Rada bi sexala s sestrično
Imam sestrično. Oddaljeno od mene. Ima lepe joske in precej strelce bradavice. Sigurno 3 cm… Vedno se obleče v oprijete bele majice brez modrčka in to ne silno rajca. Pred 2 mesecema me povabi k sebi.. Po kosilu greva počivat in leživa skupaj.. Imela odpeti bluzo in ko je ležala na boku sem dobro videla joske in bradavice. Težko sem se zadrževala da nisem z roko segla in ji drkala bradavice. Zgodilo pa se je, da me he ona poljubila na čelo in ko se s pogledava me poljubi na usta s francoskim poljubom.. Pobota me po obrazu in mi reče, da jo zelo mikam in če me lahko se poljubi. Strastno sva se poljubljali in ona me začne o jemati in božati po riti.. Počasi gre z roko za moje hlače in me boža po nagib ritki… Uffff… Nisem se več mogla zdrzat in sem ji odpela se en gumb tako, da sem ji bluzo lohk slekla čez ramena in sem se lotila njenih bradavic.. Božala sem jih med poljubljanjem.. Potem pa polizala in sesala bradavice, zdaj eno, zdaj drugo.. Ona je uživala in čutila sem, da ji prihaja.. Potegnila je mojo roko v njeno mednožje in sem jo drkala pučko tako, da je kriknila od orgazma…
Ne vem, če se ji nisem kaj zamerila ker me ni več klicala od tedaj.. Kaj naj storim.
Forum je zaprt za komentiranje.