radio ekspress
Mi smo letos nehali poslušat Radio 1. Despacito je bil tudi 10x na dan!!! Saj je tudi na drugih komercialnih radiih, ampak ne 10x.
Radio Ekspres je kar v redu, seveda ponavljajo, kje pa ne? Ampak da bi imeli Despacito po 10x dnevno, tega na Radiu Ekspres ni. Imajo pa hite iz 80., in 90. let, pa današnje hite tudi. Mi je kar všeč. Tudi HIT poslušamo sem in tja. Ampak Radia 1 nikoli več!!!
sej bi štekal če bi blo recimo več raznorazne glasbe iz 80tih al pa 90tih pač vsak dan kej novega
ampak ko ene in iste hite poslušaš že 2 leti veš da se ti zagabi use
[/quote]
To se pa strinjam, ja. Saj je iz 80. in 90. let res ogromno ene zimzelene glasbe, res preveč vrtijo eno in isto. Upam, da kdo od njih bere MON in si bodo prebrali kritiko:))
sploh ne poslušam več tega slovenačkega sranja. Občasno radio Rogla. To je pa tudi vse. Toliko je drugih boljših radijskih postaj, kjer ne vrtijo reklam ali pa samo občasno kakšno. Kjer je tudi repertoar glasbe neprimerno boljši kot na naših radijskih postajah. Da o ostalih stvareh rajši ne komentiram.
Jaz ga poslušam dopoldan. Je res, da imajo glasbo 80ih, 90ih. Popoldan poslušam pa moderno muziko na Salamonu DJ Time. To oddajo poslušam od začetka. Ja staram se ?
Radio 1 mi je zjutraj grozen, neposlušljiv. Občasno v avtu dam še na Radio 2 ali City.
Nekaj boljšega je to, da so v avte dali tačskrine. Začnejo vrtet reklame ali muziko in samo z enim klikom zamenjaš.
Forum je zaprt za komentiranje.