Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija rada bi tablični računalnik

rada bi tablični računalnik

za na dopust bi ga imeli, da bi knjige gor brala.
surfala ker bomo v hotelu z WIFI..

za igrici igrat.. skratka nekaj srednje dobrega za cca 300 eurvo.
mi lahko katera kaj priporoča..

hvala punce in lep deževen dan

Kindle fire 🙂

Jest bi tud tabličnega…za v pojstlo po starševskem čveku surfat ;)))) Pa nimam sredstev trenutno…smlk smlk.

Pri nas je Miklavž nosil kar eno cenejšo zadevo- Mpman 7″ je 100€, 8″ je 150€ in z 8GB. Seveda ni tako odziven kot japček, ampak za kakšno knjigo, film, wifi je čisto ok. Jaz ga imam celo kot internetni radio v kuhinji, ker nam tam antena skoraj nič ne vleče, pa spotoma pokukam sem gor, pa pogledam kaj na youtubu, poslušam mp3. Deluje tudi kot predvajalnik (celo s podnapisi) direktno z USB ključa, če je treba povečati glasnost dodam mini zvočnik. Pride prav na kakšni predolgi vožnji ali pri kakšnem čakanju za zamotit otroke. Lahko imaš naložene gor fotke.
Je pa slabše viden na soncu, nima dostopa do Android marketa, ampak poiščeš app-se kje drugje.

raglja

Za 200€ prodam srednje dobrega, zelo malo rabljenega.

Jutri v Sparu za 200€:

Xplore XP 710
• 10 točkovni kapacitivni IPS zaslon na dotik
24,6 cm (9,7″); vidni kot 178/178 stopinj
• Android 4.0 OS
• procesor Allwinner Cortex A8 1,2Ghz
• vgrajeno 16GB spomina, podpora do 32GB
microSD
• USB 2.0, HDMI
• WLAN 802.11 b/g/n
• vgrajena kamera na sprednji (0,3 MP)
in zadnji (2,0 MP) strani
• priloženi dodatki: polnilec, USB in OTG
kabel, stereo slušalke

Za ta denar je to to.

Je mogoče na notepad dodatno priključiti tipkovnico in zaslon?

notepad =/= tablica.
Na tablico lahko (preko HDMI izhoda) priklopiš monitor ali TV, tipkovnice pa običajno, vsaj na cenejše, ne.

Za jabolčka se splača malo dinarčkov nabrati. 399 pa dobiš dvojko 16 gb. Res super stvar.

Jutri v TUŠU ZA 189,99€ AKCIJAin samo v večjih centrih TušBtc,Kranj….

ja tale v tuši je videt kr fajn…

raglja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close