Radar Škoda Roomster
Aja, DRRR je odgovoril. Mislil sem da je odgovoril paco morales, ker je tudi njegova slikca bolj temne barve. Tudi očala bo treba. Mater, kako me je začelo pobirat.
Aja, DRRR je odgovoril. Mislil sem da je odgovoril paco morales, ker je tudi njegova slikca bolj temne barve. Tudi očala bo treba. Mater, kako me je začelo pobirat.[/quote]
vilid nekaj namigov:
– tista rošca, k jo maš v sliki; mnalo manj (količinsko) pa malo manj koncentrirano kadi
– kombiniraj jo s kako visokooktansko domačo pijačo (po domače šnopc)
boš prec vidu, pa slišu bolje
Aja, DRRR je odgovoril. Mislil sem da je odgovoril paco morales, ker je tudi njegova slikca bolj temne barve. Tudi očala bo treba. Mater, kako me je začelo pobirat.[/quote]
vilid nekaj namigov:
– tista rošca, k jo maš v sliki; mnalo manj (količinsko) pa malo manj koncentrirano kadi
– kombiniraj jo s kako visokooktansko domačo pijačo (po domače šnopc)
boš prec vidu, pa slišu bolje[/quote]
Sem pil šnos do te mere, da sem mavrico videl. Šel k dohtarju, povedal zadevo in mi ni mogel pomagat. Če bi videl bele miši, je rekel, da takrat bi se še dalo kako uredit, a da vidim mavrico, pa baje mi ni pomoči. Sedaj pijem še samo tekilo in mi je dosti boljše. Šnops zastruplja, zato tvoj predlog ni najbolj kakovosten.
Informacija, ki sem jo uspel dobiti je ta, da če je bil rdeč ali siv Roomster, potem meri samo v eno smer in nekako 30m od avta. Če pa je bil bel, potem meri v obe smeri in cca 100m od vozila. Zaviranje pri tem ne pomaga, ker je prepozno.