Najdi forum

raj na zemlji

Bil sem februarja na Kubi. Res je to! Turistov na nekaterih plažah sploh ni!

Ludwig!

Kje ste najeli to hišo, zanima me kraj, področje? In koliko je to stalo?

večjega bulshita še nisem slišal kot to da se na kubi da kupit hišo. prosim te ne govori zadev o katerih pojma nimaš. kar se tiče ilegalnega najema, prvič ko te dobijo boš TI OSEBNO pristal v zaporu za tujce, tvojemu “najemodajalcu” pa bodo zasegli hišo.
kuba je turistično zelo iskomercializirana (kaj drugega reči za državo ki letno sprejme 2 miliona turistov) in za poceni bivanje popolnoma neprimerna.

Ali mi lahko še enkrat opišeš kakšne so prve in druge hiše, mal čudn je napisan!
Katerega leta si bil tam?
Ali imajo kakšno internet stran?
Ali si v kateri od teh hiš bil? Kako je?

pozdrav se enkrat!
Moj frend in njegova punca imata hiso tam,ko je v evropi poletje prideta na 3 ali 4 mes.cez zimo sta na Tajskem.Dajem ti eno intr.stran;www.masterworksunlimited.com/Thailand/Pha-Ngan.htm
Pojdi na ta otok in odkri sebe,zivljenje okoli tebe,marsikaj lepega je skrito in ,,poisci,…………………
Vendar tam kjer on zivi so lepsi pogledi in lepse kolibe, zal te ne poznam in moram molčati ker ne zelijo maso turistov-ko boš enkrat tam raziskuj mogoce jih najdes,(za ostale inform.mi napisi email in ti odgovorim nan’ga)-ce se odlocis da gres povej-kajti tudi jaz grem a se ne vem tocno zaradi sluzbe! lp

Tudi jaz sem to slišala, ker je bil kolega dol.
Na Kubi ne moreš kupiti hiše ker je vse last države!!
Cene za turiste so drage, zato poceni ne more bit!

Nevem tvojega maila, zato mi ga napiši ali pa mi piši na eva_f@email.si!
hvala

Hišo smo najeli v “Caleta buena” na jugu (načistejše morje in plaže na Kubi), še cirka 70 km južno od krokodiljih farm.
Cena najema hiše je bila 60 USD/dan. Cena hiše za kupit pa je cca 15 000 USD.
LP Ludwig

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close