Rajca me sodelavka (Rabm nasvet)
Poz.
Rabim nasvet kaj narediti 🙂 Rabim nasvet tudi od gospodičn 🙂
Torej zadnje leto me rajca mnogo starejša sodelavka. Jaz v zgodnjih 30 ona v 60. 🙂 Obadva samska. 🙂 Vizulalno zgleda točn taka kar mi je ušeč: mala rit, male joške, še sama je metr pa čevap 😛 blond lasi, za svoja leta kr dobra za pogledat…
Zlo se dobr razumeva pa hecava kdj pa kdj pa me tudi vozi domou oz. Do postaje blizu doma.
Kolikor jo poznam je tipicna starejsa gospa, z svojo druzino, brez partnerja oz. Tudi otroci ne živijo več pri njej.
Za svoja leta ima tudi dokaj standardne vrednote kar mi je tudi zelo ušeč 🙂
Je pa tako. Fula me rajca, učasih bi jo najraj kr naskoču 😛 Ona ve da me nasplošno rajcajo starejše 🙂 Prav tako mi na trenutke deluje tako, da če bi ji ga npr. Med vožnjo fukno vn da bi se ustavla pa ga začela vlečt. Ampak tega raje ne probavam 😛
Kdj pa kdj me prime da ko grm mimo nje da bi se z mojim naslonu na njeno rit, pomožnosti na način da bi skontala zakaj se gre 😛 Priporočate ali raje ne??
Kaj naj naredim?? Res potrebujem nasvet
Ni samo sex, meni nebi bil problem kakšna zveza, za njo niti nisem ziher da bi hotela bit
Deluje mi packasta na momente 😛
Zadnc mi je pravla kako ze nekaj casa nima menstruacije kar me je tisti dan nenormalno zrajcal. Pomoje ce bi se ta dan poknla bi mi prsl u minut 😛 😛
Dame in ostali, kaj naj naredim?? Res potrebujem nasvet
Hvala in lp vsem
Forum je zaprt za komentiranje.