radeon9550-v
Možgani ne vejo več kaj bi še naredili. Moji, računalnikovi so še mladi…
Imam nov računalnik, z XP pro+pack2, AMD athlon, gragična ati radeon 9550-v.Problem pa je nastavitev zaslona, da bi ali:
1.slika na TV(film) in monitorju bila ista ali
2.slika na TV (film) , na monitorju pa nekaj drugega(to verjetno sploh ni mogoče ali pač??)
Sedaj, ko preklopim na TV in dam ok, monitor ”postane črn”.Film se na Tv ju gleda normalno, slika je super, samo moti me , ker moram na drugo stran sobe ciljati miško, da nastavim na primer full screnn in podobno. Bljižnico alt F5 sem že našla-po 3 urah…:)
Na nastavitvah imam monitor 1(kjer je že odkljukano obe-to ne morem spremeniti) , 2.monitor pa je ‘neaktiven.Temu se da nekaj nastavljati ampak ni nič drugače.Monitor še vedno ugasne ko dam TV vklop.
Prosim , kakšen nasvet.
pozdrav, Mojca
Ati ima točno ti 2 možnosti.
1.Slika na monitorju in tv je ista. V ATI control panelu pod displays si nastavi izhod monitor in tv. Eden mora biti primary, drugi secundary. Na obeh boš videla identično sliko, le filmi bojo vidni le na enem, na drugem bo črna zaplata(zaradi nezmožnosti risnaja obeh layerjev na oba izhoda)
2.Slika na monitorju je drugačna kot slika na tv. Nastavi si extended desktop in tako lahko na monitorju gledaš nekaj, na tv pa nekaj drugega.
Forum je zaprt za komentiranje.