radovedni moški pogledi
S fantom imava oba čez 30. Imava se zelo rada. V kratkem bova ustvarila tudi družino. Problem pa imam sama: sem namreč zelo ljubosumna. Oba dobro zgledava, sva komunikativna, moti pa me, da on zelo rad gleda za ženskami (tudi za drugimi ljudmi, pa mene seveda najbolj motijo pogledi v njihovo smer). Seveda tudi v moji prisotnosti. Vem, da me zelo spoštuje, vendar se mi to zdi spoštovanja nevredna gesta. Razumem, da je moški. Pa vendarle….on pravi, da ga moram sprejeti takšnega kot je in da s tem ne misli nič slabega. Jaz pa ob tem trpim.
Kaj pravite moški na to? Hvala vam.
On je bedak, da ti ne more narediti usluge in gledati za drugimi bolj diskretno. Ti pa si si sama kriva, da se obremenjuješ zaradi tega. Po porodu se bo tvoja samopodoba poslabšala, problem v tvoji glavi pa se bo še povečal. Če ne pride do sprememb v vajinem odnosu, otrokovega sedmega rojstnega dneva ne boste praznovali skupaj.
Lej, moj je tud tak, pa me to tud včasih čist s tira sprav, sam če se boš nardila, da nisi nič opazla se bo v tem trenutku full trudu zate, pa lupčka sem pa lupčka tja. Vem pa da je teško se vedno obvladat.
To kar je pa Sith napisu pa ne jemlji preveč resno, vse moje kolegice, ki so rodile so zdaj še lepše in še bolj samozavestne kot so bile preden so postale mamice. Ko bo otrok rastel, dobil prvi zobe, naredil prvi korak,… ti to da tvoj mož pogleduje za drugimi sploh ne bo tolko pomembno.
Pa sej veš kakšni so moški, mislijo da so frajerji, če glavo obračajo za 360 stopinj.
Ne obremenjuj se preveč ker to lahko slabo vpliva na otročička.
Mene vedno znova in znova opozarja, da se mi bo “vrat zlomil”. Na začetku sem tudi že večkrat slišal, da tako ob njeni prisotnosti ne gre. In kaj delam sedaj? Trudim se in nalašč gledam nekam “mimo”. Ob tem pa “tisto tam” samo še bolj podoživljam ker razmišljam kaj ima oz. nima na sebi. Malo čudno toda resnično je to, da nas druge zrajcajo, ob čemur pa bi morale biti naše prej zadovoljne kot ne! Konec koncev se pogledi zaključijo na “naših” z določenim učinkom 😉
Pa dej mal poglej okoli sebe, kakšne ženske dandanes hodijo naokrog. Pa sej to je ja zanimivo.
Ene so, kot barbike, ene kot “antibarbike”……pa hude…pa slabe….pa noro oblečene, pa slabo itd., itn….bla bla
Hvala bogu, da imamo oči, da lahko še kaj drugega pogledamo! Pa s tem ne mislimo nič slabega, veš??
Monetta vsak normalen moški rad pogleda lepo in privlačno žensko.Kar se mene in moje partnerke tiče oba rada pogledava lepa dekleta in včasih še kaj pokomentirava med sabo.Če pogledaš ,kar je lepega je to še v redu,če pa buljiš potem je to že neokusno in s strani partnerke se pojavi ljubosumnost in vsujejo se očitki.Več samozavesti in manj ljubosumja Monetta.
Prvo kot prvo, vi tipi bodite zadovoljni, da smo malce ljubosumne, ker je tudi to eden od večjih pokazateljev ljubezni in pomeni, da ste šev edno zanimivi za nas.. zato ne vzdihujte, kot: to je čista ljubosumnost.. Parv fajn se vam zdi, da je tako.. 🙂
drugo kot drugo, Pepito, ne verjamem, da si se ločil samo zaradi spogledovanja!!!!
Tretje..Ko začne tvoj tip gledati druge, začni tudi ti kakšnega fanta in čisto mimogrede omeni, da se nekdo spogleduje s teboj in ne veš kaj narediti. Vprašaj ga kaj bi on naredil. Boš videla kakšna bo reakcija..Nato ga vprašaj kako se počuti..
Veliko uspeha!
Kdo pa ne gleda rad? Je pa razlika med gledat in buljit+sliniti se. Če samo gleda, ni nič narobe, smešno je če se zraven trudi, da ti tega ne bi opazila. Jaz sem mojemu takoj razložila, da če samo gleda, da me nič ne moti. Tudi jaz pogledam, pa kaj? Ponavadi še pokomentirava malo brez kakršnega koli ljubosumja.
Druga pesem pa bi bila, če bi se spogledoval.
Draga Monetta, prepričana sem da ve, da ima pravi zaklad ob sebi.
Razlika med Kekcem in Rožletom je ta, da Kekec svoje ženske ne bo pustil trpeti in se zato A) ne obrne za vsako luštno deklico, ki pride mimo, B) če to stori, se potrudi, da njegova ženska tega ne opazi oz. opazi čim manj, C) je pošten do sebe in do nje, gresta vsak svojo pot in se potem do mile volje lahko nemoteno ozira za drugimi.
Tut men ne bi blo vseen, če bi to moj tip delu. Pa na začetku je, jaz sem pa norela od ljubosumja. Pa sma se pogovorila in on je nehu (vsaj jaz več ne opazim, da bi ga zanimala katera druga, ko sma kje skupi). Najin odnos je zdaj veliko boljši- v vseh pogledih. In traja že 5 let.
Se mi zdi, da če te ima fant rad, ne počne stvari, ki te prizadenejo. Le da včasih fantje ne vedo, da ti to toliko pomeni in mu moraš povedati. Potem se vse uredi samo po sebi. Če pa te ima samo zato, da pač eno ima, se bo pa zmeraj oziral naokoli po kakšni “boljši” partiji.
Ojla!
Tudi moj je na začrtku full gledal za ženskami in še meni pokomentiral določene stvari, dokler mu nisem vrnila milo za drago:) in potem, ko sem mu poskušala na podlagi tega razložit, kako se počutim je prenahal s tem.Saj pogleda kakšno normalno žensko, ampak čisto tako normalno ne pa da bi bulo !Če te ima rad bo upošteval tvoje želje, samo je pa res, da ne mores pričakovat, da bo vstran gledal, če bo šla mimo kakšna “frača”:)
Same svetnice,tudi mene je sprva ves spravljala ob zivce ko mi je tezila ce sem kaksno mimogrede pogledal,pa se za kaksno ki jo sploh nisem,sem si mislil kaksna svetnica,le kdo sem jaz.In ko sem se spravil pod kontrolo sem gledal njo in kaj je ona pocela BULJILA tipe.Ne se delat svetnice vsi smo krvavi pod kozo.
“Tut men ne bi blo vseen, če bi to moj tip delu. Pa na začetku je, jaz sem pa norela od ljubosumja. Pa sma se pogovorila in on je nehu…Če pa te ima samo zato, da pač eno ima, se bo pa zmeraj oziral naokoli po kakšni “boljši” partiji.”
Če prav razumem. Preden sta se pogovorila, si je torej iskal “boljšo” partijo, ko pa si mu ti povedala, da ti to ni všeč, pa si je kar naenkrat ni več želel. Tak se sklepa po zgoraj napisanem in vsakemu je verjetno jasno, da je to bulshit.
Hočem rečt, da če gleda naokrog, sploh ne pomeni, da kaj išče. In če je gledal prej, verjetno gleda tudi zdaj, morda bolj na skrivaj in to spet ne pomeni da “kaj išče”. Kdor tako “ozko” razmišlja, bi se moral malo zamislit nad svojim ljubosumjem.
Forum je zaprt za komentiranje.