Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Radijska voditeljica bi bivšemu odtrgala jajca

Radijska voditeljica bi bivšemu odtrgala jajca

Kakšna agresivka, radijska voditeljica Anja Ramšak bi bivšemu, ki jo je varal, verjetno odtrgala jajca, če bi to zvedela takrat ko sta bila skupaj.

Dodala je še – ”Zelo mi je žal, da ta človek še vedno hodi z jajci po svetu, temi spodaj, sicer jih tako nima.”

fantje, ogibajte se te agresivke v širokem loku, če pa ne gre drugače, pač pazite na 00

Da bi rekel moški, da hoče svojo bivšo brcniti v vago, ker ga je prasica varala. Bi bil pravi medijski pogrom ??

Babe itak lahko zinejo kar čo brez posledic. Ni jim treba odgovarjati za svoje besede.

Odgovor na objavo uporabnika
trug, 27.01.2022 ob 12:42

Kakšna agresivka, radijska voditeljica Anja Ramšak bi bivšemu, ki jo je varal, verjetno odtrgala jajca, če bi to zvedela takrat ko sta bila skupaj.

Dodala je še – ”Zelo mi je žal, da ta človek še vedno hodi z jajci po svetu, temi spodaj, sicer jih tako nima.”

fantje, ogibajte se te agresivke v širokem loku, če pa ne gre drugače, pač pazite na 00

Take so nekaterim pravi izziv, a le za par krogov. Praviloma so tiste,  z DSM-5 cluster B motnjami hude v postelji. 😉

Naj jo nabrca v vagino zaradi slabega seksa. Dolgo je on njej trpel kot kristus, naposled pa ga je k sreči odrešila druga.

Tudi jaz bi bivšemu najraje odtrgala glavo.Vsakič, ko me je varal.

Zakaj ne.

Glavo ali jajca, vseeno.

Varalica si to zasluži.

A varanje pa ni agresivno do človeka, ki naj bi ga spoštoval in ljubil in si z njim v zvezi?

Ja hudiča no, jajčnike uničujejo na radio ???????????? predno jih ne razplojujejo al kako? ☺

pravilno, 27.01.2022 ob 18:19

Tudi jaz bi bivšemu najraje odtrgala glavo.Vsakič, ko me je varal.

Zakaj ne.

Glavo ali jajca, vseeno.

Varalica si to zasluži.

A varanje pa ni agresivno do človeka, ki naj bi ga spoštoval in ljubil in si z njim v zvezi?

Vska, ki je varana, je varana z razlogom. Vase se poglejte, vprašajte se in spoznale boste razlog.

Najbrž pa zares ne, ker  vas vodi vaš ego.

kakšna koza naduvana! Pol pa pol leta na bolinški zaradi iztrošenosti

Bi bila ravno pravi par z ministrom Vizjakom. Ona jajca trga, on jih tre.

kakšna koza naduvana! Pol pa pol leta na bolinški zaradi iztrošenosti

Ja treba bi jo bilo v pizdo brcnit.

Ojoj, samo stran od nje fantje.

To pomeni, da v svoji glavi še ni predelala in preživela vse veličine, širine in benefita penisa bivšega. Ko se bo tega v glavi losala, bo nehala tako razmišljat in govorit.

Anonimno 4668, 27.01.2022 ob 18:26

Vska, ki je varana, je varana z razlogom. Vase se poglejte, vprašajte se in spoznale boste razlog.

Najbrž pa zares ne, ker  vas vodi vaš ego.

Ne bo držalo.Varanje ima varalica v genih.Ni mu pomoči.

ženske z ozkimi ustnicami… bejži stran….

Seveda, če bi to zvedela takrat bi bilo sigurno vse drugače.

Taka, ki govori te bedarije ti bo jokaje oprostila varanje in se sama okrivila, da te ni bolj podpirala.

iz dolgoletnih izkušenj pri delu z ljudmi se je pokazalo nekaj zanimivih podobnosti.

ena je ta, da so ženske s takimi,tankimi ustnicami med najbolj hudobnimi, zakompleksanimi in povrhu še prepričanimi v lastne nadkvalitete.

No, tale ozkoustna potrjuje .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close