Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raje imam samozadovoljevanje kot seks

Raje imam samozadovoljevanje kot seks

Sama najbolje vem, kaj mi sede, na katere točke moram pritisniti, da je orgazem čimboljši. Najpomembnejše je pa to, da orgazem sploh doživim. Ko moškemu pride, je pač konec. Moški pa itak želijo, da se med seksom posvetim samo njim. Takšne izkušnje imam z njimi. Torej, ne hvala. Raje sama.

Še kakšna?

Odgovor na objavo uporabnika
Samozadovoljevalka, 31.12.2021 ob 14:37

Sama najbolje vem, kaj mi sede, na katere točke moram pritisniti, da je orgazem čimboljši. Najpomembnejše je pa to, da orgazem sploh doživim. Ko moškemu pride, je pač konec. Moški pa itak želijo, da se med seksom posvetim samo njim. Takšne izkušnje imam z njimi. Torej, ne hvala. Raje sama.

Še kakšna?

Užitek ni samo v trenutku orgazma, ampak še veliko prej. Zdrav moški bi naj užival ure in ure, ko zadovoljuje žensko in mu ona to pokaže. Orgazem je meni izredno nepomemben, je pa bedno, če do njega ne pride.

Imam kontra izkušnje in se zadržujem, da mi ne pride in počakam moškega, da nama potem pride skupaj. Je svetski filing, ko pride obema istočasno!

Samo za razliko od tebe, se pri sexu fokusiram nase in svoje občutke in nimam tega v glavi, da bi morala moškemu z ne vem čim ustreči.

Ne, nimam izkušenj, ker imam jezik in znam povedat, kaj naj naredi. Če ne ležiš kot mutan hlod, je tudi njim v interesu, da ti paše in uživaš, ker imajo kaj videti. Tako imajo tudi sami užitek od tega, če ti uživaš.

Če jezika nimaš, mu nariši.

Vidi…

Taka i taka stvar je.

Ima hadis.

Ne oddaljuj se od supruge dok ne udovoljis njenim potrebama.

lahko sem ženska, lahko sem moški

Super. Tako “sostanovalko” bi si tudi jaz želel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close