepo in je srečen.

V naši zahojeni deželici ni malo staršev, ki so prepričani, da njihov otrok ne more biti istospolno usmerjen, saj so ga vendar vzgajali pravilno!

No, če bi se to vseeno zgodilo, so se takemu otroku pripravljeni tudi odpovedati! Ogromno mladih ljudi se je raje ubilo kot pa, da bi doma povedali resnico.

O slovenskih starših to marsikaj pove.

Ja mama kaj si pa delala z njim, da je tak postal? (in ne normaln moški, torej biseksualec, ki pije samo konec tedna, ko gre ven)

Glede na to, da je gej in alkoholik je vrjetno tudi nevrotik, a ne?

Kakšna je pa to primerjava. To je isto, kot bi rekla, raje vidim, da je sin z rjavolasko, kot da je narkoman.

Moja poanta: koga nekdo ljubi je popolnoma in čisto njegova osebna odločitev, ki se nikogar ne tiče, medtem ko je biti odvisnik psihična bolezen, potrebna zdravljenja, saj tak človek (alkoholik Oz narkoman) ne škodi zgolj sebi, temveč uničeval o in razdiralno deluje tudi na ljudi, ki so mu blizu.

Kot da bi me vzgojili v buzeranta.

Odgovor na objavo uporabnika
Raje imam neumne starše, 02.12.2021 ob 15:12

Kot da bi me vzgojili v buzeranta.

“Raje imam neumne starše”,

Sej zato pa si zabit hetero in pol take pišeš.

Kokoši, 02.12.2021 ob 15:20

“Raje imam neumne starše”,

Sej zato pa si zabit hetero in pol take pišeš.

buzerant (slovensko) samostalnik, m. sp.

Oblike: buzeranta, buzerante, buzeranti, buzerantih, buzerantom, buzerantoma, buzerantov, buzerantu

Kvalifikator: vulgarno , slabšalno , pogovorno
Pomen: oseba
Slovenska sopomenka: vulgarno slabšalno pogovorno peder, vulgarno slabšalno pogovorno buzarant, vulgarno slabšalno pogovorno buzi, homoseksualec, gej, istospolno usmerjena oseba, istospolno usmerjen človek, slabšalno pogovorno toplovodar, istospolnik, slabšalno pogovorno homič, pederast, sodomit
Angleški prevod: vulgarno slabšalno pogovorno ameriško faggot, homosexual, gay, slabšalno pogovorno britansko puff
Nemški prevod: Homosexuelle, pogovorno Schwule
Albanski prevod: homoseksual
Hrvaški prevod: vulgarno slabšalno pogovorno peder, gej, homoseksualac

Vir: Presisov večjezični slovar – Amebis

Če je sin homoseksualec, je moralno propadla oseba. Ker homoseksualnost je huda motnja, je zločin proti naravnemu redu in perverzna zloraba človeške spolnosti. Za nas kristjane pa je sodomija v skladu s katekizmom sploh Božji rop.

Andrassy, 02.12.2021 ob 22:55

Če je sin homoseksualec, je moralno propadla oseba. Ker homoseksualnost je huda motnja, je zločin proti naravnemu redu in perverzna zloraba človeške spolnosti. Za nas kristjane pa je sodomija v skladu s katekizmom sploh Božji rop.

Mama ti je Božji rop.

Toni684, 02.12.2021 ob 23:44

Mama ti je Božji rop.

Ma kaki rop, mama od Andrasseya je budala, ker je takega sina vzgojila.

Kokoši, 03.12.2021 ob 00:46

Ma kaki rop, mama od Andrasseya je budala, ker je takega sina vzgojila.

Če je slučajno normalna, se ga pa sramuje. Jaz bi se ga definitivno.

Že spet homoseksualni pacient Kokoši. Nafilaj si že svojo razvlečeno rit s čemerkoli, pa daj mir. Zaradi mene lahko tvoja obilna ritna luknja pozauga tudi kar stol, na katerem sediš.

Pecan, 03.12.2021 ob 01:09

Če je slučajno normalna, se ga pa sramuje. Jaz bi se ga definitivno.

Moja mama je vzorna katoličanka in se super razumemo. Pa tudi oba moja otroka sta dobro katoliško vzgojena. Za razliko od otrok vas, pedrov, ki ste jih rodili iz riti.

je še kolikor toliko pri sebi da ve, da je nenormalen :).

Ga razumem!

Je že prav, da se zdravi od grdih homoseksualnih misli. Ni pa prav, da to počne z alkoholom.

Andrassy, 03.12.2021 ob 10:11

Moja mama je vzorna katoličanka in se super razumemo. Pa tudi oba moja otroka sta dobro katoliško vzgojena. Za razliko od otrok vas, pedrov, ki ste jih rodili iz riti.

“Andrassy”,

predvsem pa se vidi, da ti je Jezus v srce prinesel notranji mir. Da je tvoje srce polno ljubezni. Da si zaradi tega boljši človek.

Kokoši, 04.12.2021 ob 07:05

“Andrassy”,

predvsem pa se vidi, da ti je Jezus v srce prinesel notranji mir. Da je tvoje srce polno ljubezni. Da si zaradi tega boljši človek.

Dobra fora, Kokoši. Podpis.

Brez veze je trošiti energijo za diskuturanje s takšnimi idioti. Sicer pa vsi vemo, kdo se je v zgodovini človeštva izkazal za največje zlo in kdo je povzročil ogromno trpljenja s svojo dvojno in lažno moralo…

Jaz vas podpiram, svoje otroke pa učim strpnosti in sprejemanja in mislim, da so prav to kamenčki, ki vodijo v nekoč lepši in boljši svet.

Zoper javno nemoralo in razvrat je treba pokazati SVETO JEZO kot znamenje Kristusove ljubezni.

Molil bom za vse vas nečistovalce in sodomiste, da se pokesate vaših grehov in vendarle najdete pravo pot do častnega življenja in odrešitve.

Ljubezen je ljubezen, pa če je to do moškega, ženske ali flaše. Je pa res, da edino na flašo se lahko zaneseš.

Andrassy, 04.12.2021 ob 11:24

Zoper javno nemoralo in razvrat je treba pokazati SVETO JEZO kot znamenje Kristusove ljubezni.

Molil bom za vse vas nečistovalce in sodomiste, da se pokesate vaših grehov in vendarle najdete pravo pot do častnega življenja in odrešitve.

Sveto jezo v znak ljubezni do vesolja in matere narave je treba kvečjemu pokazati do zaslepljenih in omejenih moralistov, ki sejejo nestrpnost in vojne po svetu in razmišljajo kot ti. Ampak prekletstvo nas, ki vidimo širšo sliko in smo dobri ljudje je v tem, da smo strpni tudi do neumnežev in nestrpnežev.

Z zapitimi ljudmi je težko shajati. Ne poznajo reda, discipline, so vulgarni, jemljejo tistim, ki so denar sami prislužili. So egoisti, vase, nase in zase.

Če ne slediš Božjim zapovedim, NISI DOBER ČLOVEK.

NE NEČISTUJ! Spoštuj človeško telo in ne zlorabljaj spolnosti.

Se ti vidi ja, da si lepo vzgojen .

Replika54g1, 04.12.2021 ob 13:57

Se ti vidi ja, da si lepo vzgojen .

Citat andrassyu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close