Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem radar

radar

A je kakšen policaj med nami? Ob cesti je stal beli kangoo z radarjem. Sem fejst zabremzala, vendar ne vem če pravočasno. Malo naprej za ovinkom je stal policijski avto. Zdaj pa ne vem, če je naprej policija, a sigurno ustavljajo, ali pa je vseeno možno, da dobiš domov slikico s položnico.
Verjetno bi me ustavili, ali se motim?

Če voziš po predpisih sploh ni treba bremzat ko zagledaš radar.

slikca po pošti

Ko so mene slikali, se je zabliskalo. Pa ni bila noč.

ko so te slikali s eje zabliskalo ja, ma ko te z kamero pa se nič ne bliska.

Samo slika pride priporočeno po pošti in položnica zraven.
Jaz sem plačala takoj tisti dan ko je pošta prišla, pa sem dala 40e namesto 80e. Sem šla kar na policijo vprašat, ker na dopisu piše, da če plačaš na licu mesta je 40e, če pa dobiš po pošti pa 80e. Samo meni je policaj rekel, plačajte 40 pa je. Dobila sem pa točno 3 tedne po tem ko so me slikali.

Pa še nekaj, če si vozila malo čez 60 ti bodo 5 km/h odšteli, kao neke olajševalne okoliščine, pa ti napišejo, da si peljala recimo 58 km/h čemur sledi samo denarna kazen, če bi napisali 61 ali več ( tam kjer je dovoljeno 50) bi dobila še kazenske pike!

Pa mislite, da če je bila policija naprej, da me ne bi že oni ustavili?
Kljub temu slikca po pošti?

Mene že niso ustavili, pa je policija stala 100m naprej.
Ma ne sekiraj se, počakaj kak teden, če so te ujeli, boš dobila po pošti, če te niso pa toliko bolje.

lp

Danes sem naletel na radar,v popolni temi,takoj za ovinkom (moram še preverit kje točno stoji tabla za naselje),ko sem ga prepoznal ozzagledal,bi znalo biti že celo prepozno…a kdo tu ve,če te slika,se pobliskne ali ne? Kot sem rekel,popolna tema…not je bil pa striček policaj,pri odprti luči v avtu…

New Report

Close